Ozzy_Vita píše:fikn špricn anál ládn ... Tohle se děje i na srazech Oplistů. pochybuju o tom, že je to aotu někoho kdo přijel na sraz. Hoči se složili a koupili si auto a rozjebali ho, no... když jim to udělá dobře na lulinky, tak proč ne... My chytřejší si zašukáme, ne ? Už to neřeště kurva..
Vyjebaní VW-čkáři by měli dostávat po tlamě už preventivně. Na jednom sraze dělal ko*ůtek fráju s po*raným golfem na trávě v blízkosti mého auti, když sem ho slušně požádal aby toho nechal, tak začal dělat ještě větší pí*oviny, takže hned jak zastavil dostal pěkně po držce, sbalil stan jel s brekem domu
Dan píše:nehazel bych vsechny majitel VW do jednoho pytle....pozor na slova
moje řeč ja osobne vlastnim VW ale ani ve snu by me nenapadlo neco takovyho udelat tady to podle me uz ani neni o image znacky a je jedno jestli to jsou VW zarytci nebo Fiat nebo je jedno co oni proste videli nekoho kdo tam nepatri a sli po nem to je jak ve fotbale a vsude - proste se najde vzdycky nejaka banda borcu co to nema moc v hlave srovnany a udela takovou blbost
Panebože snad si nemyslíte, že to auto bylo od nějakého nezvaného návštěvníka ???? Jasně... natočili se jak ničí cizí auto, dali to na net... MOJE NERVY už fakt vole to je masakr
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Ozzy_Vita píše:Panebože snad si nemyslíte, že to auto bylo od nějakého nezvaného návštěvníka ???? Jasně... natočili se jak ničí cizí auto, dali to na net... MOJE NERVY už fakt vole to je masakr
no proč né? když když se najdou lidi co mlátěj kolemjdoucí a natáčej si to a šoupaj pak na net tak nevidím problém proč by to nemohlo fungovat i tadyk jinak těch lidí tam dokolečka bylo dost co to natáčeli takže to nemusel bejt nikdo od nich z bandy ale jen nezávislej pozorovatel (a že jich tam bylo)
stejnak si myslím, že si to auto koupili sami a pak ho tam rozflákali. stejnak dmnc
Ach jo, kdyby blbost kvetla, tak to tam je jeden velký záhon.....Jako hrdý oplák jsem zděšen ale zajímalo by mě jestli to bylo fakt něčí auto nebo jen vrak co si tam dovezli. Nicméně podívejte na ty fricky kolik z nich pivčo v ruce....a pak šup za volant prasopsi... nicméně se ptám, dají se někde pozůstatky astřičky vyzvednout??? šikly by se mi sedačky a možná i budíky.......
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ty woe, to sou nehorázný sračky pánové, co tady píšete a zdatně konkurující tomu videu. Śice sou to přivožralý magoři ty v tom videu, který se chovaj jak kreteni, ale určitě soudě podle týhle skupinky nametenejch dojčlandů se daji házet do jednoho pytle všichni VW fanoušci. Zkrátka kdo má VW tak je největší zmrd pod sluncem a Oplisti a podobně jsou asketický, slušný abstinenti, který nikdy nic nerozbili, chovaji se podle zásad Budhismu a jsou vzorem pro všechny majitele aut na světě. ostatně stačí se podívat na nějaký německý Opel srazy, jak tam například podpalujou benzinem přivezenýho Golfa II, takže myslim si nemaji co vyčítat....
To sou kráný sračky to co tady píšete...kdyby někdo z vás na takovém srazu někdy byl, tak moc dobře víte, že s tímto autem tak nikdo nepřijel , ale je to spíš takové představení pro návštěvníky...pže je snad každému jasné, že VW a (S)opel jsou značky jejichž fandové se vždy budou mít v nelibosti a tudíž pořadatelé vychází lidem tímto vstříc...stačí projít youtube trochu do hloubky a najdete tam naprosto to samí s tím, že takhle dopadlo vw na srazu (s)oplistů...v reichu je to prostě klasika...ovšem nic to nemění na tom, že je to debilita to co dělaj...To já jen tak, abyste si uvědomili co tu melete z nevědomosti
kreteni jsou vsude, nevim proc hodnotite manika ve vw jinak nez v honde, vy si snad myslite ze blbecek jde a koupi si vw, ale inteligentni clovek jde a koupi si hondu? Nektery komentare lidi tady z fora jsou taky uzasny. Nemce nesnasim, ale mam vw, a nemam nic proti ostatnim znackam... teda az na francouze, ale to nejsou auta