Já se určo pojedu kuknout ,když je to takový kousek

Moderátor: fonz
Jasan mužem skecnout ne furt na sebe jen mávat!aleš píše:taky se pojedu kuknou když to mam kousek!!!![]()
Přijedeš na kole?sparco-ikaros píše:Možna že se aj s bandou ukažem
Větší info není a ani fotky je to jen tak rok od roku se tam sjede par autiček a pokecá se ,někdy popije a pak se jede domu !Většina to ma dost blízko na štěrkovnu!petr18.vt píše:a máš nějaké fotky z těchto předchozích srazu?bych chtěl vědět jestli to stojí za to tasm jed
Dojed!!G3-Lower píše:Taky bych chtel dojet
Jen tak domluvená-nic ofiko,nic placeneho!upirveliky píše:to je placena akce s programem? nebo jen o domluve...??
Tak já dojedu na 99%Pipotuning píše:Jen tak domluvená-nic ofiko,nic placeneho!upirveliky píše:to je placena akce s programem? nebo jen o domluve...??
Ok jsem zvědav na VERUNUtomasVR6 píše:Tak já dojedu na 99%Pipotuning píše:Jen tak domluvená-nic ofiko,nic placeneho!upirveliky píše:to je placena akce s programem? nebo jen o domluve...??
bude v plné síle, nebojPipotuning píše:Ok jsem zvědav na VERUNUtomasVR6 píše:Tak já dojedu na 99%Pipotuning píše: Jen tak domluvená-nic ofiko,nic placeneho!
jj mě svezeš s maldou jak jsi mi slibil!!tomasVR6 píše:bude v plné síle, nebojPipotuning píše:Ok jsem zvědav na VERUNUtomasVR6 píše: Tak já dojedu na 99%
Pipotuning píše:jj mě svezeš s maldou jak jsi mi slibil!!tomasVR6 píše:bude v plné síle, nebojPipotuning píše: Ok jsem zvědav na VERUNU
Jak nevííííš more-tak mě určitě!!tomasVR6 píše:Pipotuning píše:že nás svezeš s mladou woeee
Hele, tak to nevím jako...![]()
![]()
tak plán by byl.. a už víte kolik lidi popř. aut dorazí??Lagik píše:Zdarec bando tak plan je asik takový příjezd 17:00 - pokec pak v 18:30 projiždka po Hlučíně potom směr Děhylov až do poruby a u VŠB bude rozchod.