http://www.metacafe.com/watch/553597/ro ... eman_life/
Moderátor: Jardafox
souhlas...tohle už je docela úchylárnaT-O-M píše:Kromě ukazování se a posilování je tam taky ukázka toho čim jezdí Ronnie do fitkaTen Hummer má až nevkusně gigantický kola
![]()
http://www.metacafe.com/watch/553597/ro ... eman_life/
Přesně tak ,kdo nezná neví!!Kovisek píše:Vicenasobny mistr olimpie, velmi velmi prisne dopingove testy.Fáboš píše:jj kluk v tom je evidentně čistě.....![]()
heh to jsme dva!Ale ani jeden na to nemáme takove mega finance takhle nikdy vypadat!Fiesta píše:na Ronniho mi nechytejte...je to můj vzor...
hlavně na to solárkoPipotuning píše:heh to jsme dva!Ale ani jeden na to nemáme takove mega finance takhle nikdy vypadat!Fiesta píše:na Ronniho mi nechytejte...je to můj vzor...![]()
No na to taky ne-ale přibližit se barvě není problem-namazanim se vazelinou co se použivaj na soutěže!Fazeey píše:hlavně na to solárkoPipotuning píše:heh to jsme dva!Ale ani jeden na to nemáme takove mega finance takhle nikdy vypadat!Fiesta píše:na Ronniho mi nechytejte...je to můj vzor...![]()
neboj já vim, kdo to je. A na tour taky byly přísný dopingový testy......Pipotuning píše:Přesně tak ,kdo nezná neví!!Kovisek píše:Vicenasobny mistr olimpie, velmi velmi prisne dopingove testy.Fáboš píše:jj kluk v tom je evidentně čistě.....![]()
Tak preci jen nejaci hosici v elastakach na kolech a spickova kulturistika budou dopingove testy nekde uplne jinde.Fáboš píše:neboj já vim, kdo to je. A na tour taky byly přísný dopingový testy......Pipotuning píše:Přesně tak ,kdo nezná neví!!Kovisek píše: Vicenasobny mistr olimpie, velmi velmi prisne dopingove testy.
myslíš?Son-Draken píše:Tak preci jen nejaci hosici v elastakach na kolech a spickova kulturistika budou dopingove testy nekde uplne jinde.Fáboš píše:neboj já vim, kdo to je. A na tour taky byly přísný dopingový testy......Pipotuning píše: Přesně tak ,kdo nezná neví!!
ty ses teda divnej :krulis píše:trochu jina sfera... pan je policajt o to vic by ho asi mrzelo kdby se provalil doping... asi pred dvouma rokama bylo v muscle fitness vyfoceny co vsechno zere mel to v platu s prihradkama podobny jako se nosi na ryby v kterym mate hacky atd.. nebo jako bedna na naradi.. a v kazdy ty prihradce byly naky aminy a ostatni pytloviny... ja si vystacim s gainerem aminama kloubni vyzivou a sem tam lupnu kreatin a uz sem povazovanej v okoli za divnyho
LOLkubi píše:No teda to je humus...... Chudák ten Hummerale zas se potvrzuje to co říkal káoš z dědiny že prý se jim ztrácejí z JZD gumy na traktory..... To se bude Ronnie divit až mu přijde účet někde z jakéhosi Slezska
no mám na to svůj názor. stačí se podívat kolik otců od rodin atd dopuje.... A když se bavíš s někým kdo tomu opravdu rozumí, tak ti stejně řekne, že čistě tohlodle n ikdy nedocílíš.... a oni v USA berou ten doping ještě trochu jinak viz např. NHL.....krulis píše:trochu jina sfera... pan je policajt o to vic by ho asi mrzelo kdby se provalil doping... asi pred dvouma rokama bylo v muscle fitness vyfoceny co vsechno zere mel to v platu s prihradkama podobny jako se nosi na ryby v kterym mate hacky atd.. nebo jako bedna na naradi.. a v kazdy ty prihradce byly naky aminy a ostatni pytloviny... ja si vystacim s gainerem aminama kloubni vyzivou a sem tam lupnu kreatin a uz sem povazovanej v okoli za divnyho
Tak nějak-jsme na tom podobně!krulis píše:trochu jina sfera... pan je policajt o to vic by ho asi mrzelo kdby se provalil doping... asi pred dvouma rokama bylo v muscle fitness vyfoceny co vsechno zere mel to v platu s prihradkama podobny jako se nosi na ryby v kterym mate hacky atd.. nebo jako bedna na naradi.. a v kazdy ty prihradce byly naky aminy a ostatni pytloviny... ja si vystacim s gainerem aminama kloubni vyzivou a sem tam lupnu kreatin a uz sem povazovanej v okoli za divnyho
jo jasny treba radek duda v nejakym rozhovoru rek, ze je zvyklej litat po lede jako blazen a kdyz mu v nhl neco picli, tak ho nemohl trener dostat z ledu pac chtel furt hrat...Fáboš píše:no mám na to svůj názor. stačí se podívat kolik otců od rodin atd dopuje.... A když se bavíš s někým kdo tomu opravdu rozumí, tak ti stejně řekne, že čistě tohlodle n ikdy nedocílíš.... a oni v USA berou ten doping ještě trochu jinak viz např. NHL.....krulis píše:trochu jina sfera... pan je policajt o to vic by ho asi mrzelo kdby se provalil doping... asi pred dvouma rokama bylo v muscle fitness vyfoceny co vsechno zere mel to v platu s prihradkama podobny jako se nosi na ryby v kterym mate hacky atd.. nebo jako bedna na naradi.. a v kazdy ty prihradce byly naky aminy a ostatni pytloviny... ja si vystacim s gainerem aminama kloubni vyzivou a sem tam lupnu kreatin a uz sem povazovanej v okoli za divnyho