Mlady a stary zamestnanec idu spolu do prace.
Mlady - kopa papierov, notebook, aktovka plna knih, prezentacii atd.
Stary - uvolneny, iba igelitka s jablkom a jogurtom.
Mlady sa pyta s obdivom:
- No, po tolkych rokoch prace, asi to mate vsetko v hlave, vsak?
- Nie kolega, v pici...
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Prochází se Marta Kubišová po Stromovce a uvidí děsně zabahněnou kachnu. I slituje se nad ní, vezme bílý šátek, kachničku očistí, řekne kachničko leť a má z toho hroznou radost. Jde dál a zase narazí na zabahněnou kachnu, vezme papírový kapesníky, celou jí očistí, řekne 'kachničko leť', kachna odletí a Marta má ještě větší radost. Zase jde dál a co nevidí zase zabahněnou kachnu. Říká si: 'no jo ale čím já ji očistím, když už nemám ani šátek, ani kapesníky? Najednou uvidí kousek dál na lavičce spícího ožralýho Srstku. Přistoupí k němu, zacloumá s ním, a říká: "Zdeňku, nemáš u sebe papírový kapesníky?" Srstka se probere a říká: "Chceš srát? Chyť si kachnu!!!"
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Soudce se ptá babičky:
"Kolik vám je let?"
"Sedmdesát, pane předsedo."
"Tak nám popište, co se stalo."
"No, vyhřívám se jednou takhle v parku na lavičce, když se najednou objevil takový mladík. Položil mi ruku na koleno a jemně ho pohladil."
"Nechala jste ho?"
"Jistě, pane soudce. Připomnělo mi to mladá léta. Zavřela jsem oči a představovala si..."
"No, a co dál?"
"Najednou ten spratek dal ruku pryč a zařval ´Apríl´ Tak jsem ho zabila, syčáka jednoho!"
Pět chlapů ve věku 20, 30, 40, 50 a 60 let u jezera pozorují na protějším břehu skupinku krásných mladých, nahých, skotačících slečen.
Dvacetiletý: "Pojďte, chlapi, doplaveme tam a se všema si to rozdáme!"
Třicetiletý: "Což to jo, doplaveme tam, ale budeme si vybírat!"
Čtyřicetiletý: "Ále co. Počkáme, až doplavou sem."
Padesátiletý: "Bacha! Už sem plavou!"
Šedesátiletý: "Hergot, chlapi, děláme, že jsme mrtví!!"
Zákazník v nevěstinci si výslovně přeje černošku, je mu vyhověno. Když se dáma svlékne, pouze si ji do všech detailů prohlédne, pak zaplatí a má se k odchodu.
Na její udivenou otázku, proč nemá zájem o sex, odvětí:
„To je v pořádku, paní, já jsem vobkladač a zajímalo mě, jak by vypadaly růžový spáry mezi černejma dlaždicemi."
Opilec se potácí po ulici a vrazí do nějaké ženské. Ta mu hned vrazí facku.
"Sakra, to už jsem doma?"
Pár moudrostí na závěr:
Kalhotky nejsou to nejdůležitější na světě. Ale mají k tomu sakra blízko.
Znám tak škaredou ženskou, že když posílala svou fotku mailem, odchytil ji antivirus.
Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat.
Všude dobře, doma manželka.
Já nejsem tlustá, jsem jen tepelně izolovaná!
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jednou cikán chytal ryby. Když už měl dost, začal balit věci, když v tom něco zabralo. Vytáhl to z vody a kouká: zlatá rybka. Nerozpakoval se, odstranil háček a hodil ji do vody. Potom se obrátil, že půjde domů. V tom se za ním ozve: "halo, dobrý člověče, splním ti tři přání za to, žes mi zachránil život!" Cikán ale jen mávl rukou a řekl, že je v životě zcela spokojený a má všeho dostatek, nicméně rybka stále naléhala, ať si něco přeje. "No tak dobre, ked inak nedáš, chcel by som pekny dom, peknu zenu a pekne auto", odvětil cikán. "Dobrá tedy, vše bude jak sis přál..." , na to rybka. V půli cesty se ale cikán zastavil a řekl si: "Vždyť já tej rybke ani nepodakoval!" Vrátil se tedy a vše napravil. Rybka se dlouho divila, že se jí to ještě nestalo, aby se někdo vrátil a podekoval. Byla tak nadšená, že cikánovi nabídla ještě jedno přání. Cikán ale nechtěl, že je už šťastný člověk a že chce žít takto až do smrti, přividělávajíc si poctivou prací. Rybka ale byla neoblomná, ať prý si přeje jakoukoliv blbost. "Keď inak nedaš, rybka, tak mi ho vykur." Rybka se jala vykonávat přání a najednou jí začaly růst vlasy, ruce, nohy, obličej, " a zrazu pozerám, predo mnou klačí osemročné dievčatko, naozaj, pan sudca, naozaj si to nevymyšlám........."