Cerna kapota...

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerna kapota...

Příspěvek od Fáboš »

SkejT píše:
Fáboš píše:
biohazard píše: Tobe se radsi libi bilej Bawor s oranzovou kapotou vid? (nic ve zlym,jenom konstatuju) :lol:
zrezlou.

ale je to dle mýho názoru věc vkusu. je to část stalingu, dle mýho názoru. jako bílý boky pneu, úzký pneu na širokym disku,..... je spousta věcí co nemá žádnej smysl. jde o vkus majitele. např mě se to taky líbí....
dekuju Fáboš

uz nemam silu kazdemu 3 user neco vysvetlovat :(
nz 8)

Já nemám rád celkově lidi co něco odsuzujou, někdo rád holky druhej zase .....

Ale nedávno jsem si o tom psal s pandou, když budem mluvit jenom o stylingu, tak se mi nelíbí jak 99% aut v čr jsou upravovaný podle jednoho kopita, všichni daj stejnej nárazník na čecha, japonce, francouze, němce.... atd. Mě osobně by se líbilo, kdyby se u náš víc upravovalo jako tkz ve světě..... :?:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

BALI

Příspěvek od BALI »

že bych taky stříknul kapotu načerno :twisted:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Nezlobte se na mě, ale pokaždé, když vidím auto s černou kapotou, tak to ve mně budí spíše dojem, že někde boural a nestihl to nalakovat, než že se jedná o styling (dle mého názoru nevkusný).

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

já chci kapotu na černo... ale takovou spešl barvou :) a to radši neřeknu kterou nebo tu bude mít za chvíli každej jouda, stejně jako rezevou :D
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Madmax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madmax »

L.A.M.A. píše:Cerna kapota nebo kridlo nekomu se to libi jinemu ne. Je to otazka vkusu, jestli to nekdo povazuje za imitaci karbonu je to jeho vec. Znam par lidi co maji karbonove kapoty, dvere, kridla nebo jen z laminatu a maji to prelakovane protoze se tim nechteji chlubit. Tak je to kazdeho vec, treba na Davidoffovo Civicu je to hezke ale vetsinou se mi to nelibi... :)
Neber to nijak špatně, ale to si si napsal, mi připadá dost divný. To že někdo má blatníky, kapotu a jiné díly z laminátu a má je přelakované barvou, to chápu. Už jen proto, že holej laminát bypadá divně. Ale s tim lakováním karbonu do barvy ??? Dělám s karbonem dost často, ale ještě sem nezažil, že si někdo u mě objednal výrobu čehokoliv z karbonu a pak to polil plničem a barvou. Navíc u nás v Čechách kdy každej chce demonstrovat kolik narval do káry peněz, tak přece nebude lakovat karbonový díly, aby to nebylo vidět z čeho jsou. Do Mimoně jezdí celokarbonovej Viper. Představ si, že by ho teď stříknuli třeba na žluto a bude z toho zas obyčejnej Viper. To samozřejmě mluvim o oblasti tuningu.
Pro sportovní účely bych to možná pochopil. Ale u nějaký hodně zazobaný stáje, nebo v F1, Nascarech apod. Kde se točej velký prachy a hraje se fakt na desetiny kil. Ale u nás? Asi těžko. Laminátovej blatník na Kitovou Feldu stával asi 1500-2000 a karbonovej by stál tak odhadem tak 7tis. Věřim že drtivá většina soutěžních speciálů u nás jsou lamináty a málo kdo by si mohl dovolit (krom třeba Škoda Motorsportu) nacpat na auto karbonový díly, aby je pak někde v nějakym závodu rozštípal a měl třeba 5ti násobnou škodu než s laminátem.

Nic ne zlém, ale když někdo řekne, že zná několik lidí, kteří mají přelakované karbonové díly, tak mi to připadá hodně divný. Ale zas na druhou stranu, nic neni nemožné.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie

Madmax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madmax »

Prostě neznám nikoho, kdo by se nechtěl pochlubit tím, že má karbonový díly na autě :D

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Cerna kapota spouste aut slusi...proc ne...
Jeste muzete resit M3 zrcatka, to jsem zvedavej, co kdo vymysli:D
japonec a korejec....

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

heh, tak treba muj pripad objednal sem si novou kapotu na sedy auto a byla cerna tudiz sem si rikal aspon ji objednam a nemusim to hned strikat casem samozrejme pujde do barvy auta, ale nejak me to netlaci, proto mam ted cernou kapotu a s karbonem to nema fakt nic spolecnyho :)
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Generics píše:Cerna kapota spouste aut slusi...proc ne...
Jeste muzete resit M3 zrcatka, to jsem zvedavej, co kdo vymysli:D
ja se neptal proc ne (nebo proc jo), ale kde se to vzalo ;-) a co byl puvodni zamer ...

treba u M3 zrcatek je to dle me dost jasny, uz z nazvu ;-)

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

A já budu mít střechu černou, aby to ladilo s foliema :idea:
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Vasekk píše:A já budu mít střechu černou, aby to ladilo s foliema :idea:
tak hlavne bacha aby to nebyla imitace carbonu :D

Madmax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madmax »

Vasekk píše:A já budu mít střechu černou, aby to ladilo s foliema :idea:
čeče to se mi taky líbí. Stříkal sem Omegu sedana do zlaté metalízy a střechu sme dělali do cerné. Vypadalo to hodně dobře. Celá střecha a okna jako jeden celek.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fáboš píše:
SkejT píše:
Fáboš píše: zrezlou.

ale je to dle mýho názoru věc vkusu. je to část stalingu, dle mýho názoru. jako bílý boky pneu, úzký pneu na širokym disku,..... je spousta věcí co nemá žádnej smysl. jde o vkus majitele. např mě se to taky líbí....
dekuju Fáboš

uz nemam silu kazdemu 3 user neco vysvetlovat :(
nz 8)

Já nemám rád celkově lidi co něco odsuzujou, někdo rád holky druhej zase .....

Ale nedávno jsem si o tom psal s pandou, když budem mluvit jenom o stylingu, tak se mi nelíbí jak 99% aut v čr jsou upravovaný podle jednoho kopita, všichni daj stejnej nárazník na čecha, japonce, francouze, němce.... atd. Mě osobně by se líbilo, kdyby se u náš víc upravovalo jako tkz ve světě..... :?:
no, nerad bych aby to vyznělo tak, že mám stejnej názor jak fáboš, já jsem se mu ten jeho snažil vyvrátit právě
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

Madmax píše:
L.A.M.A. píše:Cerna kapota nebo kridlo nekomu se to libi jinemu ne. Je to otazka vkusu, jestli to nekdo povazuje za imitaci karbonu je to jeho vec. Znam par lidi co maji karbonove kapoty, dvere, kridla nebo jen z laminatu a maji to prelakovane protoze se tim nechteji chlubit. Tak je to kazdeho vec, treba na Davidoffovo Civicu je to hezke ale vetsinou se mi to nelibi... :)
Neber to nijak špatně, ale to si si napsal, mi připadá dost divný. To že někdo má blatníky, kapotu a jiné díly z laminátu a má je přelakované barvou, to chápu. Už jen proto, že holej laminát bypadá divně. Ale s tim lakováním karbonu do barvy ??? Dělám s karbonem dost často, ale ještě sem nezažil, že si někdo u mě objednal výrobu čehokoliv z karbonu a pak to polil plničem a barvou. Navíc u nás v Čechách kdy každej chce demonstrovat kolik narval do káry peněz, tak přece nebude lakovat karbonový díly, aby to nebylo vidět z čeho jsou. Do Mimoně jezdí celokarbonovej Viper. Představ si, že by ho teď stříknuli třeba na žluto a bude z toho zas obyčejnej Viper. To samozřejmě mluvim o oblasti tuningu.
Pro sportovní účely bych to možná pochopil. Ale u nějaký hodně zazobaný stáje, nebo v F1, Nascarech apod. Kde se točej velký prachy a hraje se fakt na desetiny kil. Ale u nás? Asi těžko. Laminátovej blatník na Kitovou Feldu stával asi 1500-2000 a karbonovej by stál tak odhadem tak 7tis. Věřim že drtivá většina soutěžních speciálů u nás jsou lamináty a málo kdo by si mohl dovolit (krom třeba Škoda Motorsportu) nacpat na auto karbonový díly, aby je pak někde v nějakym závodu rozštípal a měl třeba 5ti násobnou škodu než s laminátem.

Nic ne zlém, ale když někdo řekne, že zná několik lidí, kteří mají přelakované karbonové díly, tak mi to připadá hodně divný. Ale zas na druhou stranu, nic neni nemožné.
děláš i karbon kapoty? jestli jo tak dyžtak sz prosim...
ITB Power

KaCzaba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaCzaba »

Madmax píše:Prostě neznám nikoho, kdo by se nechtěl pochlubit tím, že má karbonový díly na autě :D
neni nahodou tvy XJRo Lucky Wasp?Je taky cely z karbonu...zluto cerny...kdyz teda delas s tim karbonem...

remix

Příspěvek od remix »

PemaR píše:Felda od kamose.. upravy nic moc ale uz jen diky te kapote se u toho lidi zastavi :wink:
http://www.pemar.ic.cz/img_0958.jpg
Jen jestli se zastavi kvuli toho ze se jim to libi :lol: :roll: :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

remix píše:
PemaR píše:Felda od kamose.. upravy nic moc ale uz jen diky te kapote se u toho lidi zastavi :wink:
remix už máš hotovou feldu? ukaž :D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Madmax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madmax »

KaCzaba píše:
Madmax píše:Prostě neznám nikoho, kdo by se nechtěl pochlubit tím, že má karbonový díly na autě :D
neni nahodou tvy XJRo Lucky Wasp?Je taky cely z karbonu...zluto cerny...kdyz teda delas s tim karbonem...
Ne. Já na XJRku nic karbonovýho nemám. Jen držák výfuku a zakrytí podsedlovky. Na naháče se to podle mě nehodí.
Ale plánuju celokarbonovou R1.

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

cerna kapot je pěkná věc,některým autum to sluší moc,spíš japoncí ale 8)

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

ještě že já neměl na rejží černou kapotu :lol: :smich2: Obrázek
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

Mně přijde daleko uchylnější potáhnout karbonem plechovou kapotu než láknout do černa. Když karbon, tak karbon :D Hlavně to vyjde na stejný peníze jak potahování :oops:
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

Madmax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madmax »

Vasekk píše:Mně přijde daleko uchylnější potáhnout karbonem plechovou kapotu než láknout do černa. Když karbon, tak karbon :D Hlavně to vyjde na stejný peníze jak potahování :oops:
Hele jak se potahuje kapota karbonem ???

remix

Příspěvek od remix »

Panda píše:remix už máš hotovou feldu? ukaž :D
No předek už tak trochu vypadá, každopádně hotový není a zadek teprve začnu, času dost, tak pomalinku :D

pár fotek tady, musím doplnit jak jsem postupně pracoval, akorat na to nemám teď moc čas :oops: /viewtopic.php?t=53561&start=0
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

Madmax píše:
Vasekk píše:Mně přijde daleko uchylnější potáhnout karbonem plechovou kapotu než láknout do černa. Když karbon, tak karbon :D Hlavně to vyjde na stejný peníze jak potahování :oops:
Hele jak se potahuje kapota karbonem ???
třeba takhle http://tuning.zvyk.com/?k=4 :D
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Souhlas, potahovani je maximalni uchylarna... Asi jako vanocni stromecek v lete :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Květoslávek

Příspěvek od Květoslávek »

me napad jeste jeden duvod....v cerne se tolik neodrazi svetlo :D
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi :)
Go HARD or Go Home!!!

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

remix píše:
Jo tak to nevim to se budes muset zeptat nekoho jineho 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já mam původ černých kapot spojen s muscle cars - kdy byly stříknutý černym matnym lakem, jak ukázal piknik
důvod byl asi dvojí - vypadalo to závodně a neodráželo se od toho světlo, člověk musí brát v úvahu, že na těch kapotách byly velký nasávače.
Dnes je to stylingovka :D

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“