L.A.M.A. píše:Cerna kapota nebo kridlo nekomu se to libi jinemu ne. Je to otazka vkusu, jestli to nekdo povazuje za imitaci karbonu je to jeho vec. Znam par lidi co maji karbonove kapoty, dvere, kridla nebo jen z laminatu a maji to prelakovane protoze se tim nechteji chlubit. Tak je to kazdeho vec, treba na Davidoffovo Civicu je to hezke ale vetsinou se mi to nelibi...

Neber to nijak špatně, ale to si si napsal, mi připadá dost divný. To že někdo má blatníky, kapotu a jiné díly z laminátu a má je přelakované barvou, to chápu. Už jen proto, že holej laminát bypadá divně. Ale s tim lakováním karbonu do barvy ??? Dělám s karbonem dost často, ale ještě sem nezažil, že si někdo u mě objednal výrobu čehokoliv z karbonu a pak to polil plničem a barvou. Navíc u nás v Čechách kdy každej chce demonstrovat kolik narval do káry peněz, tak přece nebude lakovat karbonový díly, aby to nebylo vidět z čeho jsou. Do Mimoně jezdí celokarbonovej Viper. Představ si, že by ho teď stříknuli třeba na žluto a bude z toho zas obyčejnej Viper. To samozřejmě mluvim o oblasti tuningu.
Pro sportovní účely bych to možná pochopil. Ale u nějaký hodně zazobaný stáje, nebo v F1, Nascarech apod. Kde se točej velký prachy a hraje se fakt na desetiny kil. Ale u nás? Asi těžko. Laminátovej blatník na Kitovou Feldu stával asi 1500-2000 a karbonovej by stál tak odhadem tak 7tis. Věřim že drtivá většina soutěžních speciálů u nás jsou lamináty a málo kdo by si mohl dovolit (krom třeba Škoda Motorsportu) nacpat na auto karbonový díly, aby je pak někde v nějakym závodu rozštípal a měl třeba 5ti násobnou škodu než s laminátem.
Nic ne zlém, ale když někdo řekne, že zná několik lidí, kteří mají přelakované karbonové díly, tak mi to připadá hodně divný. Ale zas na druhou stranu, nic neni nemožné.