Praha - Jižní Čechy 155km za 51 minut
Moderátor: Jardafox
Re: Praha - Jižní Čechy 155km za 51 minut
To uz se to resilo s bohatou debatou...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
u mě to je obyčejny krypl.Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju
VW Bora 1.9 TDI PD 85kw 115k
hovado to je. To souhlas! Ale takovy ty co neco na silnicich neunesou..a vybrzdej nebo podobny maniky ..to taky neni to pravy orechovy. Kdyz jedu pianko a vidim nakej xenon nebo rychlejsi auto..tak mu proste uhnu. To je slusnostduduš píše:u mě to je obyčejny krypl.Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju
ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy
a vsichni co rikaji ze jel nebezpecne jsou amateri co nemaji poneti o tom jak neuveritelne dokonaly a uzasny bmw je a co vsechno oproti prditkum mistnich tuneru bmw zvladne
ale toho ridice bych charakterizoval jako vystrasenyho me. on se proste boji je to srab. je to vysranej mau cta
a vsichni co rikaji ze jel nebezpecne jsou amateri co nemaji poneti o tom jak neuveritelne dokonaly a uzasny bmw je a co vsechno oproti prditkum mistnich tuneru bmw zvladne
ale toho ridice bych charakterizoval jako vystrasenyho me. on se proste boji je to srab. je to vysranej mau cta
Mau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy

Mau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
boze zas nejakej chytrakvagi píše:Mau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy

Kamo, nerikaji ti nahodou doma Shumi? Nic proti, ale s tim borcem by sis ocividne mohl podat ruce. Jeste nam rekni ze mas doma 3x M5 kazdou v jiny barve a jak jezdis Brno-Praha za 45min at se muzeme jeste trosku pobavit.Mau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy

Už umím jezdit na kole a to mě stačí...

NULA seš TyMau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy
Nemam M3!
Kvůli těmhle hovadům jsou pak ty nehody no to máš pravdududuš píše:u mě to je obyčejny krypl.Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
No lidove receno jel jak pras*, na druhou stranu tuhle cestu moc dobre znam a da se rict ze predjizdel tam kde se to opravdu da. No mozna ze jsou nehody kvuli temhle lidem, ale jsou i kvuli nejakej blbounum co je predjede BMW atd, to je pro ne hned vyzva a zacnou delat blbosti kdyz na to nemaji. Asi prestavim vozivy park, nejake OTH by nebylo na skodu. Ke komentari Mau Ucta nemam slov, nejspis mladenec co aktivne hraje NFS a doma krouti volantem v rodinem vozidle SSSR Lada 1500.
0-100 km/h....dobrej čas
100-0 km/h....ještě lepší
100-0 km/h....ještě lepší
Mau Cta > Ano ten řidič je fakt NULA, protože každej kdo svojí jízdou ohrožuje okolí je nula a zasloužil by si přesdržku.... a myslím že by se nás tu z fóra sešlo víc co by si praštili....
a člověk kterej kecá blbosti jen a pouze na fórech a jinak prd jako ty je taky nula..... 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
vy schiiiiiiiiizy hm.. Mam ultimaatnii historku s bmw.. ! Haah nejvice, bystese zesraly.. Hehe
ja nikoho nepotrebuju urazet, jen te nazyvam jako ty me NULO .././/. to plati PRO VSECHNY ~~~~OKEEE?
poslu video a skoncime tvyyy SRTACKY
TOM si SCHYYYZOID
ja nikoho nepotrebuju urazet, jen te nazyvam jako ty me NULO .././/. to plati PRO VSECHNY ~~~~OKEEE?
TOM si SCHYYYZOID
Mau Cta píše:vy schiiiiiiiiizy hm.. Mam ultimaatnii historku s bmw.. ! Haah nejvice, bystese zesraly.. Hehe
TOM si SCHYYYZOID
to řikáš mě chlapče? od závodnika co se "včera" regnul to vždy potěší, myslim, že můžu mluvit za všechny. přeju hezký den