http://www.e-ten.cz/index.php?page=2&sub=1
Moderátor: Rudi
Zni to dost ironickyIvan píše:Pěknej kousek, co? Údajně velice kvalitní výrobky...
to uz mam "sjety"iwi píše:http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?
Pokud jsi už neviděl
Nene, myslel jsem to vážně. Jen doporučuji ten typ 500i, který má tuším grafiku 640x480.Danecek píše:Zni to dost ironickyIvan píše:Pěknej kousek, co? Údajně velice kvalitní výrobky...
Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel...Conscious píše:Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost.Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel.
Hmmm,Wi-fi už má dnes kdejaký smartphone a GPS se dá koupit jako BT adaptér,eventuelně CF adaptér do PPC. A mapy si stáhneš. Používám dvě verze: Nokia N70+LD-3W+Tomtom navigator 5+mapy CZ-SK-PL-HU a Dell Axim X5+GPS BR-355. Ale pokud u toho chceš wifinu tak bych asi šel do Qteka 9000 nebo 9100,windows mobile už dnes jsou i použitelný,wifi to má a BT GPS stojí pár kaček...Danecek píše:Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel...Conscious píše:Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost.Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel.
kdybych nevyuzil WF, tak si koupim za 6ku Mio A701, ktery me uspokoji a usetrim
To je sice hezky, ale chci to mit AllInOne, jinak by mi stacil jakejkoliv symbian s TomTomem pac GPS modul mam a pouzivam ho k notesu, ale protoze me nebavi to porad spojovat, mit to u sebe jako dalsi kus, zvlast to nabijet a hledat, kde je momentale pohozenej.... a kdyz ho nahodou budu nekde potrebovat, tak to nemusim mit vzdy u sebe (v pripade samotnyho GPS modulu)...Conscious píše:Hmmm,Wi-fi už má dnes kdejaký smartphone a GPS se dá koupit jako BT adaptér,eventuelně CF adaptér do PPC. A mapy si stáhneš. Používám dvě verze: Nokia N70+LD-3W+Tomtom navigator 5+mapy CZ-SK-PL-HU a Dell Axim X5+GPS BR-355. Ale pokud u toho chceš wifinu tak bych asi šel do Qteka 9000 nebo 9100,windows mobile už dnes jsou i použitelný,wifi to má a BT GPS stojí pár kaček...Danecek píše:Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel...Conscious píše:Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost.Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel.
kdybych nevyuzil WF, tak si koupim za 6ku Mio A701, ktery me uspokoji a usetrim![]()
Osobně ale preferuju Symbian i když na PPC,PDA nebo MDA jsou i WM už skvělý.
Trochu mě zklamala Nokia N95,má všechno,ale GPS je placená... V podstatě AGPS jako měly Motoroly A920,925,1000... Má to GPS modul v sobě,ale pro určování polohy se odesílají pakety přes GPRS operátorovi nebo třetí straně a platíš za data. Nechápu to.
Rozhodně musím uznat že zařízení která umí úplně všechno co chceš lze spočítat na prstech jedné ruky. Těch co lze nějak rozšířit je mnohem víc,ale all in one...? Hmmmmmmm,v tomto úhlu pohledu je to poměrně těžký výběr. Ale přesně jsi vystihl problém BT GPS... Taky to s sebou zásadně netahám,je to velký,do kapsy si radši dám klíče od bytu než LD-3W a v autě používám Axima. Takže N70 mám tak akorát na blbnutí a pokusy.Danecek píše:To je sice hezky, ale chci to mit AllInOne, jinak by mi stacil jakejkoliv symbian s TomTomem pac GPS modul mam a pouzivam ho k notesu, ale protoze me nebavi to porad spojovat, mit to u sebe jako dalsi kus, zvlast to nabijet a hledat, kde je momentale pohozenej.... a kdyz ho nahodou budu nekde potrebovat, tak to nemusim mit vzdy u sebe (v pripade samotnyho GPS modulu)...Conscious píše:Hmmm,Wi-fi už má dnes kdejaký smartphone a GPS se dá koupit jako BT adaptér,eventuelně CF adaptér do PPC. A mapy si stáhneš. Používám dvě verze: Nokia N70+LD-3W+Tomtom navigator 5+mapy CZ-SK-PL-HU a Dell Axim X5+GPS BR-355. Ale pokud u toho chceš wifinu tak bych asi šel do Qteka 9000 nebo 9100,windows mobile už dnes jsou i použitelný,wifi to má a BT GPS stojí pár kaček...Danecek píše: Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel...
kdybych nevyuzil WF, tak si koupim za 6ku Mio A701, ktery me uspokoji a usetrim![]()
Osobně ale preferuju Symbian i když na PPC,PDA nebo MDA jsou i WM už skvělý.
Trochu mě zklamala Nokia N95,má všechno,ale GPS je placená... V podstatě AGPS jako měly Motoroly A920,925,1000... Má to GPS modul v sobě,ale pro určování polohy se odesílají pakety přes GPRS operátorovi nebo třetí straně a platíš za data. Nechápu to.