E-Ten Glofiish - mobil, PDA, GPS

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

E-Ten Glofiish - mobil, PDA, GPS

Příspěvek od Bordel »

Mate s touto znackou nekdo zkusenosti? :D
http://www.e-ten.cz/index.php?page=2&sub=1
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: E-Ten Glofiish - mobil, PDA, GPS

Příspěvek od Ivan »

Pěknej kousek, co? Údajně velice kvalitní výrobky...

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Asi před půl rokem jsem prodal jedinej kousek, mám pocit že tu G500 a borec maximálně spokojenej, jinak opravdu neporadím :-(
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Ivan píše:Pěknej kousek, co? Údajně velice kvalitní výrobky...
Zni to dost ironicky :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

jj taky se po nem koukam... Jeste uvazuju o 700ce... Ta mam navic qwertz klavesnici :-)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

iwi píše:http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?
Pokud jsi už neviděl
to uz mam "sjety" :lol:

Goldies: taky se mi zamlouva M700 :D

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Danecek píše:
Ivan píše:Pěknej kousek, co? Údajně velice kvalitní výrobky...
Zni to dost ironicky :lol:
Nene, myslel jsem to vážně. Jen doporučuji ten typ 500i, který má tuším grafiku 640x480.

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost. :twisted: Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel. :?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

danecek: U 700 mi akroat vadi vaha a tloustka... A nevim, jak moc bych tu klavecnici vyuzil... me totiz hrozne laka ta 500 kvuli navigaci na motorku :-) Proto sem rad, ze je vse integrovany (GPS) a ma to dotykovej display :-)
Japonci na konci

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Conscious píše:Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost. :twisted: Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel. :?
Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel... :(
kdybych nevyuzil WF, tak si koupim za 6ku Mio A701, ktery me uspokoji a usetrim :lol:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Danecek píše:
Conscious píše:Za ty prachy si radši koupím Pocket od nějaké značky,chci-li to v kombinaci s mobilem,je tu Qtek nebo HTC eventuelně tyto výtvory od operátorů a zbyde mi ještě dost. :twisted: Nevím,asi jste líp informováni,já bych do toho nešel. :?
Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel... :(
kdybych nevyuzil WF, tak si koupim za 6ku Mio A701, ktery me uspokoji a usetrim :lol:
Hmmm,Wi-fi už má dnes kdejaký smartphone a GPS se dá koupit jako BT adaptér,eventuelně CF adaptér do PPC. A mapy si stáhneš. Používám dvě verze: Nokia N70+LD-3W+Tomtom navigator 5+mapy CZ-SK-PL-HU a Dell Axim X5+GPS BR-355. Ale pokud u toho chceš wifinu tak bych asi šel do Qteka 9000 nebo 9100,windows mobile už dnes jsou i použitelný,wifi to má a BT GPS stojí pár kaček... :? :wink: Osobně ale preferuju Symbian i když na PPC,PDA nebo MDA jsou i WM už skvělý. 8)

Trochu mě zklamala Nokia N95,má všechno,ale GPS je placená... V podstatě AGPS jako měly Motoroly A920,925,1000... Má to GPS modul v sobě,ale pro určování polohy se odesílají pakety přes GPRS operátorovi nebo třetí straně a platíš za data. Nechápu to. :(
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Conscious píše:
Danecek píše:
Hmmm,Wi-fi už má dnes kdejaký smartphone a GPS se dá koupit jako BT adaptér,eventuelně CF adaptér do PPC. A mapy si stáhneš. Používám dvě verze: Nokia N70+LD-3W+Tomtom navigator 5+mapy CZ-SK-PL-HU a Dell Axim X5+GPS BR-355. Ale pokud u toho chceš wifinu tak bych asi šel do Qteka 9000 nebo 9100,windows mobile už dnes jsou i použitelný,wifi to má a BT GPS stojí pár kaček... :? :wink: Osobně ale preferuju Symbian i když na PPC,PDA nebo MDA jsou i WM už skvělý. 8)
Trochu mě zklamala Nokia N95,má všechno,ale GPS je placená... V podstatě AGPS jako měly Motoroly A920,925,1000... Má to GPS modul v sobě,ale pro určování polohy se odesílají pakety přes GPRS operátorovi nebo třetí straně a platíš za data. Nechápu to. :(
To je sice hezky, ale chci to mit AllInOne, jinak by mi stacil jakejkoliv symbian s TomTomem pac GPS modul mam a pouzivam ho k notesu, ale protoze me nebavi to porad spojovat, mit to u sebe jako dalsi kus, zvlast to nabijet a hledat, kde je momentale pohozenej.... a kdyz ho nahodou budu nekde potrebovat, tak to nemusim mit vzdy u sebe (v pripade samotnyho GPS modulu)... :D

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

me to hlavne nevyhovuje kvuli motorce.. Neni kam ten modul dat...
Japonci na konci

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Danecek píše:
Conscious píše:
Danecek píše: Me zajima hlavne spojeni mobil + GPS + Wi-fi coz jsem u moc modelu ruznych znacek nevidel... :(
To je sice hezky, ale chci to mit AllInOne, jinak by mi stacil jakejkoliv symbian s TomTomem pac GPS modul mam a pouzivam ho k notesu, ale protoze me nebavi to porad spojovat, mit to u sebe jako dalsi kus, zvlast to nabijet a hledat, kde je momentale pohozenej.... a kdyz ho nahodou budu nekde potrebovat, tak to nemusim mit vzdy u sebe (v pripade samotnyho GPS modulu)... :D
Rozhodně musím uznat že zařízení která umí úplně všechno co chceš lze spočítat na prstech jedné ruky. Těch co lze nějak rozšířit je mnohem víc,ale all in one...? Hmmmmmmm,v tomto úhlu pohledu je to poměrně těžký výběr. Ale přesně jsi vystihl problém BT GPS... Taky to s sebou zásadně netahám,je to velký,do kapsy si radši dám klíče od bytu než LD-3W a v autě používám Axima. Takže N70 mám tak akorát na blbnutí a pokusy. 8)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“