http://videos.streetfire.net/video/cf10 ... 63666e.htm

Moderátor: Jardafox

Rozbil něco, nebo se nic nestalo?
 Rozbil něco, nebo se nic nestalo?
te oktavce jako by lehce ohnul naraznik, a majitel oktavky tam nadaval ze to stoji vic jak 10 tkujon píše:njn, to je vidět že to teď koupil a eště to nemá v ruceRozbil něco, nebo se nic nestalo?
 tak ridic ferrari mu rekl at mu da cislo konta a nebo at s tim zajede do servisu ze mu to zacvaka , ze nema cas resit, a ten chlap furt resil , slo videt ze se snazil z neho vymacknout vice penez . A ferrari melo odrene u spztky ten roh
  tak ridic ferrari mu rekl at mu da cislo konta a nebo at s tim zajede do servisu ze mu to zacvaka , ze nema cas resit, a ten chlap furt resil , slo videt ze se snazil z neho vymacknout vice penez . A ferrari melo odrene u spztky ten rohTak to být v kuži toho majitele oktavky, tak mi tam to ferarri nechá.Tom_ píše:mozna by se nestalo kdyby nebyl ferrari drier lehce pripityAnděl píše:Ty voe to je bouračkaTo musela být škoda nejméně 1 mil.

Tohle se stane.

jj problemy mel docela velky, skubalo mu to hodne, ptal sem se ho jestli to auto ma chvili a neodpovedel asi byl v te chvili jak do te oktavky couvnul trosku nastvanyRitchma píše:No já nevim jestli je takovej problém jezdit s ferrari ale připadalo mi to že měl problémy se s tim už rozjetTěžká škoda no

obzvlášť když to zdvojnásobilo cenu jeho OctávkyBaRRy-X píše:pro toho majitele oktávky by měla být čest že se o ni otřelo ferrari

mr.modena píše:obzvlášť když to zdvojnásobilo cenu jeho OctávkyBaRRy-X píše:pro toho majitele oktávky by měla být čest že se o ni otřelo ferrari
 stane se, hlavně že si nepoškodil ferrari
 stane se, hlavně že si nepoškodil ferrari 
moje nervyOzzy_Vita píše:bylo by mi úplně jedno jestli mi do auta jebne ferko nebo cokoliv jiného. Pokud měl ten manik v tom ferku zájem tu záležitost řešit, tak ten tatik s oktou byl trouba... teď bude v robotě roztrubovat, že měl havárku s Ferrari..

Tak tak...Rudi píše:moje nervyOzzy_Vita píše:bylo by mi úplně jedno jestli mi do auta jebne ferko nebo cokoliv jiného. Pokud měl ten manik v tom ferku zájem tu záležitost řešit, tak ten tatik s oktou byl trouba... teď bude v robotě roztrubovat, že měl havárku s Ferrari..

Hold kluci co maj to nemusejí řešit.
 Hold kluci co maj to nemusejí řešit. 
  určitě se o této atrakci tohle se doví plno lidí v nafouknuté podobě
 určitě se o této atrakci tohle se doví plno lidí v nafouknuté podobě  

Chce to cvik
 Chce to cvik