Fiat Bravo HGT
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Fiat Bravo HGT
Zdravím všechny..Nevím jestli jsem v dobré sekci,ale zkusím to..tak nějak pošilhávám po bravičku HGT a chci se zeptat na názory,zkušenosti,poruchovost..Prostě ty tradiční věci co každýho zajímají když si chce pořídit auto..Dík za info
Re: Fiat Bravo HGT
nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesné
designově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít 
prosím přesunout do sekce ojeté vozy...

prosím přesunout do sekce ojeté vozy...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Nebylo by to nový auto..stačilo by něco ojetyho tak do 100 tis.,- Spíš pořidit nějaky levnější a co je potřeba tak pospravovat,abych se do te 100vky vlezl (nemyslim škodu stvokuIdaho píše:nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesnédesignově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít

Znovu bych do toho uz nesel
ale pokud to chces tak good luck jinak je to celkem libive ale kdyz bravo tak JTD 

Diesel power 

no právě, otřesné zkušenosti co jsem mel s novým fiatem mne odrazují od koupi ojetéhojohny..1 píše:Nebylo by to nový auto..stačilo by něco ojetyho tak do 100 tis.,- Spíš pořidit nějaky levnější a co je potřeba tak pospravovat,abych se do te 100vky vlezl (nemyslim škodu stvokuIdaho píše:nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesnédesignově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít
)

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Idaho píše:no právě, otřesné zkušenosti co jsem mel s novým fiatem mne odrazují od koupi ojetéhojohny..1 píše:Nebylo by to nový auto..stačilo by něco ojetyho tak do 100 tis.,- Spíš pořidit nějaky levnější a co je potřeba tak pospravovat,abych se do te 100vky vlezl (nemyslim škodu stvokuIdaho píše:nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesnédesignově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít
)
my zas máme otřesné zkušenosti z koupí nového vozu VW a Land rover,a 3 super zkušenosti z koupí nového fiatu lancie a alfi.