Fiat Bravo HGT

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
johny..1

Fiat Bravo HGT

Příspěvek od johny..1 »

Zdravím všechny..Nevím jestli jsem v dobré sekci,ale zkusím to..tak nějak pošilhávám po bravičku HGT a chci se zeptat na názory,zkušenosti,poruchovost..Prostě ty tradiční věci co každýho zajímají když si chce pořídit auto..Dík za info

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Fiat Bravo HGT

Příspěvek od Idaho »

nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesné :( designově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít :(

prosím přesunout do sekce ojeté vozy...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

johny..1

Příspěvek od johny..1 »

Idaho píše:nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesné :( designově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít :(
Nebylo by to nový auto..stačilo by něco ojetyho tak do 100 tis.,- Spíš pořidit nějaky levnější a co je potřeba tak pospravovat,abych se do te 100vky vlezl (nemyslim škodu stvoku :D )

Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Znovu bych do toho uz nesel :-D ale pokud to chces tak good luck jinak je to celkem libive ale kdyz bravo tak JTD :-)
Diesel power :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

johny..1 píše:
Idaho píše:nechci fiata hanět al emoje zkušeosti s novým vozem byly otřesné :( designově se mi hodně fiatů líbí, ale po předchozích zkušenostech mám proste strach do nich jít :(
Nebylo by to nový auto..stačilo by něco ojetyho tak do 100 tis.,- Spíš pořidit nějaky levnější a co je potřeba tak pospravovat,abych se do te 100vky vlezl (nemyslim škodu stvoku :D )
no právě, otřesné zkušenosti co jsem mel s novým fiatem mne odrazují od koupi ojetého :(
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

Idaho píše:
johny..1 píše:
no právě, otřesné zkušenosti co jsem mel s novým fiatem mne odrazují od koupi ojetého :(

my zas máme otřesné zkušenosti z koupí nového vozu VW a Land rover,a 3 super zkušenosti z koupí nového fiatu lancie a alfi.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“