jestli se můžu přidat do diskuse ,tak jezdím služební oktávkou motor co tu popisuješ 1.9 TDi 66 KW rok 2001 má najeto 300k a ačkoliv je to k nevíře motor je naprosto v pořádku a osobně si ho nemůžu vynachválit ,jezdím s ním sice kratší trasy těch 150-200km ,ale když potřebuji tak motor zatáhne a pěkně akceleruje spotřeba je špičková trasa mimo dálnici takže rychlost kolem těch 90-100km/h sem tam těch 50-60 ve vesnici a spotřeba 4-4.5l , při cestách napříkald Mladá Boleslav ->Benešov ->Ml.Boleslav ,takže většina cesty po dálnici jsem se spotřebou nedostalpřes 6.5l a to tachometr většinu cesty ukazoval 150km/h

v zatáčkách sedí perfektně jediný co bych vytknul je asi stejný problém Mikael a to sedačky,protože mě z nich také bolí záda. Ale při srovnání s BMW 525 tušim že to bylo konkrétně tohle s kterým jsem absolvoval cestu Mladá Boleslav -> Frankfurt a už v Plzni jsem nevěděl jak si sednout ,protože mě šíleně boleli záda, spotřeba byla taky větší protože to byl motor bez turba a je to kurňa těžký auto , akcelerace byla zhruba srovnatelná do těch 150km/h. Takže osobně bych si za ty peníze radši koupil starou dobrou Oktávu. Doufám že mě nikdo neukamenuje

Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák