Z podpisu je patrno, že se jedná o Mazdu MX3. Kdo to auto nezná, tak originál optika vypadá takto:

Já jsem majdu koupil už s čirou optikou, viz foto (pouze ilustrační):
Ale jelikož u té mojí bylo to vrchní plexi dost zažloutlé, tak jsem ho sundal a drážky zadělal, tady foto po plniči:

No a jelikož jsem se rozhodl pro úpravu na LED světla, která na majdu sehnat nejdou, tak zde výsledek. Omlouvám se za horší kvalitu fotek. Jinak koncový světla jsem protáhl i do kroužků pro mlhovky, tedy svítí mi tam 4 kroužky - celkem 64LED. Jinak je to stejné - brzdové jsou ty blíže ke straně a mlhovka je na středu. Jelikož se jedná o jednu serii LED, tak je to spínané přes RELÉ. Barva je černý polomat. Vypadá to teď sot čistě, ale myslím, že nebude dlouho trvat a hezky se to zašpiní...

Pro názornost - jen koncové:

Sešláplá brzda - rozdíl je docela znát, ale foťák to moc nevzal:

No a jelikož když jsem majdu koupil, tak tam chybělo jedno to světýlko na SPZ a držák byl hustě uhnilej, rozhodl jsem se i pro nové osvětlení - opět pomocí LED, tentokráte bílých - celkem 18ks. Tady je výsledek:

Tak co si o tom myslíte? na druhým světle ještě schne barva, takže ještě není na autě...