Z podpisu je patrno, že se jedná o Mazdu MX3. Kdo to auto nezná, tak originál optika vypadá takto:

Já jsem majdu koupil už s čirou optikou, viz foto (pouze ilustrační):
Ale jelikož u té mojí bylo to vrchní plexi dost zažloutlé, tak jsem ho sundal a drážky zadělal, tady foto po plniči:

No a jelikož jsem se rozhodl pro úpravu na LED světla, která na majdu sehnat nejdou, tak zde výsledek. Omlouvám se za horší kvalitu fotek. Jinak koncový světla jsem protáhl i do kroužků pro mlhovky, tedy svítí mi tam 4 kroužky - celkem 64LED. Jinak je to stejné - brzdové jsou ty blíže ke straně a mlhovka je na středu. Jelikož se jedná o jednu serii LED, tak je to spínané přes RELÉ. Barva je černý polomat. Vypadá to teď sot čistě, ale myslím, že nebude dlouho trvat a hezky se to zašpiní...

Pro názornost - jen koncové:

Sešláplá brzda - rozdíl je docela znát, ale foťák to moc nevzal:

No a jelikož když jsem majdu koupil, tak tam chybělo jedno to světýlko na SPZ a držák byl hustě uhnilej, rozhodl jsem se i pro nové osvětlení - opět pomocí LED, tentokráte bílých - celkem 18ks. Tady je výsledek:

Tak co si o tom myslíte? na druhým světle ještě schne barva, takže ještě není na autě...

venujes se jeste CM nebo si se na to vysral?
  venujes se jeste CM nebo si se na to vysral?