He he, ty proste nedas na fiaty/Fiatky dopustit co?reproboy píše:se nechci vytahovat ale uz asi mesic delam na tomhle : ))
.. teda tka to bude ve finale vypadat
jinak na tom cajickovo maluchu vypada jak kdyz prochazi zadni kolo lemem na detailu vepredu .. ?ale asi je to jen kompresi JPEG
Ja nebudu mit drag car ale slalom car
Maluch :-)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Vodnik
Mercedes C-classe 280 - W202.
Mercedes C-classe 280 - W202.
Re: Maluch :-)
já nikdy malucha nemělSPEEDY píše:DaveS píše:hehe tak tohle je masakr jen tak dal kolego
Tohle je zajimave taky http://www.cars.cz/xchanger/uni/carDeta ... =undefined
To je Rudiho MaluchPamatuju, kdy byl ještě skoro seriovej na 13" Borbetech a červenej
Bydlel kousek ode mně
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
je to super vozitko,musim jen doporucit 
Ne nedam. Navic ja mam pravyho itala rok 77vodnik píše:He he, ty proste nedas na fiaty/Fiatky dopustit co?reproboy píše:se nechci vytahovat ale uz asi mesic delam na tomhle : ))
.. teda tka to bude ve finale vypadat
jinak na tom cajickovo maluchu vypada jak kdyz prochazi zadni kolo lemem na detailu vepredu .. ?ale asi je to jen kompresi JPEG
Ja nebudu mit drag car ale slalom car
dik,na stranky jsem prihodil new video tak kouknetemathyas píše:Aliho maluch je perfektni, vsechno precizne udelany. Docela mu toho malucha zavidim
teď bych to nechal jak to je 
VW - Very Wonderful
Jede to paradne na strankach mam video,tak se mrkni.Rudi píše:teď bych to nechal jak to je
Do budoucna planuju motor z punta 1,2 +turbo a prevodovku z ze skudky 5q,to bude teprv neco
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
koupime si vsichni maluchy a budem jezdit maluch cup.. hawk
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
ty ho stejne za pul roku koupisZemi píše:Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...
Aleš: tjo ten litřík s tím ale umí hodit... fakt výborná práce... kolik ti to celkem váží??
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: Maluch :-)
Na vahu zajedu az to bude zase jezdit,taky me to zajima,pak dam vedet,vyrobce udava origo Hmotnost:Velbloud píše:Aleš: tjo ten litřík s tím ale umí hodit... fakt výborná práce... kolik ti to celkem váží??
Vlastní (s palivem, nářadím a výbavou) 600 kg
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce, škoda, že i takhle propracované auto u nás nejde normálně přihlásit k silničnímu provozu. Držím palce 
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
eeSkejT píše:ty ho stejne za pul roku koupisZemi píše:Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
kazdej by ho nemel s motorem z HondyZemi píše:eeSkejT píše:ty ho stejne za pul roku koupisZemi píše:Taky jsem premyslel nad maluchem ze bych do nej narval B16, ale obavam se ze predelat ten podvozek aby to schopne zatacelo by byla prace nad hlavu...Ma ho kazdej.
Jinak jsem se chtel zeptat,jaky je vahovy rozdil toho tvyho mazla a malucha