Eclipse 2.0T GSX je doma

Odpovědět
Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak už vím, kde se bele zvuk. :D Je to od sání. ještě nevím co na co přesně je to, ale vypadá to na regulátor volnoběhu. :?:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Anděl píše:Tak už vím, kde se bele zvuk. :D Je to od sání. ještě nevím co na co přesně je to, ale vypadá to na regulátor volnoběhu. :?:
Tak je to tak. Normálně tam má být šroubek, kterým se reguluje volnoběh. :roll: Mě ho ale vytlačilo turbo ven ze sání. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Nějak nám Eclipse papá. :shock: :shock: :shock: cca 25l na 100KM :twisted: Ale to je dobře. 8) Aspoň je vidět, že mu 100oct chutná. :D

Dnes jsem jel do Budějovic a už nezávodím s auty, ale s motorkami. :lol: Občas se nějaký závodník ftédéíčku sice najde, ale po chvilce je to přestává bavit. :lol: Jedu prostě +- podle předpisů a nechám závodníka mě dojet. Pak podřadím na cca +- 3500 ot/m a čekám, až začně předjíždět. Pak na to dupnu a ve zpětném zrcátku jen pozoruji jak pořád předjíždí, ale není už co. :lol: Takovej závodník většinou potom zpomalí na +- předpisovou rychlost. Takhle vypadá výchova řidičů v praxi.
Honda VF 750C Magna 65kw

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Anděl píše:Nějak nám Eclipse papá. :shock: :shock: :shock: cca 25l na 100KM :twisted: Ale to je dobře. 8) Aspoň je vidět, že mu 100oct chutná. :D

Dnes jsem jel do Budějovic a už nezávodím s auty, ale s motorkami. :lol: Občas se nějaký závodník ftédéíčku sice najde, ale po chvilce je to přestává bavit. :lol: Jedu prostě +- podle předpisů a nechám závodníka mě dojet. Pak podřadím na cca +- 3500 ot/m a čekám, až začně předjíždět. Pak na to dupnu a ve zpětném zrcátku jen pozoruji jak pořád předjíždí, ale není už co. :lol: Takovej závodník většinou potom zpomalí na +- předpisovou rychlost. Takhle vypadá výchova řidičů v praxi.
takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubila :roll: :roll: :roll:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Anděl píše:Tak takhle budu muset nechat udělat trubky na IC. A IC mám stejné jako na obrázku. :D
Obrázek
kurna kdes to IC vzal ? Nám už dosli tak hledám jeste jednoho dodavatele..

poslední sem posílal nejakejm elektrikářum do krumlova ...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

zabicka.alenka píše:
Anděl píše:Nějak nám Eclipse papá. :shock: :shock: :shock: cca 25l na 100KM :twisted: Ale to je dobře. 8) Aspoň je vidět, že mu 100oct chutná. :D

Co je na tom za sviňárnu. :? :? :? Pokuď chce někdo "závodit" a ukázat sílu TDI, tak ať to zkouší na jiné. Jezdím rychle, ale snažím se bezpečně. Kam nevidím, tam jedu pomalu. Snažím se předvídat všechno možné, co se může stát. (autobus---děti atd.) Ale pokuď za sebou zahlídnu závodníka, který si půjčí auto od rodičů(nebo je jeho) a jede hlava nehlava, tak nemám důvod ho pouštět. Ať se rozseká zamnou. :wink: Jo a nejsem brzda provozu a nikoho nijak neohrožuji. :(
Honda VF 750C Magna 65kw

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Anděl píše:
zabicka.alenka píše:

Co je na tom za sviňárnu. :? :? :? Pokuď chce někdo "závodit" a ukázat sílu TDI, tak ať to zkouší na jiné. Jezdím rychle, ale snažím se bezpečně. Kam nevidím, tam jedu pomalu. Snažím se předvídat všechno možné, co se může stát. (autobus---děti atd.) Ale pokuď za sebou zahlídnu závodníka, který si půjčí auto od rodičů(nebo je jeho) a jede hlava nehlava, tak nemám důvod ho pouštět. Ať se rozseká zamnou. :wink: Jo a nejsem brzda provozu a nikoho nijak neohrožuji. :(
Nikdo nerika, ze ho mas poustet, ale pridavat je svinarna. Ti to "rychly" auto nejak rychle stouplo do hlavy, ne?

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem... :roll: :roll: :roll:

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

zabicka.alenka píše:
Anděl píše:
zabicka.alenka píše: takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubila :roll: :roll: :roll:
Nikdo nerika, ze ho mas poustet, ale pridavat je svinarna. Ti to "rychly" auto nejak rychle stouplo do hlavy, ne?
Mám 3 auta a s každým jezdím úplně jinak.Když jedu dodávkou, tak vím, že jsem pomalej (2t a 60HP), tak se každýmu uchybám a nechám je předjet. Když jedu v Eclipse např. 140 na 90ce a za mnou na mě někdo doráží, prostě chce se mnou závodit (předtím předjíždí hlava nehlava do zátáčky přes plnou, aby mě dohonil), tak nemám důvod mu to ulehčovat.
Jo a je v tom asi testosteron, to ženský nepochopí. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

zabicka.alenka píše:ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem... :roll: :roll: :roll:
To co píšeš je ale úplně jiná situace. :wink: Já pořád píšu o závodnících, kteří chtějí se mnou závodit. :?:
Honda VF 750C Magna 65kw

FOG

Příspěvek od FOG »

Anděl píše:
zabicka.alenka píše:ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem... :roll: :roll: :roll:
To co píšeš je ale úplně jiná situace. :wink: Já pořád píšu o závodnících, kteří chtějí se mnou závodit. :?:
a ten kdo přijede s TDi a chce tě předjet je závodník? Jsi sad, to co říkáš je pěkná prasárna
štyrykrátštyry tédéí

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclipse 2.0T GSX je doma

Příspěvek od Idaho »

myslím že to není o tdi--ale o tom že ve zpětném zrcátku vidíš kokota, co se žene, předjíždí na plnou čáru, na poslední chvíli , lidi mu uhybaj aby se nebo je nezabil , nakonec se povesi na tvojí prdel, 4-5km jede nárazník na nátrazníku i když vidí že v protismeru je kolona a on přejdíždet nemůže a potom te začne brát 200m před devadesátistupnovou zatáčkou v lese do které díky stromum nevidí. potom máš dve šance - nechat ho předjíždet a modlit se že z té zatáčky nevyjede auto a on to v lepším případě stihne soupnout před tebe ale hned bude flekovat protže tu zatáčku v té rychlosti nemuže vybrat ( protože je to střevo co umí jezdit jen rovně )-a ty budes mít co delat to do nej nenarvat - byla by to tvoje vina- nebo to strhne na tebe ( ty přece taky uhneš.. )..

no v těchle situacích volím radši druhou možnost taky - přidám at mne nemuže předjet a pak ho nechám jet nekde na přehledné rovince kde to už není nebezpečné, vetšinou troubí jak čurák, vjede přede mne a zaflekuje at mi ukáže jakej jsem kokot a jak on za mnou trpel.. když to nepřehání seru na nej , když to přehání ,předjedu ho a nepustím ho 4 až 5km i kdyby mel přijet pozde na schuzku. Jo jeto prasárna ,ale zase si říkám, třeba mu tím zachráním život ( nebo x jinejm.. )
Naposledy upravil(a) Idaho dne 21 črc 2007 20:55, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

FOG píše:
Anděl píše:
a ten kdo přijede s TDi a chce tě předjet je závodník? Jsi sad, to co říkáš je pěkná prasárna
až neco najezdíš tak takové lidi taky poznáš ....

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Idaho píše:myslím že to není o tdi--ale otom že ve zpětném zrcátkuvidíš kokota, co s ežene předjíždí na plnou čáru, na poslední chvíli , lidi mu uhybaj aby s enezabil , nakonec s epovesi na tvojí prdel, 4-5km jede nárazník na nátrazníkui když vidí že v protismeru je kolona ao npřejdíždet nemáže apo tom te začne brát 200m před devasátistupnovou zatáčkou v lese do ketré díky stromum nevidí. potom máš dve šance - nechat ho předjíždet a modlit s eže z té zatáčky nevyjede auto a on to v lepším případě stihne soupnout před tebe ale hend bude flekovat protže tu zatáčku v té ryhclesti nemuže vybrat ( protože je to střevo co umí jezdit jen rovně ) nebo to strhne na tebe ( ty přece taky uhneš.. )..

no v těchle situacích volím radši druhou možnost taky - přidám at mne nemuže předjet a pak ho nechám jet nekde na přehledné rovince kde to už není nebezpečné, vetšinou troubí jak čurák, vjede přede mne a zaflekuje at mi ukáže jakej sjem kokot a jak on za mnou trpel.. když to nepřehání seru na nej , když to přehání ,předjedu ho a nepustím ho 4 až 5km i kdyby mel přijet pozde na schuzku. Jo jeto prasárna ,ale zase si říkám, třeba mu tím zachráním život ( nebo x jinejm.. )
Lépe bych to nenapsal. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

FOG

Příspěvek od FOG »

dobře tedy, mě spíš naštvalo proč sem tahá TDi, myslim že by ti klidně nějaký posraný TDi natrhlo díru...
štyrykrátštyry tédéí

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Takže uvedu naprosto přesně, co se dnes stalo. Přeberte si to sami. :wink:

Jedu z ČB. Na dlouhé rovince(před STK Dolní Třeboním) předjíždím Fábii tdi. Jedu rychle, ale bezpečně. Daleko není žádné auto. Předjel jsem ještě cca dalších 5aut na této rovince a jedu normálně dál. Dívám se do zpětného zrcátka a ten v té Fábii, se snaží předjet auta přímo u STK(předtím jel normálně). Já bych tam nikdy nepředjížděl (plná čára, přechod pro chodce, občas plno lidí) Do kopce k Přísečné se konečně dostane až ke mě. Nalepí se mi na prdel. Co teď :wink: pokračování už tu bylo..............
Honda VF 750C Magna 65kw

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

to udela kazdej normalni tohle :P otec taky jakmile se mu nekdo nalepi na prdel at ve meste nebo nekde na okresce tak zpomali ve meste treba na 20 a pred sebe ho nepusti na okresce treba na 40 a jede v klidku brzdi ho pak kdyz chce predjizdet tak prida (s 2,5 V6) a je zas pred nim protoze se fakt vetsinou lepi bud kreteni s firemnima autama at uz dodavky nebo osobaky a nebo naky blbove co si koupi treba golfa (nic proti golfistum:-D) a mysli si jaky maj auto :roll: :roll:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

brzdej fakt jen naprosty z****.....na nejblizsi benzince takovym dat pres hubu...jeste se muzete zacit rozjizdet az na oranzovou taky desna sranda....

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

kdyby jezdili jako lidi a nelepili se na prdel a nemysleli si jaky maj auta tak je nikdo brzdit nebude

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Flinta píše:kdyby jezdili jako lidi a nelepili se na prdel a nemysleli si jaky maj auta tak je nikdo brzdit nebude
kdyby dodržoval bezpečnou vzdálenost mohli by brzdit jakby chteli a nic by se nestalo, jsou titiž nasvětě lidi co dupnou na brzdukdyž jim do cesty vběhne kuna, kočka, pes nebo divočák...

to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...:)

FOG

Příspěvek od FOG »

Idaho píše:to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...:)
jako jó já to chápu, jenom neházet do jednoho pytle, nafta taky může pěkně jet... ;) :driver:
štyrykrátštyry tédéí

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

FOG píše:
Idaho píše:to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...:)
jako jó já to chápu, jenom neházet do jednoho pytle, nafta taky může pěkně jet... ;) :driver:
není to o tom jestli to auto jede nebo ne, je to o chování toho šoféra - bezpečne a rychle muže jet s 60kw nebo i 250kw ( tdi fabia ) at je to nafta nebo benál..
andelovi to zrejme delal ten den prutokovej ohřívač nafty tak si vzpomnel na nej, ale v principu je jedno jestli je to kokot v octe v tdi , bmw za tři míče nebo stodváca v plynu -- ( ano takového jezdce jsem potkal i v sáde s plynem :) )

btw fabia tdi 330PS - hj staršího data jiste už bude trumflá jiným 1,9TDi ale na svojí dobu slušnej kousek..
Obrázek

0-100km/h - 5sec
0-200km/h - 15sec
400m - 13,3sec
V-max - 290km/h

FOG

Příspěvek od FOG »

Idaho píše:
FOG píše:
není to o tom jestli to auto jede nebo ne, je to o chování toho šoféra - bezpečne a rychle muže jet s 60kw nebo i 250kw ( tdi fabia ) at je to nafta nebo benál..
andelovi to zrejme delal ten den prutokovej ohřívač nafty tak si vzpomnel na nej, ale v principu je jedno jestli je to kokot v octe v tdi , bmw za tři míče nebo stodváca v plynu -- ( ano takového jezdce jsem potkal i v sáde s plynem :) )

btw fabia tdi 330PS - hj staršího data jiste už bude trumflá jiným 1,9TDi ale na svojí dobu slušnej kousek..
Obrázek

0-100km/h - 5sec
0-200km/h - 15sec
400m - 13,3sec
V-max - 290km/h

jako jó však jó... nic neřikám, tiše přihlížím :lol:
štyrykrátštyry tédéí

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nebud takovej vztahovacnej, pasovaljsi se snad na "mstitele tdi motoru" ? :) uplne tejne se baví "ropáci" o "benzínech" na tdi forech. věř mi :)

FOG

Příspěvek od FOG »

Idaho píše:nebud takovej vztahovacnej, pasovaljsi se snad na "mstitele tdi motoru" ? :) uplne tejne se baví "ropáci" o "benzínech" na tdi forech. věř mi :)
však já nic neříkám ;) jenom sám jezdim v dieslu a nemůžu si ztěžovat, sice to samý auto s benzínem by mohlo bejt fajna, ale holt jezdíme v tom v čem jezdíme ;) ;)

car policy na motorizace je holt u dieselů o dost tolerantnější
- - - - max 2,5 benzin (obsah)
- - - - max 3,0 diesel

vyjímku má akorát GŘ ;)
štyrykrátštyry tédéí

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak Alu trubky jsou doma. :D Teď ještě najít, kdo mi je naohýbá. :? Nevíte o někom :? :? :?
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak odešel do věčných lovišť startér. :mad: No koupíme nový. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

Anděl píše:Tak odešel do věčných lovišť startér. :mad: No koupíme nový. :D
jeste si zapomel napsat ze sem te musel jet zachranit :lol:
Mitsubishi Galant VR4 150Kw++
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Alik píše:
Anděl píše:Tak odešel do věčných lovišť startér. :mad: No koupíme nový. :D
jeste si zapomel napsat ze sem te musel jet zachranit :lol:
Ano musel mě zahránit. :D Ale už zase startuji. 8) Závada byla v tom, že startér vysel na jednom šroubu, který byl ještě stržený, takže jako kdyby tam nebyl. :roll:

A kdo měl převodovku sundanou dole a odpojoval startér. :D No Alík to byl. :lol:

Hodil jsem tam ten "nový" startér. Zatím je zase na jednom šroubu. :roll: Nenašel jsem žádný se stejným stoupáním. Takže Alíku připrav si šroub. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak dnes další závada. :twisted: Přehřívá se motor i když je podle budíku teplota OK.

Vyměním teda termostat a všechny čidla. 8) Vodní čerpadlo se zdá, že maká jak má, protože topí to jako kráva. :)

Takže Alík připrav se. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Odpovědět

Zpět na „Český Krumlov a okolí“