Tak je to tak. Normálně tam má být šroubek, kterým se reguluje volnoběh.Anděl píše:Tak už vím, kde se bele zvuk.Je to od sání. ještě nevím co na co přesně je to, ale vypadá to na regulátor volnoběhu.
takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubilaAnděl píše:Nějak nám Eclipse papá.![]()
![]()
cca 25l na 100KM
Ale to je dobře.
Aspoň je vidět, že mu 100oct chutná.
Dnes jsem jel do Budějovic a už nezávodím s auty, ale s motorkami.Občas se nějaký závodník ftédéíčku sice najde, ale po chvilce je to přestává bavit.
Jedu prostě +- podle předpisů a nechám závodníka mě dojet. Pak podřadím na cca +- 3500 ot/m a čekám, až začně předjíždět. Pak na to dupnu a ve zpětném zrcátku jen pozoruji jak pořád předjíždí, ale není už co.
Takovej závodník většinou potom zpomalí na +- předpisovou rychlost. Takhle vypadá výchova řidičů v praxi.
kurna kdes to IC vzal ? Nám už dosli tak hledám jeste jednoho dodavatele..Anděl píše:Tak takhle budu muset nechat udělat trubky na IC. A IC mám stejné jako na obrázku.![]()
Co je na tom za sviňárnu.zabicka.alenka píše:takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubilaAnděl píše:Nějak nám Eclipse papá.![]()
![]()
cca 25l na 100KM
Ale to je dobře.
Dnes jsem jel do Budějovic a už nezávodím s auty, ale s motorkami.Občas se nějaký závodník ftédéíčku sice najde, ale po chvilce je to přestává bavit.
Jedu prostě +- podle předpisů a nechám závodníka mě dojet. Pak podřadím na cca +- 3500 ot/m a čekám, až začně předjíždět. Pak na to dupnu a ve zpětném zrcátku jen pozoruji jak pořád předjíždí, ale není už co.
Takovej závodník většinou potom zpomalí na +- předpisovou rychlost. Takhle vypadá výchova řidičů v praxi.
![]()
![]()
Nikdo nerika, ze ho mas poustet, ale pridavat je svinarna. Ti to "rychly" auto nejak rychle stouplo do hlavy, ne?Anděl píše:Co je na tom za sviňárnu.zabicka.alenka píše:takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubilaAnděl píše:Nějak nám Eclipse papá.![]()
![]()
cca 25l na 100KM
Ale to je dobře.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokuď chce někdo "závodit" a ukázat sílu TDI, tak ať to zkouší na jiné. Jezdím rychle, ale snažím se bezpečně. Kam nevidím, tam jedu pomalu. Snažím se předvídat všechno možné, co se může stát. (autobus---děti atd.) Ale pokuď za sebou zahlídnu závodníka, který si půjčí auto od rodičů(nebo je jeho) a jede hlava nehlava, tak nemám důvod ho pouštět. Ať se rozseká zamnou.
Jo a nejsem brzda provozu a nikoho nijak neohrožuji.
Mám 3 auta a s každým jezdím úplně jinak.Když jedu dodávkou, tak vím, že jsem pomalej (2t a 60HP), tak se každýmu uchybám a nechám je předjet. Když jedu v Eclipse např. 140 na 90ce a za mnou na mě někdo doráží, prostě chce se mnou závodit (předtím předjíždí hlava nehlava do zátáčky přes plnou, aby mě dohonil), tak nemám důvod mu to ulehčovat.zabicka.alenka píše:Nikdo nerika, ze ho mas poustet, ale pridavat je svinarna. Ti to "rychly" auto nejak rychle stouplo do hlavy, ne?Anděl píše:Co je na tom za sviňárnu.zabicka.alenka píše: takovou svinarnou bych se rozhodne nechlubila![]()
![]()
![]()
![]()
Pokuď chce někdo "závodit" a ukázat sílu TDI, tak ať to zkouší na jiné. Jezdím rychle, ale snažím se bezpečně. Kam nevidím, tam jedu pomalu. Snažím se předvídat všechno možné, co se může stát. (autobus---děti atd.) Ale pokuď za sebou zahlídnu závodníka, který si půjčí auto od rodičů(nebo je jeho) a jede hlava nehlava, tak nemám důvod ho pouštět. Ať se rozseká zamnou.
Jo a nejsem brzda provozu a nikoho nijak neohrožuji.
To co píšeš je ale úplně jiná situace.zabicka.alenka píše:ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem...![]()
![]()
a ten kdo přijede s TDi a chce tě předjet je závodník? Jsi sad, to co říkáš je pěkná prasárnaAnděl píše:To co píšeš je ale úplně jiná situace.zabicka.alenka píše:ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem...![]()
![]()
Já pořád píšu o závodnících, kteří chtějí se mnou závodit.
až neco najezdíš tak takové lidi taky poznáš ....FOG píše:a ten kdo přijede s TDi a chce tě předjet je závodník? Jsi sad, to co říkáš je pěkná prasárnaAnděl píše:To co píšeš je ale úplně jiná situace.zabicka.alenka píše:ja tohle nedelam.. neni to tak dlouho, co jsem jezdila s 1.9D a kdyz jsem videla auto a byla rozjeta, tak jsem ho rada vzala, protoze pak uz by to neslo... a kdyz mi ten kreten pridal, tak to byla svinarna - zaradila jsem se za nej a on se pak zas tahnul jak s hnojem...![]()
![]()
Já pořád píšu o závodnících, kteří chtějí se mnou závodit.
Lépe bych to nenapsal.Idaho píše:myslím že to není o tdi--ale otom že ve zpětném zrcátkuvidíš kokota, co s ežene předjíždí na plnou čáru, na poslední chvíli , lidi mu uhybaj aby s enezabil , nakonec s epovesi na tvojí prdel, 4-5km jede nárazník na nátrazníkui když vidí že v protismeru je kolona ao npřejdíždet nemáže apo tom te začne brát 200m před devasátistupnovou zatáčkou v lese do ketré díky stromum nevidí. potom máš dve šance - nechat ho předjíždet a modlit s eže z té zatáčky nevyjede auto a on to v lepším případě stihne soupnout před tebe ale hend bude flekovat protže tu zatáčku v té ryhclesti nemuže vybrat ( protože je to střevo co umí jezdit jen rovně ) nebo to strhne na tebe ( ty přece taky uhneš.. )..
no v těchle situacích volím radši druhou možnost taky - přidám at mne nemuže předjet a pak ho nechám jet nekde na přehledné rovince kde to už není nebezpečné, vetšinou troubí jak čurák, vjede přede mne a zaflekuje at mi ukáže jakej sjem kokot a jak on za mnou trpel.. když to nepřehání seru na nej , když to přehání ,předjedu ho a nepustím ho 4 až 5km i kdyby mel přijet pozde na schuzku. Jo jeto prasárna ,ale zase si říkám, třeba mu tím zachráním život ( nebo x jinejm.. )
kdyby dodržoval bezpečnou vzdálenost mohli by brzdit jakby chteli a nic by se nestalo, jsou titiž nasvětě lidi co dupnou na brzdukdyž jim do cesty vběhne kuna, kočka, pes nebo divočák...Flinta píše:kdyby jezdili jako lidi a nelepili se na prdel a nemysleli si jaky maj auta tak je nikdo brzdit nebude
jako jó já to chápu, jenom neházet do jednoho pytle, nafta taky může pěkně jet...Idaho píše:to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...
není to o tom jestli to auto jede nebo ne, je to o chování toho šoféra - bezpečne a rychle muže jet s 60kw nebo i 250kw ( tdi fabia ) at je to nafta nebo benál..FOG píše:jako jó já to chápu, jenom neházet do jednoho pytle, nafta taky může pěkně jet...Idaho píše:to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...![]()
Idaho píše:není to o tom jestli to auto jede nebo ne, je to o chování toho šoféra - bezpečne a rychle muže jet s 60kw nebo i 250kw ( tdi fabia ) at je to nafta nebo benál..FOG píše:jako jó já to chápu, jenom neházet do jednoho pytle, nafta taky může pěkně jet...Idaho píše:to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...![]()
andelovi to zrejme delal ten den prutokovej ohřívač nafty tak si vzpomnel na nej, ale v principu je jedno jestli je to kokot v octe v tdi , bmw za tři míče nebo stodváca v plynu -- ( ano takového jezdce jsem potkal i v sáde s plynem)
btw fabia tdi 330PS - hj staršího data jiste už bude trumflá jiným 1,9TDi ale na svojí dobu slušnej kousek..
0-100km/h - 5sec
0-200km/h - 15sec
400m - 13,3sec
V-max - 290km/h
však já nic neříkámIdaho píše:nebud takovej vztahovacnej, pasovaljsi se snad na "mstitele tdi motoru" ?uplne tejne se baví "ropáci" o "benzínech" na tdi forech. věř mi
Ano musel mě zahránit.Alik píše:jeste si zapomel napsat ze sem te musel jet zachranitAnděl píše:Tak odešel do věčných lovišť startér.No koupíme nový.