Moderátor: Jardafox
mona podle IP,ale podle me to nebyl debil aby to upnul z domova,tady ho můžou udat jen známý,kterym to třeba ukazoval,jinak nemaj šanciRitchma píše:Bych chtěl vidět :
1) jak ho podle toho videa najdou
souhlasRitchma píše:Bych chtěl vidět :
2) jak mu dokážou že to byl opravdu on
3) nepříjde mi takový video jako moc dobrej důkaz...............
max muzou rict, ze to bylo BMW, vetsina SPZ stejne zapomenou. Nikdy ti nereknou kdo to ridil.Driver píše:myslim ze se najde dost lidi co ho potkali na te trase a ti ho muzou usvedcit....
vystavit to může kdokoliv a kdekoliv, takže to mu taky nedokážou, že to byl on...Takeshi píše:tak ty to rozštípli,může dostat max 10 tisic a na rok ridicak
mona podle IP,ale podle me to nebyl debil aby to upnul z domova,tady ho můžou udat jen známý,kterym to třeba ukazoval,jinak nemaj šanciRitchma píše:Bych chtěl vidět :
A co jsi podle sebe ty, kdys tohle nekomu udelal? Co kdybys do sebe nechal naprat auto, ktery by vezlo nejakou zranenou osobu z blizky bouracky? (dost se objevuji pripady, kdy je malo sanitek, zvlasne velkych nechod) Nad tim neuvazujes? A co kdybys byl v takovehle situaci ty? A pak, kdo je HOVADO, neohleduplnej, kteren kvuli kterym na silnicich umiraji lide.....duduš píše:u mě to je obyčejny krypl. Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju
vim o nekom, kdo to zvladl za 48min (nebo 46? ted nevim)neller píše:Kamo, nerikaji ti nahodou doma Shumi? Nic proti, ale s tim borcem by sis ocividne mohl podat ruce. Jeste nam rekni ze mas doma 3x M5 kazdou v jiny barve a jak jezdis Brno-Praha za 45min at se muzeme jeste trosku pobavit.Mau Cta píše:ten driver je NULA. zvladnu to lip uz jsem to tu psal.. jel bych plynuleji celkove rychleji a zadny strihy
a vsichni co rikaji ze jel nebezpecne jsou amateri co nemaji poneti o tom jak neuveritelne dokonaly a uzasny bmw je a co vsechno oproti prditkum mistnich tuneru bmw zvladne
ale toho ridice bych charakterizoval jako vystrasenyho me. on se proste boji je to srab. je to vysranej mau cta![]()
![]()
tak tak. Na dalnici jezdim rychle (kdo ne), ale pokud vidim v zrcatku ryhlejsi auto, tak mu co nejdriv uhnu, pokud nemam moznost, tak zapnu mlhovky, aby zbrzdil.Bordel píše:A co jsi podle sebe ty, kdys tohle nekomu udelal? Co kdybys do sebe nechal naprat auto, ktery by vezlo nejakou zranenou osobu z blizky bouracky? (dost se objevuji pripady, kdy je malo sanitek, zvlasne velkych nechod) Nad tim neuvazujes? A co kdybys byl v takovehle situaci ty? A pak, kdo je HOVADO, neohleduplnej, kteren kvuli kterym na silnicich umiraji lide.....duduš píše:u mě to je obyčejny krypl. Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju
spis to rekli jen tak do vetru, precijen stary lidi jezdej v klidu a nedelaj blbosti tohohle typu.Trhyy píše:Spíš nechápu jak přišli na to že je řidič mladej
oproti tvy prababicce je 40ti letej ridic, mladochTrhyy píše:Spíš nechápu jak přišli na to že je řidič mladej
No přesně na tohle totiž poukazoval v celym videu,jak jsou lidi stupidní a zbržďujou,totiž to je komplex tim že vidí v zrcátku drahou káru,a tohle dělá plno lidí mam skušenost když jedu v nějakým exclusivním autě tak se najde pár lidí co v poho uhnou,pak lidi co vidí káru tak jí musí ihned předjíždět aby si dokázali že jsou taky borci,a pak lidi co brzděj z ničeho nic,to jsou ubožáci totální co neví co to je pojem řídit s ohledem!!!duduš píše:u mě to je obyčejny krypl.Tohle neni člověk ale HOVADO.a pak jsou nehody a mrtvi na cestach kvuli takovym řidičum.kdyby se na mě nějaky takovy šilenec lepil tak mu dupnu po brzdach.take blazny na cestach miluju
Tak to je dementTrhyy píše:tady je mega idiot za volantem
http://www.futuresound.cz/download/cesta.mpg
jo tak toto je proti tomu s tim bavem peknej kokot, to se neda rict ani jinak slusne, s tim volantem toci jak kdyby ridil nejakou jachtu a ne auto... jde videt ze to vubec nema v ruce a pujde s timto tempem brzo do kytek, ale tak proc ne... ted si uziva svou 5ti mimutovou slavu.wibra píše:me se zda ze se tento pan snazi napodobit toho typka z videa o kterem je tento TOPIC
Zrychlený je to určitě, ale kokot je to stejnej jako s tim BMW, jen má jiný auto a to je pro většinu lidí asi ten důvod proč ten první kokot neni...RifleMan píše:Tak to je dementTrhyy píše:tady je mega idiot za volantem
http://www.futuresound.cz/download/cesta.mpgTakhle se jezdí ve hrách typu TDU a ne v běžném provozu. Navíc se mi zdá že je to mírně zrychlené
at jde do kytek, ale at tam neveme nekoho sebou.froxic píše:jo tak toto je proti tomu s tim bavem peknej kokot, to se neda rict ani jinak slusne, s tim volantem toci jak kdyby ridil nejakou jachtu a ne auto... jde videt ze to vubec nema v ruce a pujde s timto tempem brzo do kytek, ale tak proc ne... ted si uziva svou 5ti mimutovou slavu.
Jasně oba jsou to volové ten první jsem jen nekomentovalLaconi píše:Zrychlený je to určitě, ale kokot je to stejnej jako s tim BMW, jen má jiný auto a to je pro většinu lidí asi ten důvod proč ten první kokot neni...RifleMan píše:Tak to je dementTrhyy píše:tady je mega idiot za volantem
http://www.futuresound.cz/download/cesta.mpgTakhle se jezdí ve hrách typu TDU a ne v běžném provozu. Navíc se mi zdá že je to mírně zrychlené