....já myslel,že Tvůj sen je R 8 Gordini?,asi máš víc těch snů!m1tv píše:nahod fotky todle auti je muj tajny sen .) hned po bmw M5

Moderátor: Ritchma
ja ted nemam doma zadnej fotak, a ani sem jeste nemel cas to umejtm1tv píše:nahod fotky todle auti je muj tajny sen .) hned po bmw M5
neni to jenom o tom jestli je to zadokolka a nebo 4kolka, ale i o tom jak má M5 naladěnej podvozek a E34 M5 ho má naladěnej dobře, docela by mě zajímalo to srovnání někde na okruhu, nebo takNeviM píše:ja ted nemam doma zadnej fotak, a ani sem jeste nemel cas to umejtm1tv píše:nahod fotky todle auti je muj tajny sen .) hned po bmw M5ono je tezky z toho vysednout
ale dneska to teda umeju a stavim se u kamose to vyfotit, zatim teda neni moc na co koukat, spis se tesim az sem hodim fotky doufam tak do mesice nejdyl az bude opravenej nastrikanej aspon ten predni naraznik, vypada ted chudinka dost tragicky, ale jinak je na tom zvenku celkem pekne, vlastne jenom jedena odrenina na prednim blatniku a na zadnim narazniku, jinak celkem nikde nic:) jinak ja bych to za m5 nemenil, mnohem lepsi vybava, prostornejsi a utulnejsi interier a hlavne je to 4kolka, takze bavo nema v zatackach nejmensi sanci:) a vykonove se pred nej dostanu tak do 30litru:)
to je pravda, ale jen do chvile nez chces pridat plyn, kdyz ho pak pridas u m5, tak bud pridas s citem, ale nebudes tak rychlej, nebo to prezenes a utrhne se ti prdel, kdyz pridam v biturbu, tak proste jenom zrchluje a nekompromisne drzi stopu, fakt jak po kolejich... samozrejme je asi pro vetsinu z nas zabavnejsi kdyz se ti utrhne prdel u bawa jet tu zatacku driftem, ale stoprocentne ryhclejsi prujezd je s tou 4kolou:) jinak nejakej podil na tom maj taky kola, na tomhle jsou 235/45/17, ja jsem byl doted zvyklej na 205/55/16 (na brachovy nonturbo baccare)Trhyy píše:neni to jenom o tom jestli je to zadokolka a nebo 4kolka, ale i o tom jak má M5 naladěnej podvozek a E34 M5 ho má naladěnej dobře, docela by mě zajímalo to srovnání někde na okruhu, nebo takNeviM píše:ja ted nemam doma zadnej fotak, a ani sem jeste nemel cas to umejtm1tv píše:nahod fotky todle auti je muj tajny sen .) hned po bmw M5ono je tezky z toho vysednout
ale dneska to teda umeju a stavim se u kamose to vyfotit, zatim teda neni moc na co koukat, spis se tesim az sem hodim fotky doufam tak do mesice nejdyl az bude opravenej nastrikanej aspon ten predni naraznik, vypada ted chudinka dost tragicky, ale jinak je na tom zvenku celkem pekne, vlastne jenom jedena odrenina na prednim blatniku a na zadnim narazniku, jinak celkem nikde nic:) jinak ja bych to za m5 nemenil, mnohem lepsi vybava, prostornejsi a utulnejsi interier a hlavne je to 4kolka, takze bavo nema v zatackach nejmensi sanci:) a vykonove se pred nej dostanu tak do 30litru:)
vyrobilo se jich celkem 806 (kdyz si vemes ze treba porsche carrera GT 1111, tak docela rarita:) ...predpokladam ze tak pulka je jich uz zrusenejch, jedno z nich zrusil i Schumacher kdyz jezdil jeste u renaulta a dostal to jako civilni auto... no a do CR se oficialne dovezli 4, 2 RXE a2 Baccary a ty baccary tu staly okolo 2,5 mega... a par jich je sem samo dotazenejch takze tak kolem 10 by jich tu mohlo bejt, osobne vim asi o 6tiTrhyy píše:Tyjo ono to nemá klasickej podvozek, ale měchy jo ?To je skoro jak u BX
Jinak E34 M5 má budto 320 a nebo 340koní, záleží jestli je to 3.6 a nebo 3.8. Renocar Brno je na jaře i na podzim a občas jsou volný jízdy i v Mostě
Docela by mě to zajímalo jak jede ten Safrane Biturbo, asi jich tu v ČR moc nebude vid ?
r8 je veteran musim nečim jezdit normlane ne?MiraF píše:....já myslel,že Tvůj sen je R 8 Gordini?,asi máš víc těch snů!m1tv píše:nahod fotky todle auti je muj tajny sen .) hned po bmw M5
no ono tech 806 vyrobenejch kousku zas takova serie nenispyker píše:ty voe neříkej že to má 262 koní v serii
Za 7,1 dám 0-100km/h na zpátečku.NeviM píše:no ono tech 1860 vyrobenejch kousku zas takova serie nenispyker píše:ty voe neříkej že to má 262 koní v seriijinak myslim ze na trilitrovy biturbo je 262ps tak minumum co se z toho da dostat
![]()
... pred chvilkou jsem zkousel zrychleni z 0-100 ... nejdriv sem si zkusil jak mam vubec startovat... prisel sem na to ze tak 3-4tis otacek a povedeny pusteni spojky me tak zatlaci do sedacky ze mi hned pripada ze je to auto tak o pulku lehci:) no a pak sem si to jednou zmeril... 7,1... sem zvedav kolik to bude az vymenim silene zasranej vzduchac a hadici od intercooleru k zadnimu turbu na ktery je prapodivna zaplata drzici stahovaci plastovou paskounesahal sem tam, ale doufam ze to tam fouka co nejvic aby to pak jelo mnohem lip
jojo, tak to ty si to prase co to tam bralo prez rucku jo?Merglos píše:to NeviM:neprojížděl si dneska náhodou Kralupama![]()
jo, ten bordel sem prave slysel uz na takovym tom jakoby kruhaku, prijel sem tam od kozince a tys byl asi 5 aut prede mnou, tak sem se k tobe snazil co nejdriv dostat a pak sem jen vyckaval jestli budes prasit nebo ne...skoda ze mam vetsinou takovyho peska ze nekoho takovho potkam prave kdyz sem nalozenej a vezu lidi (vaha navic + zodpovednost i z ostatni):roll: BTW: na ty krizovatce jak sem byl uz za sebou a tys to odpalil, tak sem na to taky slapl a oba s brachou uplne stejne rikame: "pico co se deje, dyk to vubec nejede (jako me, ne tobe)... a to uz sem mi zdalo vickrat ze jedu takhle pomalu v kolone po meste, kazdou chvili rozjezd z krizovatky nebo tak a pak tomu dam kladu a zda se mi ze to nejak nejede.... napadlo me jstli to nemuze bejt tim ze je ohratej intercooler, kdyz se pri ty rychlosti vlastne prakticky nechladi... nebo je to blbost?Merglos píše:jo,jo je to S16 87kW ted tam mam svody Raceland a ten koncák už je dole
jak si sám slyšel dělalo to hroznej bordel
,,tobě to jede pěkně
![]()
sem jenom koukal jak si strkal kámoše s 306Break
tak sem ujížděl
to to to to to mam prece prece rict jaAnonymous píše:jo, ten bordel sem prave slysel uz na takovym tom jakoby kruhaku, prijel sem tam od kozince a tys byl asi 5 aut prede mnou, tak sem se k tobe snazil co nejdriv dostat a pak sem jen vyckaval jestli budes prasit nebo ne...skoda ze mam vetsinou takovyho peska ze nekoho takovho potkam prave kdyz sem nalozenej a vezu lidi (vaha navic + zodpovednost i z ostatni):roll: BTW: na ty krizovatce jak sem byl uz za sebou a tys to odpalil, tak sem na to taky slapl a oba s brachou uplne stejne rikame: "pico co se deje, dyk to vubec nejede (jako me, ne tobe)... a to uz sem mi zdalo vickrat ze jedu takhle pomalu v kolone po meste, kazdou chvili rozjezd z krizovatky nebo tak a pak tomu dam kladu a zda se mi ze to nejak nejede.... napadlo me jstli to nemuze bejt tim ze je ohratej intercooler, kdyz se pri ty rychlosti vlastne prakticky nechladi... nebo je to blbost?Merglos píše:jo,jo je to S16 87kW ted tam mam svody Raceland a ten koncák už je dole
jak si sám slyšel dělalo to hroznej bordel
,,tobě to jede pěkně
![]()
sem jenom koukal jak si strkal kámoše s 306Break
tak sem ujížděl
doufam ze se vedle sebe potkame v mimoni na volnejch sprintech, zatim vedes, nepredjel semMerglos píše:No i to je možný ,že bys pak měl menší tlak turba...ale takovej kolos a jak jede to je paráda
kazdopadneBoris píše:A na RZ si to s náma dáš taky ?NeviM píše:doufam ze se vedle sebe potkame v mimoni na volnejch sprintech, zatim vedes, nepredjel semMerglos píše:No i to je možný ,že bys pak měl menší tlak turba...ale takovej kolos a jak jede to je paráda
![]()
![]()
Správně Bobulko máš 1*Anonymous píše:kazdopadneBoris píše:A na RZ si to s náma dáš taky ?NeviM píše: doufam ze se vedle sebe potkame v mimoni na volnejch sprintech, zatim vedes, nepredjel sem![]()
![]()
hele pochopil sem to spravne ze se za registraci na RZ sice nic neplati, ale mas jenom jeden merenej pokus a jeden "trening" predtim a kdyz to poseres tak pesek?
Prisaham boh pže jsem těsně pred ránou koukal na budíky...AdieuD píše:brouku, jestli je tohle srna v 90ti km, tak to jsi dopadl jeste dobre. Jinak faakt fesnej rencek to byl