na co si kurva hrajou?
http://www.youtube.com/watch?v=ziLs0Mraa64
Moderátor: Jardafox
do roka-dvou je to pryč jako všechny tyhle schýzy
to nak znasumek píše:fotr by si kazdy toho svyho fracka mel vzit a nasekat jim prdele
pak by je takovy kokotiny presl
taky nachápu a je mi to k smíchu (sry, nulová toleranceFOG píše:tohle nepochopim lol, takový kokůtci v proužkatý upnutý mikině
asi tak k smíchu a na facku už za ten kukuč s černou hlavou a patkou před očiSweden píše:taky nachápu a je mi to k smíchu (sry, nulová toleranceFOG píše:tohle nepochopim lol, takový kokůtci v proužkatý upnutý mikině)
to k Vám taky dorazí nebojRifleMan píše:Hehe ti jsou ale směšníJsem nevěděl že takové individua existují
A sakra už jdu pomalu zaktivizovat domobranu takové sr*nce si do města nepustímeFOG píše:to k Vám taky dorazí nebojRifleMan píše:Hehe ti jsou ale směšníJsem nevěděl že takové individua existují
![]()
loserKvid@$ píše:jako tezkej pozor ..jedu na chalupu kde ma nase rodina vzdykcy za rok sraz..a sestrenku nepoznavam(je ji asi 15)... svesenou hlavu dolu oblecena v tech satickach ,sklopenou hlavu, ofinu aby ji nebylo videt do oci. a ani me skoro nepozdravila. ptam se druhy sestrenky co to ma znamenat. A ona ze to je styl Emo..ze nemaj najevo davat emoce![]()
![]()
![]()
Takze jedno takovy emo v rodine mam
to delas chuvu ve skolce?BaRRy-X píše:jojo, ale pořád je možná strpím víc jak ty namachrovaný gangsta, ale tohle je taky moc....u nás v práci letí hlášky typu: to je ale emoflaška, tak to je teda emo, nebo spadl jsem do emo-jámy
jj kojí malý dětiGReddy píše:to delas chuvu ve skolce?BaRRy-X píše:jojo, ale pořád je možná strpím víc jak ty namachrovaný gangsta, ale tohle je taky moc....u nás v práci letí hlášky typu: to je ale emoflaška, tak to je teda emo, nebo spadl jsem do emo-jámy