tyo jak to visLukash píše:a chce asi mrdáááááááátbiohazard píše:ten lev je krásnej

Na tělák byla Konšelová a Piščák......Hensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
no sice budu mit firemni auto ale nemuzu s nim zase moc projezdit .. jinac z prace se dostanu tak kolem 18-19 hodiny tkaze potrebuju neco blizko noFáboš píše:tak se na to vykašli a jezdi za mnou do karlína a choď cvíčovat se mnoukrulis píše:chtel sem se zeptat budu se vetsinu srpna pohybovat kolem strahova neznate tam v blizkosti nejaky fitko ? cim bliz stadionu tim lip
půl hoďky sockou, já jsem taky tak hotovej z práce....krulis píše:no sice budu mit firemni auto ale nemuzu s nim zase moc projezdit .. jinac z prace se dostanu tak kolem 18-19 hodiny tkaze potrebuju neco blizko noFáboš píše:tak se na to vykašli a jezdi za mnou do karlína a choď cvíčovat se mnoukrulis píše:chtel sem se zeptat budu se vetsinu srpna pohybovat kolem strahova neznate tam v blizkosti nejaky fitko ? cim bliz stadionu tim lip
my sme chodili pod 10 kolej tam je bar 10ka a celkem supr hehe budvarek pekne...Fáboš píše:krulis píše:ty voe pul hodky a kdy pudu na pivo
hospod tady je![]()
Takže prochajdu jsem měl také za třídní,byla hodně přísna a respektovaná ale ve finale zlatej člověk.perlika jsem měl taky,malinko nedokazal někdy udržet močHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
podle jmena, rasy a predmetu, neni to ten samejschade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
ale zase dostává patřičnej kotel
schade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
ty voleHensel píše:schade.fan píše:tyve my máme na masný nějakýho arabáka na tělák,jmenuje se Al Zein Nazih nebo tak nějak,většího kkta jsem nezažilHensel píše:čus lidi no já tk studoval Mechanik-elektronic pro řídící a číslicovou techniku za třídní jsem měl Procházkovou , Perlíka sem zažil v prváku na dějepis a pak ve čtvrťáku na češtinu, pak tam byli tipové jako Hora(zástupce ředitele, základy elektro, to byl hustej prvák mám nejvíc poznámek od něj jako, že nepřipraven na hodinu a nerespektuji domácí přípravu), Kolčaba(ten byl furt naliterj),Meckel(svině na měření),Tylová(píča na číslicovku) a Klempíře sem zažil ještě jako řadovýho kantora(na něj se muselo vědět jak jít a pak byl OK) a pak ještě prá zajímavejch kantroů co třeba Nazi ten arabák co učil télák toho někdo pamatuje?
no ty voe to je von hroznje debil tak už asi přesídlil a dokonce má snad někde u Kulaťáku hospodu, kde když jednou pochcípalo pár velbloudú v zoo von je koupil a udělal z nich guláš