není možné....alespoň jeden co se ozvalsvanco1915 píše:a prčo asi

No jo hold PANE TUNING MAZDA PROJEKT FREEMAN-tady už nemužeš nikomu bloknout IP a ani smazat příspěvek jako u vás v TUZ klubu-když se ti něco nelibí!Freeman_TKOZ píše:no jo no hold PIPO!!Pipotuning píše: no jo no hold OSUD!!![]()
![]()
![]()
Tady chodi pořad všichni jen se jim tu nechce psát!Freeman_TKOZ píše:Žeby proto tady nikdo nechodilPipotuning píše: No jo hold PANE TUNING MAZDA PROJEKT FREEMAN-tady už nemužeš nikomu bloknout IP a ani smazat příspěvek jako u vás v TUZ klubu-když se ti něco nelibí!![]()
![]()
Freeman_TKOZ píše:Ano, začal jsem sem zase psát jak si tady nahodil nekompletní přízpěvky z TKOZPipotuning píše:...
Toho jsem neviděl už ani nepamatuju....Pipotuning píše:Tak dneska jsme se male smíchy pochcali!![]()
Stojime si tak s MILHAUZZEM v Hlučině u hladoveho okna v odstavnem pruhu a už zdálky jsem poznal ,že se k nám bliží nějaký takový PEUGEOT 206 a v něm člen TKOZ s nickem OVCAAAAA (MIMOCHODEM TEN CO MI SLIBOVAL DAT NA HUBU AŽ MĚ NĚKDE UVIDI) a co pan FRAJER neudělal-odbočoval a na nic jineho se nezmoh než až byl odemně 80 metru tak zařval PIPO ty čuraku jeden , ukazal mi fakače a pote zařadil a rychle ujižděl!
No to jsem fakt ještě nezažil takove hrdiny![]()
![]()
sam TUNER -ZABIJAK!!!! -TKOZ TUNER OVCA:lol:
Byli tam i nějaké žigulíky?Midas píše:tak pánové....byl jsem se dnes podívat na sraz veteranu...jako celkem mazec...
Bylo to v Kravařích....před tím zámkem...
jako bylo na co koukat....např.VC cobra,Mustang(???ročník),staré tatrovky,VWéčka...
no pošlu tu potom pár fotek bylo to pěkné...
jj hned jak dostanu fota na mailmanijak píše:nějaké nahod i sem at se pokukáme..
Ten co ti nakope prdel knedlo!!DitrTKOZ píše:co to je za lulina ten v pravo????
ale tak to teda re5pectowatunerzgangstazzzPipotuning píše:Ten co ti nakope prdel knedlo!!DitrTKOZ píše:co to je za lulina ten v pravo????![]()
No proto kur.aaaaa nejsem žaden přizdisráč a nepřijel jsem tady na babetě more!!DitrTKOZ píše:ale tak to teda re5pectowatunerzgangstazzzPipotuning píše:Ten co ti nakope prdel knedlo!!DitrTKOZ píše:co to je za lulina ten v pravo????![]()
signal v pohodě no problema!DitrTKOZ píše:hej pipoštuňoš...máš fajnou anténkuco signál fklidu?? nebo se to nedá poslouchat a radši jedeš mp3?? taky uvažuju....je to supr tunink
a gdyž to dám na můj tjunink kár kolik to přidá ořů?Pipotuning píše:signal v pohodě no problema!DitrTKOZ píše:hej pipoštuňoš...máš fajnou anténkuco signál fklidu?? nebo se to nedá poslouchat a radši jedeš mp3?? taky uvažuju....je to supr tunink
Na tvuj žaden-spíš odečte!!DitrTKOZ píše:a gdyž to dám na můj tjunink kár kolik to přidá ořů?Pipotuning píše:signal v pohodě no problema!DitrTKOZ píše:hej pipoštuňoš...máš fajnou anténkuco signál fklidu?? nebo se to nedá poslouchat a radši jedeš mp3?? taky uvažuju....je to supr tunink
to nevadí já jedu na stajlinkPipotuning píše:Na tvuj žaden-spíš odečte!!DitrTKOZ píše:a gdyž to dám na můj tjunink kár kolik to přidá ořů?Pipotuning píše: signal v pohodě no problema!![]()
![]()