Za co ty poháry jsou?Pipotuning píše:OSTRAVA reprezentovala na TUNING PARTY v PIEŠŤANECH!![]()
![]()
5 lidí - 5 poháru!!![]()
*** VOLNÝ POKEC ***
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Všechny jsou ze Show and Shine-musiš jezdit s náma a ty budeš sbírat ze sprintu!he heScooby píše:Za co ty poháry jsou?Pipotuning píše:OSTRAVA reprezentovala na TUNING PARTY v PIEŠŤANECH!![]()
![]()
5 lidí - 5 poháru!!![]()

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!DitrTKOZ píše:já 120cítkou a rozsekám tam ty vaše sprintanddrift tůnink káry woe moedaiman píše:s čím pojedeš sprinty v kopru

naprostý souhlas s PipemPipotuning píše:Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!DitrTKOZ píše:já 120cítkou a rozsekám tam ty vaše sprintanddrift tůnink káry woe moedaiman píše:s čím pojedeš sprinty v kopru![]()
Pak zamykáš témata!!!

Supra mk3 turbo
no to je hold buď úmysl který měl zničit tohle téma (myslím tím ty zbytečné kecy které absoulutně nikam nevedly) anebo někdo něco nepřekousl. a vůbec si nemyslím že by tam byly hádky akorát na stupidní otázky padaly možná stupidní argumenty.blázen píše:proč zamkli to téma drift sprint?
no toto téma je zamčené, s tím nic neuděláme, ale copak to vzápětí vznikne v sekci OSTRAVA? RETARDOVANI. tohle mi připadá jako totální výsměch, protože jedno téma se uzamkne kvuli určitým věcem a hned na to je vytvořené téma které to je ště více pobuřuje a uráži

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
už jsem prostě musel!!Tuner.X píše:naprostý souhlas s PipemPipotuning píše:Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!DitrTKOZ píše: já 120cítkou a rozsekám tam ty vaše sprintanddrift tůnink káry woe moe![]()
Pak zamykáš témata!!!

Midas píše:hej tak před chvilkou jsem slyšel na Helaxu že je zase nějaká akce!
něco ve stylu Tuning Cat
Akoráááát...a to pozor....koná se to v polském klubu "Manhatan"
"přijeď se svou vytuněnou károu a zůčastni se soutěže o skvělé ceny" nebo tak nějak to bylo
přejedu hranice, drapnou mě policajti a zavřou mě nebo půjdu domu pěšky jak mi prolezou auto

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
blázen píše:Midas píše:hej tak před chvilkou jsem slyšel na Helaxu že je zase nějaká akce!
něco ve stylu Tuning Cat
"přijeď se svou vytuněnou károu a zůčastni se soutěže o skvělé ceny" nebo tak nějak to bylo
přejedu hranice, drapnou mě policajti a zavřou mě nebo půjdu domu pěšky jak mi prolezou auto

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
-
- Kontaktovat uživatele:
Ozzy_Vita píše:blázen píše:Midas píše:hej tak před chvilkou jsem slyšel na Helaxu že je zase nějaká akce!
něco ve stylu Tuning Cat
přejedu hranice, drapnou mě policajti a zavřou mě nebo půjdu domu pěšky jak mi prolezou autoty by jsi měl mít na své auto zbrojní pas

JBproductions
Re: *** VOLNÝ POKEC ***
jak jsem slyšel tak docela dost liidí má tady minibiku v Ostravě...co takhle jet závody.. tedkom se pojedou v pondělí 20.8. v 6 hodin večer ve FM jak jsou motokáry
http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=1 ... _135183616#
Takže kdo má zájem..může doject...
http://www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=1 ... _135183616#
Takže kdo má zájem..může doject...
http://tsrcustom.com/
PEUGEOT 207 3P Premium Aden 1,6 16v VTi 120k
PEUGEOT 207 3P Premium Aden 1,6 16v VTi 120k
- DitrTKOZ
- Moderátor
ty šuline já sem nic nezamknul..taky sem se divil že to je zamknutédaiman píše:díky díky díkyPipotuning píše:Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!DitrTKOZ píše: já 120cítkou a rozsekám tam ty vaše sprintanddrift tůnink káry woe moe![]()
Pak zamykáš témata!!!
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

- DitrTKOZ
- Moderátor
to pipotuzing vidím že sis našel nové kamarádydaiman píše:díky díky díkyPipotuning píše:Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!DitrTKOZ píše: já 120cítkou a rozsekám tam ty vaše sprintanddrift tůnink káry woe moe![]()
Pak zamykáš témata!!!

tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

DitrTKOZ píše:to pipotuzing vidím že sis našel nové kamarádydaiman píše:díky díky díkyPipotuning píše: Ditr:daiman tady ted píše normalně pokud jsis nevšimnul a ty tady zas musíš psát ty své žvásty!![]()
Pak zamykáš témata!!!

Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz