Hummer vs. Škoda
Moderátor: Jardafox
Re: Hummer vs. Škoda
dobře škodárna odolávala a docela dobře i ustála...ale ten hummer pick-up už toho má za sebou snad nejvíc z těch hummerů
tomu dávaj čočku jako sviň, pokud se nemýlim, tak už ho i nejednou utopili 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
zkus to takhle http://leteckaposta.cz/file/950656070.1PemaR píše:Neserte ma bud mi to pise ze nemam opravneni prohlizet stranku a nebo ze server neni k dispozici
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
To same... no nic taky nemusim videt vsechnoRolljoin píše:zkus to takhle http://leteckaposta.cz/file/950656070.1PemaR píše:Neserte ma bud mi to pise ze nemam opravneni prohlizet stranku a nebo ze server neni k dispozici

- Marian
- Kontaktovat uživatele:
Tommy1978 píše:Já teda nevim ale nepřijde mi zas tak zlý zničit starou škodovku ketrá k tomu stejně asi byla určená![]()
Kurňa koukám že se to celí tady zvrhlo. Myslel jsem jak každej bude čumět co ten hummer dovede a přitom skoro každej lituje tu šáde. A přitom kdo ji má tak s ní jen krosí po poli a to mu ji líto není.
Škodovka byla šrotová a byla k tomu předurčená. A myslím že se mohla cítit hrdě že se pro ní mohlo projet takovýhle auto.

kdyz tehletech videii tu je porad hodne a me to vzdycky drasa srdce, preci jen, je to take auto a ja auta radMarian píše:Chaindler píše:ja nevim, ale me to prijde jako debilita znicit auto, byt to je jen shade, nic peknyho na tom neshledavam...![]()
Ty to něják moc bereš. Ber to z té stránky že ta škodovka vydržela celkem dlouho.Jinak toho hummera neutopily jen ho trošku víc ponořily.

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám