Praha 6

Tuningová scéna v Praze a okolí

Moderátoři: Berry, Ritchma

Odpovědět
gismo
Kontaktovat uživatele:

Re: Praha 6

Příspěvek od gismo »

heh auto opet v servisu. :) Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi :)

Lukash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukash »

gismo píše:heh auto opet v servisu. :) Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi :)
:twisted: :ja_nic:
Demence díky technice

http://www.mtteam.cz

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

gismo píše:heh auto opet v servisu. :) Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi :)
holt kvalitní servis..... měl ses na to vy.... a koupit jiný. Takhle bouraný auto už asi v pohodě nebude nikdy

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

homer01 píše:
holt kvalitní servis..... měl ses na to vy.... a koupit jiný. Takhle bouraný auto už asi v pohodě nebude nikdy
to je jen malickost, davali tam nejakou starsi, takze tam daj jinou. TO uz je jejich blbost :). Koupit jiny, no, takhle jsem zaplatil nejakou castku (osobne klidne reknu), pojistovna platila cc 88k, kdybych to nechal dat na totalku, tak mi pojistovna da tak 20k. Duvod? Cena vozidla podle pojistovny (105k) - vsechny pouzitelny dily (a tech je kurva hodne).
Na aute to neni skoro vubec poznat (kdo ji videl, muze potvrdit), krom jedny stresni listy, ktera je trosiku zohejbana, ale na tu sere pes. Necham hodit folii na zadni okno, vycistim poradne interier a jako by se nic nestalo :).
Nechat dat do srotu auto, ve kterym uz padlo pres 130 tisic (bez nakupni ceny vozu), tohle neni felda (nic proti majitelum feldy)

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

gismo píše:
homer01 píše:
to je jen malickost, davali tam nejakou starsi, takze tam daj jinou. TO uz je jejich blbost :). Koupit jiny, no, takhle jsem zaplatil nejakou castku (osobne klidne reknu), pojistovna platila cc 88k, kdybych to nechal dat na totalku, tak mi pojistovna da tak 20k. Duvod? Cena vozidla podle pojistovny (105k) - vsechny pouzitelny dily (a tech je kurva hodne).
Na aute to neni skoro vubec poznat (kdo ji videl, muze potvrdit), krom jedny stresni listy, ktera je trosiku zohejbana, ale na tu sere pes. Necham hodit folii na zadni okno, vycistim poradne interier a jako by se nic nestalo :).
Nechat dat do srotu auto, ve kterym uz padlo pres 130 tisic (bez nakupni ceny vozu), tohle neni felda (nic proti majitelum feldy)
no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal já :lol:

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Ja bych se do takhle rozsáhlé opravy taky nepouštěl,skasíroval bych pojišťovnu,prodal dily a papíry.přidal to co jsi musel doplatit servisu a hura koupit auto v cajku...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

třeba polskýho fiátka 8)

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

homer01 píše: no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal já :lol:
jasny no, jinak je tam flock, kola, folie, chip, neco malinko hudby a pak provozni naklady (bez benzinu samo).

lefi: nevim no, prijde mi to zbytecne narocny, ted je auto jak novy, navic upravovat to pak znova do stejnyho vzhledu a projit si vsim znova...

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

gismo píše:
homer01 píše: no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal já :lol:
jasny no, jinak je tam flock, kola, folie, chip, neco malinko hudby a pak provozni naklady (bez benzinu samo).

lefi: nevim no, prijde mi to zbytecne narocny, ted je auto jak novy, navic upravovat to pak znova do stejnyho vzhledu a projit si vsim znova...
no tak teda nevím jestli v tom co si psal je 130k ??? to teda nevím kde to se na mě nezlob :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

s benzinem 230000 :lol:

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

Heh ted se koukam na ty novy prahy, tak maj Atest 8SD, ale kuriozita trochu je vyrazenej na vnitrni strane :). Nevim co bych mel rict policajtum, kdyz se na ne zacnou vyptavat (ikdyz pochybuju, ze by se ptali) :))

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
Co ti tam prosimtě dělala firma za styling ? To si neumíš nalepit clonítko, nebo kliky sám ? :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

Trhyy píše:
gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
Co ti tam prosimtě dělala firma za styling ? To si neumíš nalepit clonítko, nebo kliky sám ? :lol:
flock a folie (s atestem). Nevim jak ty, ale ja flockovacku nemam.

otasTM

Příspěvek od otasTM »

mohu potvrdit že na tý gismovo octávce neni nic poznat :mrgreen:

neznáme se... mona sme se někdy viděli v tescu ale už nepamatuju... každopádně sem tě viděl včera na stodůlkách na sídlišti kde sem čekal na kamaráda (červený 200sx s14a) :)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

no ty krávo,bez papírák se ozval :x

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

otasTM píše:mohu potvrdit že na tý gismovo octávce neni nic poznat :mrgreen:

neznáme se... mona sme se někdy viděli v tescu ale už nepamatuju... každopádně sem tě viděl včera na stodůlkách na sídlišti kde sem čekal na kamaráda (červený 200sx s14a) :)
:) Co sem delal na stodulkach :)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

gismo píše:Co sem delal na stodulkach :)
to se nás jako ptáš? :lol:

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak :lol:

schade.fan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schade.fan »

biohazard píše:no ty krávo,bez papírák se ozval :x
bezpapíráků je nás tu víc :lol:
sw20

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

homer01 píše:
nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak :lol:
Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

100RM píše:
homer01 píše:
Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...
vzducholoď :) ale nechci tu řikat nějaky klamny info,ale ja si nemyslim že by to mělo jinej podvozek....chápu že za kola+ gumy jde vyhodit ranec,takže možná se to potom s tim všim přiblíží ke kilu...zesilovač,repro,radio,flock,okna,chip...nevim možna se to nasčítá!

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

+/- kola 30000,chip 5000,flock 5000,audio ikdyby 10000,folie asi dalších 5000 ... tve a jsem na půlce,tak co to tu řešíme? :lol:

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

njn,tak ja nevim no...třeba nam to majitel osvětlí
dál tam jsou plasty ktery jsou nějaky i homologovany,takže kdo ví kolik stali:)-navíc sprej na brzdiče:D a ja fakt nevim,si to asi nevycucal z prs(t)u

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to zas dneska neusnu :)

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

nevim jestli to nekdo cetl poradne, ale je to vcetne oprav. Kdyz nebudu pocitat opravy, tak je to 55k. Ale uz predtim jsem to psal, ze je v tom zahrnuto vse...

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

gismo píše:nevim jestli to nekdo cetl poradne, ale je to vcetne oprav. Kdyz nebudu pocitat opravy, tak je to 55k. Ale uz predtim jsem to psal, ze je v tom zahrnuto vse...
no psal si tam včetně provozních nákladů ale to k tomu nemůžeš počítat, jako olej brzdy a takově věci, to nemůžeš počítat jako cenu auta :lol:
a i kdyby tak žbejvá nějakej 50k?...včetně oprav, to bys musel zadřít motor a kupoat novej ne?

hele nechal bych to bejt to se stejně nikdy k tomu nedoberem, je to tvoje auto a tak si udělal tak jak si uznal za vhodný...i když většina z nás by to ais udělal jinak ale to je jedno....hlavně at jezdí bez nehod a v pohodě

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Ámen :idea:

gismo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gismo »

jasny no, 55k je jen za styling a tuning, ostatni jsou provozni naklady (opravy)

Pepezx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepezx »

guteeeeeen taaaag
podpis odstraněn adminem. Ivan

Odpovědět

Zpět na „Praha“