A pak , že malá skupina lidi nic nezmůže a hle opak je pravdou ....creams píše:Tunerstvo Ostravy je pořád stejnékdy se konečně přestanou ti lidi hádat ?!
ty ne...ale já sem ten nejvetší..a to mi věřdan7211 píše:Mno tak ses blbě vykecal pane malýýýýýýýýýýýýPipotuning píše:Moc to žereš! ještě řekni ,že ty jsi snad tunerstvo z Opavy??dan7211 píše: Tak ty rozhodně nejsi tuner z Opavy!!! max. děláš moderátora v místnosti Opava to je vše co sni máš společného!!!![]()
Neboj ja se k ni nehlasim a ani nechci-ale pokud si pořadně prostuduješ mapy a okresy tak zjistíš ,že Hlučín je okres OPAVA!!
![]()
![]()
A za další my se tady bavime v žertu-jen ty spousty věci nechapeš a lezeš sem jen za učelem nějakeho rypaní,že pane velkýýýý![]()
![]()
, a myslíš že ty to moc žereš! Jinak já jsem o sobě nikdy netvrdil ,že jsem nějaký velký tuner!!! nebo jsak tomu říkáš!
a je tomu snad jinak ?creams píše:Tahle věta se mi moc zalíbila " A pak , že malá skupina lidi nic nezmůže a hle opak je pravdou .... " nevím tady se to asi nikdy nezmění
Jediný kdo tady vypadá jako kreten jseš ty-za cely rok tady nic nenapišeš a pak tady přijdeš jen tak prudit!!jj komplexy jsou svině!!dan7211 píše:Pipotuning píše:Opět se projevily komplexy méněcennosti!!!![]()
![]()
pipo ty jsi měl dělat politiku vždy odvrátíš od tématy a meleš nesmysly skus se toho příště vyvarovat, pak vypadáš jak kretén!
ee to neee ja se tohodle pána bojim a to dost!!DitrTKOZ píše:už se melooou
Je tomu tak ... a bohužel určiti lidé se nechtějí změnit za žádnou cenu ... a jedou si jen to své.... neberou ohled na okolí a nemají zájem dělat něco co má smyslsvanco1915 píše:a je tomu snad jinak ?creams píše:Tahle věta se mi moc zalíbila " A pak , že malá skupina lidi nic nezmůže a hle opak je pravdou .... " nevím tady se to asi nikdy nezmění
čemu se divíš , když žijou ve své slepotě .... maj svůj světcreams píše:Je tomu tak ... a bohužel určiti lidé se nechtějí změnit za žádnou cenu ... a jedou si jen to své.... neberou ohled na okolí a nemají zájem dělat něco co má smyslsvanco1915 píše:a je tomu snad jinak ?creams píše:Tahle věta se mi moc zalíbila " A pak , že malá skupina lidi nic nezmůže a hle opak je pravdou .... " nevím tady se to asi nikdy nezmění
Máš svuj svět jinak vymyšlenej.........svanco1915 píše:čemu se divíš , když žijou ve své slepotě .... maj svůj světcreams píše:Je tomu tak ... a bohužel určiti lidé se nechtějí změnit za žádnou cenu ... a jedou si jen to své.... neberou ohled na okolí a nemají zájem dělat něco co má smyslsvanco1915 píše: a je tomu snad jinak ?
yééééééah tu se kalííííPipotuning píše:Máš svuj svět jinak vymyšlenej.........svanco1915 píše:čemu se divíš , když žijou ve své slepotě .... maj svůj světcreams píše: Je tomu tak ... a bohužel určiti lidé se nechtějí změnit za žádnou cenu ... a jedou si jen to své.... neberou ohled na okolí a nemají zájem dělat něco co má smysl![]()
![]()
Kamaráde, ty jsi moderátor, že lepšího si sekce Ostrava nemohla přát... Když jsem psal o příspěvcích, které nedávají smysl a netýkají se žádného tématu, myslel jsem přesně ty tvé.... Tohle snad ani není možné.... Tohle už fakt nedávám... Místo aby jsi tady dělal pořádek a snažil jsi se to tady vést trošku nějakým směrem, zasíráš to tady nesmyslnými příspěvky .. K Tobě se samozřejmě rádi přidávají i jiní, podobně naladění členové tohoto fóra..DitrTKOZ píše:yééééééah tu se kalííííPipotuning píše:Máš svuj svět jinak vymyšlenej.........svanco1915 píše: čemu se divíš , když žijou ve své slepotě .... maj svůj svět![]()
![]()
a ty si myslíš že to tady pujde změnit dotáhnout k lepšímu?? sám tomu nevěříš!!!! dělal pořádek hmm tady v tom bordelu to udělat nepujde navíc gdyž tu sou další MODERÁTOŘI kterí na to serouOzzy_Vita píše:Kamaráde, ty jsi moderátor, že lepšího si sekce Ostrava nemohla přát... Když jsem psal o příspěvcích, které nedávají smysl a netýkají se žádného tématu, myslel jsem přesně ty tvé.... Tohle snad ani není možné.... Tohle už fakt nedávám... Místo aby jsi tady dělal pořádek a snažil jsi se to tady vést trošku nějakým směrem, zasíráš to tady nesmyslnými příspěvky .. K Tobě se samozřejmě rádi přidávají i jiní, podobně naladění členové tohoto fóra..DitrTKOZ píše:yééééééah tu se kalííííPipotuning píše: Máš svuj svět jinak vymyšlenej.........![]()
![]()
Opravdu to tady má úroveň
Kdyby to tak bylo aspoň ve skutečnosti co?!!DitrTKOZ píše:já sem 8mý nejlepší šukač na celém netu
ty debile...já si s mojima zkušenostma můžu pískat já nejsem tyPipotuning píše:Kdyby to tak bylo aspoň ve skutečnosti co?!!DitrTKOZ píše:já sem 8mý nejlepší šukač na celém netu![]()
![]()
no to fakt nejsi a mužeš si jen pískatDitrTKOZ píše:ty debile...já si s mojima zkušenostma můžu pískat já nejsem tyPipotuning píše:Kdyby to tak bylo aspoň ve skutečnosti co?!!DitrTKOZ píše:já sem 8mý nejlepší šukač na celém netu![]()
![]()
Pipotuning píše:no to fakt nejsi a mužeš si jen pískatDitrTKOZ píše:ty debile...já si s mojima zkušenostma můžu pískat já nejsem tyPipotuning píše: Kdyby to tak bylo aspoň ve skutečnosti co?!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kura ty už nevíš jak sbirat ty body!stejně ti to nepomuže he he!!DitrTKOZ píše:Tak tady se podívejte...stojí to za to!!!! !Klikni zde!