Ryan´s car
Re: Ryan´s car
A já si říkal,jestli jsi to Ty 

BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
tak vidíš, tak na to kašli.miras black 4oko píše:Nevím na čem jsi ty s ním dohodnutej, ale hlavně si s tím trošku pospěš....Já co slyším, tak je to jen stále, příšte, příště , to se nestihlo, to musí jinak, mraky práce na tom....výmluvy, výmluvy...větší nervy jsou na naši straně, než-li u Ryana....redmenn píše:s ryanem jsem už na něčem dohodlej,tak si laskavě dejte klid. byli tam nějaký zpoždění, některý mojí vinnou, některý bohužel byli ze strany jiný.
vybrali sme spoiler,na kterej se čekalo 3 měsíce a stejně nepřišel,protože s výrobcem nebyla komunikace(kupovalo se přes firmu v DE)-moje chyba, prahy měly bejt samostatně,předělávali se do jednoho kusu-moje chyba,laminát musí vytvrdnout-moje chyba,nejde kitovat jen jednou-moje chyba,občas nějakej normální zasek a zpoždění-moje chyba, nemožnost se spolehnout na dodavatele-moje chyba, nejsem supermna-moje chyba.................. spokojený?????
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
jjRendis píše:A já si říkal,jestli jsi to Ty

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Rendis ty ho znáš ?Rendis píše:A já si říkal,jestli jsi to Ty
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
klidně rejpej,zvládám oboje,protože ještě chodim do práce,kde sem na netu,těžko si to auto vemu do práce...Rowan píše:Než něco okomentuješ přečti si nejdřív celé téma a nebo buď úplně! zasvěcenej do dění. Jinak kdybych chtěl rejpat, tak by mě zajímalo, jak zvládá makat a být na netuHONZA_013 píše:To auto sem na vlastní oči viděl několikrát a pokaždé na tom redmenn něco dělal… vono se to, ale dobře kecá těm kteří nemakaj a maj plnou hubu keců to ste na tom autě nemohli dělat kolektivně když votom tady tak debatujete a nebo ste lemplové a máte jenom hubu keců … co??? Mimochodem mě když stříkali čtvrtku auta tak jen v lakovně auto trávilo dobrej měsíc .. jinak zám rychlej spůsob jak dát na auto do laku …. Natřít to válečkem, Jo zřučnej lakýrník ti to vezme i štětkou a za den hotovo….. Vzhledem k tomu, že na tom autě se dělali takové úpravy, které se dělali tak je fakt hoňka připravit auto na lak nehledě na to, že každá lakovna si to etě předělá a přebrousí ….. Jinak kola Momo corse teda nic moc na to auto by měli přijít úplě jiné :-/ (moc se k tomu nehoděj ale uvidí se polaku jak to bude vypadatSorry
já mám jiné informace... že mu ji nechceš poslat...redmenn píše:nemám co skrývat,fotku mu klidně pošlu.dakty píše:to redmenn: hele a proč Ryanovi nepošleš fotku,jak to auto teď vypadá... máš co skrývat? Jen aby jsi to neudělal včetně barvy, kterou si vybral a pak by to bylo jinak než chtěl...
a je to přesně jak chtěl,průběžně sme to konzultovali.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
tak to máš trošku špatný informacedakty píše:já mám jiné informace... že mu ji nechceš poslat...redmenn píše:nemám co skrývat,fotku mu klidně pošlu.dakty píše:to redmenn: hele a proč Ryanovi nepošleš fotku,jak to auto teď vypadá... máš co skrývat? Jen aby jsi to neudělal včetně barvy, kterou si vybral a pak by to bylo jinak než chtěl...
a je to přesně jak chtěl,průběžně sme to konzultovali.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na srazíku s Ryanem vše osobně..projednáme. Klucí doufán že dojedete v hojném počtu.....bude výlet. Asi máme nový club GAY , že o tom nic nevím...tak se přiznejte.. 
Ryan, : prosím foto vem sebou....

Ryan, : prosím foto vem sebou....
Naposledy upravil(a) miras black 4oko dne 21 srp 2007 13:53, celkem upraveno 1 x.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
tak proč ste mu to auto neudělali vy?jenom samej chytrák...taky je problém, když se něco objedná a pak se to zas musí vracet,protože to neni ono apod, ale to je jedno.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že to je váš kšeft, a asi víš sám proč to je u tebe.....redmenn píše:tak proč ste mu to auto neudělali vy?jenom samej chytrák...taky je problém, když se něco objedná a pak se to zas musí vracet,protože to neni ono apod, ale to je jedno.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
miras black 4oko píše:Já myslím že to je váš kšeft, a asi víš sám proč to je u tebe.....redmenn píše:tak proč ste mu to auto neudělali vy?jenom samej chytrák...taky je problém, když se něco objedná a pak se to zas musí vracet,protože to neni ono apod, ale to je jedno.

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Je to náš kámoš, patří k nám do clubu,spol. to i řešíme a taky mu ve všem pomůžeme, doufám že se brzo poznáme osobně, protože lepší to bude asi z oka do oka...redmenn píše:miras black 4oko píše:Já myslím že to je váš kšeft, a asi víš sám proč to je u tebe.....redmenn píše:tak proč ste mu to auto neudělali vy?jenom samej chytrák...taky je problém, když se něco objedná a pak se to zas musí vracet,protože to neni ono apod, ale to je jedno.správně, je to náš kšeft, tak se do toho laskavě neserte.díky.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
to chápu,ale dá se to o tom mluvit normálně, a ne takovejhlema debilníma kecama. rád se s tebou sejdu na mimoni a můžeme si normálně pokecat a ne se tu jak kokoti dohadovat.souhlasíš?miras black 4oko píše:Je to náš kámoš, patří k nám do clubu,spol. to i řešíme a taky mu ve všem pomůžeme, doufám že se brzo poznáme osobně, protože lepší to bude asi z oka do oka...redmenn píše:miras black 4oko píše: Já myslím že to je váš kšeft, a asi víš sám proč to je u tebe.....správně, je to náš kšeft, tak se do toho laskavě neserte.díky.
No panove tak co si budem povidat, koukam ze toto klio ma asi 3 majitele.. Z toho asi ten nejvetsi je pan chytrej miras black 4oko kterej by chtel resit veci asi pestma.. Je tu poznat v tomto tematu mira inteligence nekterych tuneru v ceske republice.. a pak se nedivim, ze kdyz prijedu na sraz do nemecka ci rakouska tak na me jako na cecha koukaji blbe.. Jestli tam byl nekdo z Vas tak potes koste.. Redmena znam.. delal mi par malickosti na aute.. jen detajly, ale panove.. cekacky na kvalitni dily jsou nekolikamesicove.. mam prevaznou vetsinu veci na aute od Moma a sparca.. cekacky jsou od 3tydnu do 2 mesicu.. podvozek od HR cekacka 7 tydnu.. tak co si budem povidat.. CHCETE kvalitu..?? Tak si pockejte.. chceste SRACKY..?? Zajdete si do hrackarny a neserte se do lidi.. Vsichni sou tu moc chytri a asi si vsichni delaji vsechno samy.. chces lak za 3 dny..?? Neni problem.. mluvil jsem s klukem co mi delal lak a on mi rekl ze ty 3 dny jsou realny.. ale cena 60 000,- takze panove.. radsi bejt vama tak neukazuju svou inteligenci a trosku zbrzdim.. Mejte se hezky a tunerum zdar..
trošku se nám to tu zvrhlo v to, co asi nikdo nechtěl. Myslím si, že veškeré příspěvky a připomínky jsou tak nějak zcestné.
Neboť jen Ryan a Redmenn vědí, jak se věci mají, co a jak je a hlavně proč to tak je. Veškeré příspěvky nezainteresovaných lidí bych viděl jako naprosto zbytečné.
Je pěkné se o někom(či skupině) vyjadřovat že je takový či makový pouze z pár písmenek přečtených v jednom tematu o kterém daná osoba nemá ani páru.
Takže lidi...asi to necháme na nich co?...
Neboť jen Ryan a Redmenn vědí, jak se věci mají, co a jak je a hlavně proč to tak je. Veškeré příspěvky nezainteresovaných lidí bych viděl jako naprosto zbytečné.
Je pěkné se o někom(či skupině) vyjadřovat že je takový či makový pouze z pár písmenek přečtených v jednom tematu o kterém daná osoba nemá ani páru.
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Já jen malejk dotaz: jakto že to lakování trvá sakra už pomalu 3měsíce? Už mělo být hotový na začátku června, kdy jsem mu nechával obouvat gumy...
O spojlerech vim, že to trvalo,ale proboha, když někomu paltim těžkou vatu, tak by se s tim mělo fakt trošku hnout.... jasný, jsme lidi, nikomu nic nezazlývám, ale tohle fakt už trvá trochu dlouho...
O spojlerech vim, že to trvalo,ale proboha, když někomu paltim těžkou vatu, tak by se s tim mělo fakt trošku hnout.... jasný, jsme lidi, nikomu nic nezazlývám, ale tohle fakt už trvá trochu dlouho...
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
netrvá 3 měsíce, odvezlo se to tam minulej tejden,předtim se ještě na autě dělalo.Prochy1551 píše:Já jen malejk dotaz: jakto že to lakování trvá sakra už pomalu 3měsíce? Už mělo být hotový na začátku června, kdy jsem mu nechával obouvat gumy...
btw:s placenim je to tu trošku jinak, ale to je myslim privát věc.
Naposledy upravil(a) redmenn dne 21 srp 2007 15:16, celkem upraveno 1 x.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim.nebraním se žádný debatě, ale můžem si povídat na normální úrovni a ne takhle. jak sem psal, klidně se můžem na mimoni sejít a pokecat.P@wel píše:trošku se nám to tu zvrhlo v to, co asi nikdo nechtěl. Myslím si, že veškeré příspěvky a připomínky jsou tak nějak zcestné.
koukám, že se někdo čerstvě zaregistroval a dělá chytrolína... Takže tvrdíš, že my tímto děláme ostudu Český republice?Olala, to jsem ani netušil. Jinak známe,jak to chodí. Nejednáme taky jako nějací fanatičtí tuneři (jak nás nazýváš),ale jako přátelé Ryana.Štve nás, že nalítl s autem a čeká na něj tak hodně dlouho.Vipouš píše:No panove tak co si budem povidat, koukam ze toto klio ma asi 3 majitele.. Z toho asi ten nejvetsi je pan chytrej miras black 4oko kterej by chtel resit veci asi pestma.. Je tu poznat v tomto tematu mira inteligence nekterych tuneru v ceske republice.. a pak se nedivim, ze kdyz prijedu na sraz do nemecka ci rakouska tak na me jako na cecha koukaji blbe.. Jestli tam byl nekdo z Vas tak potes koste.. Redmena znam.. delal mi par malickosti na aute.. jen detajly, ale panove.. cekacky na kvalitni dily jsou nekolikamesicove.. mam prevaznou vetsinu veci na aute od Moma a sparca.. cekacky jsou od 3tydnu do 2 mesicu.. podvozek od HR cekacka 7 tydnu.. tak co si budem povidat.. CHCETE kvalitu..?? Tak si pockejte.. chceste SRACKY..?? Zajdete si do hrackarny a neserte se do lidi.. Vsichni sou tu moc chytri a asi si vsichni delaji vsechno samy.. chces lak za 3 dny..?? Neni problem.. mluvil jsem s klukem co mi delal lak a on mi rekl ze ty 3 dny jsou realny.. ale cena 60 000,- takze panove.. radsi bejt vama tak neukazuju svou inteligenci a trosku zbrzdim.. Mejte se hezky a tunerum zdar..
A nauč se psát, nějak ty překlepy nemusím

[quote="miras black 4oko"][quote="Rendis"]A já si říkal,jestli jsi to Ty
[/quote]
Rendis ty ho znáš ?[/quote]
Ano znám.Neříkám,že jsme nej kámoši,ale jezdil na srazy co pořádala Pha6.

Rendis ty ho znáš ?[/quote]
Ano znám.Neříkám,že jsme nej kámoši,ale jezdil na srazy co pořádala Pha6.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
A co dobrej, nebo jakej by si měl ty názor..?Rendis píše:Ano znám.Neříkám,že jsme nej kámoši,ale jezdil na srazy co pořádala Pha6.miras black 4oko píše:Rendis ty ho znáš ?Rendis píše:A já si říkal,jestli jsi to Ty
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele: