Zajímavý že sis tu stěžoval jak tě pronásledovaly skini... když vás bylo tolik tak proč ste je nezbyly??? A touhle větou si dost protiřečíš " A většinou jsem byl ten co se to snažil uklidnit než lít vodu do ohně " Pokud vím tak když se naleje voda do ohně tak oheň uhasínáVecernicek píše:spyker: Mezi takovejma jsem vyrostl, naštěstí se mi podařilo být vždy nějak out, takže jsem nikdy nestal uvnitř kolečka, a ani jsem nebyl ten co kopal. A většinou jsem byl ten co se to snažil uklidnit než lít vodu do ohně.

Nevím no cikán se jako cikán narodí ... nemůže za to ale nácek diskant hoper atp to je svobodná volba ...prostě si můžeš vybrat... i když vždycky budeš tak trochu patřit do nějaký z těch band...Ale nevím proč mluvíme o skinech, když to vlastně je banda nějakýho gheta. Obdoba cigánů v čechách.
i kdyby si to zasloužily tak bych to udělal normálně jako člověk a ne jako zvíře... i když zvířata jsme a měly by jsme být chytřejší než třeba vlk kterej zrovna loví ve smečkách...Rolljoin" píše:Nemůžete vědět jak to začalo. třeba si to zasloužili
a já bych ti dal bejt adminem ban... ty tvoje narážky a kecy na urovni 6 letýho haranta mě serou... musíš bejt vždycky opak... když všichni půjdou nalevo tak ty půjdeš napravo ... nejsi ti zajímavej ... jen ubohejkybleachek píše:vis co? ja bych te vosukal za ty tvy kecy