MPI píše:Nižší pneu, lišty všechny do barvy, sundat ty chromový kryty klik a jiný samolepící nesmysly a bude to vypadat o 100% lépe ty bílý lampy jsou věc vkusu, mě se třeba moc nelíběj, sám jsem se vrátil k origo lampám
ja prave premejslim o zadnich svetlech z Golfa 3
To bych nedělal-pokud myslíš origo z golfa designově si nepomůžeš, pokud myslíš nějakej ,,alobal stajl" (takový ty ,,tjůůůnynkový") tak tomu spíš ještě ublížíš
Matias píše:To Gooddeath: Určitě bych sundal ty samolepky, kliky do laku, ty chromový se mi nelíběj a jak tu již zaznělo, tak lišty taky do laku. Zavařil bych 5 dveře a hodil SPZ nějak šikovně do nárazníku samo s osvětlením RZ, ty bílé zadní lampy se mi tam moc nelíběj.
kufr zavarenej je a kliky sou taky v barve je to GLX proste to zejtra voholim skusim vsechno a poslu foto nechci celej kufr zavarit protoze to je skaredy pokud nemas tuningovej naraznik
MPI píše:Nižší pneu, lišty všechny do barvy, sundat ty chromový kryty klik a jiný samolepící nesmysly a bude to vypadat o 100% lépe ty bílý lampy jsou věc vkusu, mě se třeba moc nelíběj, sám jsem se vrátil k origo lampám
ja prave premejslim o zadnich svetlech z Golfa 3
To bych nedělal-pokud myslíš origo z golfa designově si nepomůžeš, pokud myslíš nějakej ,,alobal stajl" (takový ty ,,tjůůůnynkový") tak tomu spíš ještě ublížíš
ja vim ale ty obyc sou takovy ... obyc sem myslel nejaky diodovy ptze na feldu nic neni
ja vim ale ty obyc sou takovy ... obyc sem myslel nejaky diodovy ptze na feldu nic neni
Obyč jsou obyč to je pravda,ale ono to obyč je mnohdy na autě nejhezčí (i když opět záleží na vkusu) Jinak to že na feldu nic není moc dobře vím, koneckonců máme jí doma že jo...(viz http://conceptcars.ic.cz/SIK.htm )Ale s postupem času když jsem vystřídal nejdřív bílý, potom do půlky červený lampy, jsem se vrátil k origo lampám, pač ty jediný dlě mě na tom autě nepůsobily rušivě.Asi holt nejsem ten typ co se musí odlišit za každou cenu (nic ve zlým)
Naposledy upravil(a) MPI dne 04 zář 2007 19:16, celkem upraveno 1 x.
MPI píše:
Obyč jsou obyč to je pravda,ale ono to obyč je mnohdy na autě nejhezčí (i když opět záleží na vkusu)
vite co dam na vas sundam rano listu + ty samolepky + dam original aporovname dohromady
noreking píše:sundej vsechny ty nalepky a picoviny co na tom mas hod nejake 15" limcaky a vice na zem a budes mit decentku super
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
zadni je seriovka a ten predni no nevim, jestli mas auto jen jako showcar, tak klidne, ale ja bych se ani za nic nevzdal prednich mlhovek
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Chaindler píše:zadni je seriovka a ten predni no nevim, jestli mas auto jen jako showcar, tak klidne, ale ja bych se ani za nic nevzdal prednich mlhovek
ja mam bixenony takze mlhovky je takovy nic proste nesvitej
nevim jestli sem slepej ale me pride ze zadni lem ma nejak divne vyklepanej
edit:ale tomuhle rikam to co bych videl u sebe takze vse voholit casem predek naraznik a je to
Chaindler píše:zadni je seriovka a ten predni no nevim, jestli mas auto jen jako showcar, tak klidne, ale ja bych se ani za nic nevzdal prednich mlhovek
priznam se, ze jsem s xenonama v mlze nejel ale neni to prave jeste horsi? cim vic to sviti, tim vic se ti to od mlhy odrazi, proto mlhovky abys svitil z lepsiho uhlu
vim, ze ja kdyz si v mlze zapnul dalkovy svetla, tak to sice super svitilo ale bylo videt hovno, pac se to odrazelo
priznam se, ze jsem s xenonama v mlze nejel ale neni to prave jeste horsi? cim vic to sviti, tim vic se ti to od mlhy odrazi, proto mlhovky abys svitil z lepsiho uhlu
vim, ze ja kdyz si v mlze zapnul dalkovy svetla, tak to sice super svitilo ale bylo videt hovno, pac se to odrazelo
covece me to vyhovuje ale nevim no asi to je tim e to je bily svetlo belejsi jak od Persilu
barva snad nema vliv na to, ze se svetlo odrazi nebo ne, ja si mlhovky chvalim od silvestra, to jsem jezdil hodne ruzne po okreskach, kde neni moc svetla a ta mlha byla priserna, takze bacha na to, ale jestli s nima vidis fajn, tak to je jenom dobre, to jenom aby byl varovanej
a co jeste jinej koncovej tlumic? ten soucasnej tlumic / koncovka mi prijde, ze uz neco pamatuje docela
nevim.. jak by tam sedeli kapky.. no M3 fakt ne.. taky je chci dat pryc.. i kdyz corolle docela slusej.. ale fakt.. jako bejt to asi pred dvema rokama.. tak to bylo in. .ted uz nak ne
Toyota Corolla RR ... still in progress