Moderátor: Jardafox
habitat3 píše:Byl bys tak laskavej a vzpomnel si aspon na nazev poradu..?! Tenhle projekt by se mi libil..Viking píše:Kurnik, někde v TV to bylo a není to vůbec těžké udělat
a nevis na jakym kanalu..?Viking píše:habitat3 píše:Byl bys tak laskavej a vzpomnel si aspon na nazev poradu..?! Tenhle projekt by se mi libil..Viking píše:Kurnik, někde v TV to bylo a není to vůbec těžké udělat
Bylo to myslím na nějakém kanálu....staví tam na vrakovišti různé projekty a kdo ho postaví nejlépe, tak vyhraje....tenhle tryskáč pak montovali na nějaké kárky a jezdili s tím sprinty
Njn, někomu nebylo z hůry dáno jako toběOndras píše:Princip proudového motoru je popsán v každé technické knížce pro děti. Já princip znám asi od 5 let z knížky Proč a Jak... Je to primitivní:
Podle toho co popisujes to mohlo bejt na Discovery channelu.Viking píše:habitat3 píše:Byl bys tak laskavej a vzpomnel si aspon na nazev poradu..?! Tenhle projekt by se mi libil..Viking píše:Kurnik, někde v TV to bylo a není to vůbec těžké udělat
Bylo to myslím na nějakém kanálu....staví tam na vrakovišti různé projekty a kdo ho postaví nejlépe, tak vyhraje....tenhle tryskáč pak montovali na nějaké kárky a jezdili s tím sprinty
DarkReaper píše:Podle toho co popisujes to mohlo bejt na Discovery channelu.Viking píše:habitat3 píše: Byl bys tak laskavej a vzpomnel si aspon na nazev poradu..?! Tenhle projekt by se mi libil..