Pokec

Odpovědět
Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

no to je mozny ... ale pro auto jedem asi ted v sobotu budu si muset vzit volno... ale ted zalezi na ridici :D ale snad si udela cas:)

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

tak zejtra jedem do usti pro auto :) :)

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... tak šťastnou cestu přejem :)

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

jj diky dam si to bez ridicaku :lol: :lol:
Mitsubishi Galant VR4 150Kw++
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Alik píše:jj diky dam si to bez ridicaku :lol: :lol:
Jestli tě chytnou, tak ti 100% seberou řidičák. :roll: Takže jim musíš ujet. :lol: Kdyby tě náhodou chytli, tak dělej blbého. :D To by ti mohlo vyjít. :lol:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Alíku, koukal jsem že parkujete rýpadlo pod samoškou na louce, to se nebojíte že vám někdo ukradne rádio a nebo za stání na trávě dostanete botičku :lol:

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Snad se také dočkáme jednou takového srazu u nás :?:

http://libimseti.cz/index.php?a=vid&x_a ... 595a8a2c2b

Apropo nevidím žádné pozlacené šrouby a jiné cetky :lol:

lisky
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od lisky »

Aliku... Co to dnešní ráno? Lekl ses nebo si mě poznal? :)
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

nelek............ale jestesem mel slepeny oci 8) :lol:
Obrázek
Obrázek

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... no to já bych se toho opičáka jednoho lekl :shock:

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

fufu píše:..... no to já bych se toho opičáka jednoho lekl :shock:
No počkéj, to si jako myslel Alíka samozdřejmě že? :)
Fiesta Courier 1.8D

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... ne né, já myslel tebe :lol: no vždyť když se jukneš do zrcadla tak mi musíš dáti za pravdu :shock:

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

fufu píše:.... ne né, já myslel tebe :lol: no vždyť když se jukneš do zrcadla tak mi musíš dáti za pravdu :shock:
koukám, koukám.... nic yvláštního nevidim :)
Fiesta Courier 1.8D

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

Aliku... co dnešní ráno? Sem si tě všim až na poslední chvilu, sem tam čučel na nějakou slečnu na chodníku :)
Fiesta Courier 1.8D

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

:lol:

ZAJÍMAVOSTI - rozhovor s tom2racekillerem

Jako zarytý odpůrce anonymních komentátorů všemožných diskuzí jsem se rozhodl, že podniknu „Cestu do hlubin tom2racekillerovi duše“. Pro ty nezasvěcené, tom2racekiller je žijící legendou fóra na www.autotuning.cz, kde nenechá na žádném voze „suchou nit“ a libuje si v „prudění“ lidí, kteří s ním nesouhlasí. Částečně tak dokázal vyprovokovat vlastně i mě - to jsem si říkal, že se mi to stát nemůže :-) Abych mu ovšem pouze nekřivdil, tento člověk toho o autech ví opravdu hodně a ne všechny jeho názory jsou špatné. Zarážející je spíš jeho nulová tolerance k jakýmkoliv jiným než továrním úpravám a libování si v provokování svých odpůrců. Jen mne mrzí, že díky nedostatku času jsem se na rozhovor příliš nepřipravil a není v něm zdaleka vše, co mě zajímalo. Jedna podstatná věc z něj ale plyne - českou tuningovou scénu a valnou většinu vozů zná tom2racekiller pouze díky počítači. Obrázek si můžete udělat sami ...

Lidem jsi znám pouze pod svou přezdívkou tom2racekiller a valná většina z nich Tě vnímá jen jako neskutečného rýpala a provokatéra. Nechceš nám o sobě přece jen prozradit něco víc?

T2RK: Ale já toho o sobě prozrazuju dost. Viz diskuze na dragrace.cz a podobně.

Proč si tolik zakládáš na anonymitě? Nemyslíš si, že lidé by si za svými názory měli veřejně stát?

T2RK: Já tu třeba uvedu jméno, příjmení, adresu ... a co z toho? Nic. Já nejsem v tomto případě žádný veřejný činitel, k čemu tedy prozrazovat identitu?

Možná by Tě lidé začali brát víc vážně, takto Tě mohou mít pouze za nějakého nudícího se puberťáka, nemyslíš?

T2RK: Ale ať si mě každý bere jak chce, já na tom nepotřebuju nutně něco měnit.

Kolik je Ti vlastně let?

T2RK: Ten údaj k ničemu není - a kdo chce, jistě si dá tu práci, aby zjistil co nejpravděpodobnější hodnotu.

Kdy jsi naposledy navštívil nějaký tuning sraz a který to byl?

T2RK: Asi to bylo v roce 2006, poblíž Příbrami.

Víme o Tobě tedy, že české srazy téměř nenavštěvuješ. Přesto máš o české scéně veliký přehled. Co si o ní myslíš?

T2RK: Ten můj přehled je spíš díky mému občasnému lezení po stránkách, kde se vyskytují votuzené káry. A termín "scéna"mi připadá poněkud nadsazený...

Tak nám řekni svůj termín ...

T2RK: Ono snad ani není čemu. To je jako bych scénou nazval třeba nějaké partičky, posedávající na vesnicích v budkách autobusových zastávek.

Možná jsme si nerozuměli. Tou "scénou" jsem myslel auta, která v ČR jezdí a na srazech jsou nejvíce na očích. Ne "partičku", co na sraz jede chlastat. Zajímalo mě, jaký máš názor na to, kterým směrem se v ČR tuning vydal?

T2RK: Hm, tuning ... Tuning je ladění. A o tom skutečném ladění moc lidí ponětí nemá. Takže na těch různých srazech je vidět převážně spousta vozidel se spoustou nesmyslných úprav.

Jaké úpravy považuješ za nejvíce nesmyslné a které naopak preferuješ?

T2RK: Mezi nesmyslné určitě patří zavařené kliky, mračítka, stroboskopy, neony, neprůhledné pruhy na čelních sklech, odstraněné stěrače, vykuchané katalyzátory, kola nepatřičných rozměrů, obludné plasty, neúčinná křídla a podobně. A co asi tak preferovat? To, co je skutečně k něčemu potřebné. Záleží na využití vozidla.

Zastavme se třeba u mračítek, respektive zamračené kapoty - pokud se nesníží svítivost světel a vůz vypadá lépe, je to podle Tebe nesmyslné? Proč auto přece jen nezkrášlit, i když nezlepším jízdní vlastnosti?

T2RK: Třeba proto, že to skutečný smysl nemá. Jestli někde zacloním část reflektoru, byť to není svítivosti na škodu, stejně to jen přitahuje nežádoucí pozornost policie.

Jsem jedním z pořadatelů soutěže Tuning Cup. Znáš ji?

T2RK: Samozřejmě. Ze stránky www.tuningcup.cz jsem si stahoval k vytištění tzv. "Pravidla Tuning Cupu".

Tak nám je můžeš rovnou zrecenzovat ...

T2RK: Už jsem toho k nim jinde psal dost - ale budiž. Jsou dobrá pro pobavení, do skutečných pravidel to má daleko. Předně tam nikde není specifikováno, co se má vlastně hodnotit. Takže jde jen o dojmy těch "hodnotících".

Pokud se dobře dívám, jednotlivé hodnotící položky v pravidlech jsou. Poraď nám tedy, jak by to dělal Tom2racekiller?

T2RK: Položka "Lak" se snad dá pochopit, ale co chcete hodnotit na motoru, resp. motorovém prostoru? Barevné hadičky, nátěry všeho možného, co pod kapotou je? To přece nelze, motor je pohonný agregát a nikoliv omalovánky. Položka "Podvozek" - jak ho chcete hodnotit? Podle nátěru ramen či třmenů brzd?

Porotce může hodnotit pouze to, co dokáže objektivně na místě poznat a posoudit. K tomu patří samozřejmě i designové úpravy motoru. O těch výkonových si majitelé někdy vymýšlejí pohádky, ale schopni doložit je nejsou. Cílem tohoto rozhovoru není ale vysvětlovat systém hodnocení. Původní otázka zněla, jak bys nám poradil ty ...

T2RK: Jak bych poradil? Stavět třeba soutěže na úplně jiné bázi.

Můžeš být konkrétnější?

T2RK: Jak hodnotit upravenou káru? Podle toho, co ty úpravy skutečně přinesou - zlepšení jízdních vlastností. A k tomu by musely proběhnout jízdní testy, tedy něco jako je skutečný závod.

Osobně si myslím, že i v něm by obstál vůz, který Tuning Cupu dominoval v letech 2005 i 2006 - Audi TT Roberta Žáka. Co na něj říkáš? Je to podle tebe jen další "votuzenina" nebo vkusně a dobře upravený vůz?

T2RK: Audi TT obstát může - konstruktéři ho dobře vymysleli.

Trošku mě udivuje, že v tomto případě Ti airbrush v motoru, podbězích, chromové a zlaté doplňky nevadí. Znáš to auto vůbec? Můžu Ti poslat nějaké fotky, jestli chceš ...

T2RK: Ale znám - na ty fotky jsem koukal asi předloni. No, co - drahá barva, zajímavě vypadající, motor jak omalovánky, kola mají na středech hroty. Jinak samozřejmě tyhle legrácky jako vymalované podběhy považuju za nesmysl.

Pošlu Ti teď tři až čtyři odkazy na auta našich soutěžících. Oznámkuj mi je prosím od jedné do pěti jako ve škole a připojit můžeš klidně i komentář. Tím prvním je Audi A4 Petra Bureše.

T2RK: Burešova A4 - co na to říct. Zlacený šrouby, " ... motor počalouněn do leoparda ... ", odstraněný katalyzátor. Tohle na silnici nemá co dělat. Jak mám něco takového hodnotit? Nevyhovující!

Co Michal a jeho Fiat 125P?

T2RK: Fiat 125P asi budu hodnotit nejlépe. Kromě chybějícího znaku vpředu tam nic závažného nevidím. Řekněme za 2.

Teď trošku performance úprav. Jarda a jeho Honda S2000.

T2RK: Honda S2000 je pro mě něco, co neznám - těžko říci, nakolik je pro motor dobře uvedená úprava. Ovšem neony - to je tuzing, takže to lze snad hodnotit jako průměr, asi tedy 3.

Posledním vozem bude Adam Králík a jeho Škoda Rapid.

T2RK: Králíkův Rapid je v podstatě velké těžítko. Naprosto nevyhovující, tedy 5.

Z uvedeného známkování se dá zjednodušeně říct, že čím méně člověk na auto šáhne, tím podle Tebe lépe?

T2RK: Tohle moje hodnocení shrnu asi tak, že Fiat 125P je celkem v pořádku, S2000 je dost těžko hodnotitelná, je tam možná dost nějakých úprav na pohonné jednotce, A4 je těžko použitelná ozdoba, a ten Rapid je konec ...

Jaký je hlavní důvod Tvé zášti k tuningovým vozům?

T2RK: Ale jak – zášť k tuningovým vozům? Já pouze kritizuju nesmyslné úpravy na vozidlech, to není zášť.

Proč se vyznavač performance tedy tak vytrvale zapojuje do veřejných diskuzí a nenechá si ujít sebemenší možnost někoho vyprudit?

T2RK: Někdo holt musí bejt ten antituzér a taky trochu prudič :o))

Baví Tě to ještě vůbec?

T2RK: Proč by ne? Je to celkem zábavné.

A existuje vůbec nějaká šance, že by se Tvý odpůrci dožili toho, že přestaneš?

T2RK: Šance je vždycky. Ale vždyť by nebyla legrace :o))
autor: Aleš Darebník

jagy

Příspěvek od jagy »

Vicemene souhlasim s T2RK a jsem fandou spise performance tuningu, nez stylingu. :wink: S autem si ale kazdy muze delat co chce, je to jeho auto, cas a penize. Hlavne at je sam spokojeny. :wink:

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Tak se nám Alík ani nepochlubil, že zbalil fešnou babu :) , ale bohužel mu prý strašně smrdí koule :savle: tak ho poslala k vodě :cry:

Obrázek

Obrázek

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

Fufu jdes na tu svadbu fotit nebo ne? Posilal jsem ti SZ a ty si porad honis jenom pero :lol:
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Placenta píše:Fufu jdes na tu svadbu fotit nebo ne? Posilal jsem ti SZ a ty si porad honis jenom pero :lol:
.... když mě to dělá dobře :oops:

.... no naplánoval jsem si na pátek volno, tak snad nebude někdo otravovat s prací :P

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

ty ses magorrrrrrrr :lol: jo bylo to sni fajn
Obrázek
Obrázek

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... no tak koukej nahodit nějaké fotky do sekce holky 8)

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

fufu píše:
Placenta píše:Fufu jdes na tu svadbu fotit nebo ne? Posilal jsem ti SZ a ty si porad honis jenom pero :lol:
.... když mě to dělá dobře :oops:

.... no naplánoval jsem si na pátek volno, tak snad nebude někdo otravovat s prací :P
tak stebou pocitame 8)
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... no budu se snažit, ale ještě sem se moc s tím foťákem co mám nespřátelil :oops: tak snad bude dobré světlo :shock:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

fufu píše:..... no budu se snažit, ale ještě sem se moc s tím foťákem co mám nespřátelil :oops: tak snad bude dobré světlo :shock:
To zvladnes! 8)

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

fufu píše:..... no tak koukej nahodit nějaké fotky do sekce holky 8)

zadny uz nemam :lol:
Obrázek
Obrázek

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... tak to si nás sklamal, bejvalej kamaráde :idea:

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

fufu píše:.... tak to si nás sklamal, bejvalej kamaráde :idea:

sem to nestih ji vyfotit..hlavne ze bylo........... 8)
Obrázek
Obrázek

Sinkas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinkas »

jagy píše:Vicemene souhlasim s T2RK a jsem fandou spise performance tuningu, nez stylingu. :wink: S autem si ale kazdy muze delat co chce, je to jeho auto, cas a penize. Hlavne at je sam spokojeny. :wink:
tak to jsme dva, dá še říct že sním plně souhlasim,zase na druhou stranu kdyš to někoho baví proč mu to rozmlouvat,to je volba každého z nás včem chceme jezdit
Renault Clio 2,0 Williams
http://www.vybagrovat.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zemni-prace-ck.cz.tl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dovoz-aut.info" onclick="window.open(this.href);return false;

R@ZOR

Příspěvek od R@ZOR »

Trochu se tu pletou pojmy s dojmy.. Tuning cup je o hodnoceni spis vzhledovejch a stylingovejch upravach, ne o prakticnosti a jizdnich vlastnostech. Plno aut se na silnice ani nedostane, tak proc by se na to melo hledet? V podstate jsou to jen plechove omalovany.. V dnesni dobe je to bohuzel predevsim o penezech.. Vyhraje ten co jich do toho pusti nejvic.

Ja jsem spis na performance a prakticnost, nez na nejaky blikatka pod autem.. Tuningovy auta se mi libi, ale jsou vicemene jen na vystavu. Rad se na ne podivam, ale radsi bych se svezl v nejaky nadupany kare ktera funguje jak ma 8) i kdyz nema zrovna chameleonovej lak a zlaty srouby na kolech :lol:
GIV 1.8T

Kapr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapr »

Ahoj.Tak vam to reknu nez aby jste se to doslechli jen tak nahodou. Mezi mnou a Martinou je konec...Nebudu na nic ohledne toho odpovidat a dal to rozmazavat. :cry:

Odpovědět

Zpět na „Český Krumlov a okolí“