Nechtěl jsem to komentovat, ale Flanel má pravdu

Pokud si tady nějakej ješitnej motorkář myslí, že je pán silnic a že mu všichni musí uhnout, tak je to ZMRD. Takže milý luke.bean, jestli sdílíš ten názor, že pán se jenom projížděl, tak si to pust ještě jednou a potom znova. Je to normální kretén a měli ho zmrzačit a vystavit pro výstrahu dalším kreténům. Sám jsem býval motorkář a nic proti nim nemám, jenže je motorkář a motorkář. A co se týče nějakýho tahání za plyn, tak v městskejch uličkách by neujel ani Felicii a to se s Tebou klidně vsadim. Sám jsem takhle sestřelil frajera na 750 GSXR bez značky (později zjištěno, že ukradené v Rakousku) Jo, jsem švestka, byť již pár let dopravu nedělám, a proto těm klukům nezávidím, protože toho ZMRDA z toho dobrej právník vyseká.
A páni moderátoři, co si tady tak pochlebujete (není to porvé

), ti policajti nepřehnali vůbec nic. Hlavně ho nechtěli sejmout, jen se chtěli vyhnout stojícím autům, protože českýho řidiče nikdo nenaučí, že když za ním houká maják, tak může opatrně vjet do křižovatky na červenou a umožnit tak "majákům" projetí. Ty kluci z PMJ jsou profící, tohle vědí, a proto to vzali na chodník. Naopak předpokládali, že ten DEBIL bude chtít dál ujíždět.
Tak, a teď se do mě puste