Nevíte o nějakým levnějším, ovšem kvalitním? Žádný frity

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ta cena je je jeste levna, nevim co si predstavujes levnejsi a kvalitni? vetsinou to moc nejde k sobe ale obcas se najde , jaky olej si mel predtim, znacku? jinak myslim ze nejlip ti s tvojema problemama pomuze idahoTermik píše:Supřína jezdí téměr odmala na tento olej... Jenže co jsem kupoval tak to bylo za 570Kč/litr což mi přijde dosti při představě, že budu muset motor znovu kompletně naplnit... a kdoví kolikrát ho budu ještě vypouštět že...![]()
Nevíte o nějakým levnějším, ovšem kvalitním? Žádný frity
Právě že Idaho mi docela nedávno psal že u nich mají nějaký vyzkoušený olej do Super a je snad za 340 Kč nebo kolik.... ale už nevím značku, nicTom_ píše:ta cena je je jeste levna, nevim co si predstavujes levnejsi a kvalitni? vetsinou to moc nejde k sobe ale obcas se najde , jaky olej si mel predtim, znacku? jinak myslim ze nejlip ti s tvojema problemama pomuze idahoTermik píše:Supřína jezdí téměr odmala na tento olej... Jenže co jsem kupoval tak to bylo za 570Kč/litr což mi přijde dosti při představě, že budu muset motor znovu kompletně naplnit... a kdoví kolikrát ho budu ještě vypouštět že...![]()
Nevíte o nějakým levnějším, ovšem kvalitním? Žádný frity![]()
Určitě bych volil nějaký 5W50 nebo 10W60.Termik píše:Právě že Idaho mi docela nedávno psal že u nich mají nějaký vyzkoušený olej do Super a je snad za 340 Kč nebo kolik.... ale už nevím značku, nicTom_ píše:ta cena je je jeste levna, nevim co si predstavujes levnejsi a kvalitni? vetsinou to moc nejde k sobe ale obcas se najde , jaky olej si mel predtim, znacku? jinak myslim ze nejlip ti s tvojema problemama pomuze idahoTermik píše:Supřína jezdí téměr odmala na tento olej... Jenže co jsem kupoval tak to bylo za 570Kč/litr což mi přijde dosti při představě, že budu muset motor znovu kompletně naplnit... a kdoví kolikrát ho budu ještě vypouštět že...![]()
Nevíte o nějakým levnějším, ovšem kvalitním? Žádný frity![]()
Asi mu spíš napíšu na ICQ, až tam bude..
Jinak celou dobu se tam leje Castrol Edge 5W-30
pokud budes kupovat jindeneusetríš litrTermik píše:Ok, takže 20W60... půjde tam![]()
Já na olej mám ale proč se nezeptat že... navíc při každý výměně touto informací ušetřím skoro tisícovku což je docela dobrý řekl bych(a že mě čeká těch výměn dosti
)..
Díks
Generics: Zkus prosím zjistit specifikaci těch olejů co jsme se bavili... Kdyby to bylo něco takový tak by to byla šupa