( 7M-GTE ) Srovnání hlavy a kliky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
( 7M-GTE ) Srovnání hlavy a kliky
Ještě než to dám někam sám.... Jakou mi doporučíte firmu pro srovnání hlavy a klikovky v 7M-GTE ? A jaký mají ceny? Nejlépe Praha a okolí. Díky 

BMW...V8...
Re: ( 7M-GTE ) Srovnání hlavy a kliky
no to na co se ptas .. neni zrovna mooc tuning ne ?
a navic.. tuning neni jen o 7M-GTE
i kdyz me by se libil
ale do corolly ho asi nenarvu 

Toyota Corolla RR ... still in progress 
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

jo to je tuning
ale srovnani hlavy asi ne .. nebo jo?
ja nevim
jen vim ze s 7M-GTE ti tady mozna nikdo moc neporadi... zkus fora primo pro supry

jen vim ze s 7M-GTE ti tady mozna nikdo moc neporadi... zkus fora primo pro supry

Tak dobře ale je to dost důležitej krok aby se mohly podniknout ty další věciMiTMaN píše:jo to je tuningale srovnani hlavy asi ne .. nebo jo?
ja nevim
![]()

Asi mi nic jinýho nezbyde

BMW...V8...
zkus i toyota klub.. sem tam se tam nekdo objevi kdo ma supru.. ale tohle je spis dotaz na zahranici pomalu 

Myslím že jedno na jakém motoru to děláš prostě to chce nějakou motorárnu kde maji SIP a brusku na kliky adt tad... je jedno jestli to děláš na supru porsche nebo 120ku... Jestli to hcceš vědět tak se ptej hlavně někoho s prahy když to chceš v praze a nebo se rovnou zajdi zeptat do nějkýho servisu kdeje u prahy dobrá motorárna 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
No myslím že když obejdeš pár servisů (uděláš si procházku s mladou) a 3 z 5 ti doporučí jeden kde to nechávají dělat tak bych šel tamTermik píše:Jak to tak vidím tak mi asi nic jiného ani nezbyde![]()
Sice jsem chtěl nějaké doporučení na kvalitu ale budiž... Zkusim jinde

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Asi jo, příjemný s užitečnýmelviiis píše:No myslím že když obejdeš pár servisů (uděláš si procházku s mladou) a 3 z 5 ti doporučí jeden kde to nechávají dělat tak bych šel tamTermik píše:Jak to tak vidím tak mi asi nic jiného ani nezbyde![]()

BMW...V8...
zatím nejlépe mi udelali kliku ojnice ( na ty nezapomen ) a výbrus ( vcetne strovnání bloku ) v jedné brsírne cca 10km severne od prahy , hodkovice nebo tak nejak..Termik píše:Jak to tak vidím tak mi asi nic jiného ani nezbyde![]()
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Nésu z PrahyLibas píše:Idaho nebo Beaver ať promluví.......

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
presen pokud budou ojnic evenku takocesat zbytek je sranda takze srovnat blok, klidne udelat prebrus na vestí obsah, nové páísty ojnice vyuhlovat ( pokud nekoupis kovanou sadu ) a HLAVNĚ SROVNAT BLOK, POTOM MUZES POUZÍT CELOKOVOVÉ TESNENÍBeaver píše:Nésu z PrahyLibas píše:Idaho nebo Beaver ať promluví.......Každopádně co se týká hlavy doporučuju vybrat firmu co bude schopná změřit případný zkřivení hlavy - po srovnání totiž zůstane hlava pokroucená, akorát bude mít zarovnanej spodek a mohlo by se například stát, že se ti začnou přidírat vačky. U bloku to tak kritický není, je to pěknej kus litiny, ale i tak je dobrý to překontrolovat. Hlavně pokud máš motor venku a rozhozenej, tak je asi škoda toho nevyužít.

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.