ty weo, napsat Dakti...to je už moooc... tak sem nic raději nepiš...Vipouš píše:Dakti.. tady nejde o registraci ja jsem registrovanej na zahranicnich forech.. preklep sem tam.. OMLOUVAM se ze nemam statnici ze psani na stroji.. Jen jsem vzdycky prispevky cetl a nikdy nereagoval, ale tohle uz mi nedalo..
Ryan´s car
1, To byl umysldakty píše:ty weo, napsat Dakti...to je už moooc... tak sem nic raději nepiš...Vipouš píše:Dakti.. tady nejde o registraci ja jsem registrovanej na zahranicnich forech.. preklep sem tam.. OMLOUVAM se ze nemam statnici ze psani na stroji.. Jen jsem vzdycky prispevky cetl a nikdy nereagoval, ale tohle uz mi nedalo..
2, taky mas nejaky preklepy
3, resime tu blbosti
4, Myslim si ze jsem svobodny clovek a muzu psat

- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ryan´s car
to si jako už děláte prdel???????? nechce můj přehled ze soicálky a zdravotní, z finančáku, přehled o rodině a tak????????????miras black 4oko píše:A co dobrej, nebo jakej by si měl ty názor..?Rendis píše:Ano znám.Neříkám,že jsme nej kámoši,ale jezdil na srazy co pořádala Pha6.miras black 4oko píše: Rendis ty ho znáš ?
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
zastavíš se za námi na Mimoni ?redmenn píše:souhlasim.nebraním se žádný debatě, ale můžem si povídat na normální úrovni a ne takhle. jak sem psal, klidně se můžem na mimoni sejít a pokecat.P@wel píše:trošku se nám to tu zvrhlo v to, co asi nikdo nechtěl. Myslím si, že veškeré příspěvky a připomínky jsou tak nějak zcestné.
Neboť jen Ryan a Redmenn vědí, jak se věci mají, co a jak je a hlavně proč to tak je. Veškeré příspěvky nezainteresovaných lidí bych viděl jako naprosto zbytečné.
Je pěkné se o někom(či skupině) vyjadřovat že je takový či makový pouze z pár písmenek přečtených v jednom tematu o kterém daná osoba nemá ani páru.
Takže lidi...asi to necháme na nich co?...
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
jo, nemám s tím problém.pokud se teda bude bavit normálně a ne jak tadymiras black 4oko píše:zastavíš se za námi na Mimoni ?redmenn píše:souhlasim.nebraním se žádný debatě, ale můžem si povídat na normální úrovni a ne takhle. jak sem psal, klidně se můžem na mimoni sejít a pokecat.P@wel píše:trošku se nám to tu zvrhlo v to, co asi nikdo nechtěl. Myslím si, že veškeré příspěvky a připomínky jsou tak nějak zcestné.
Neboť jen Ryan a Redmenn vědí, jak se věci mají, co a jak je a hlavně proč to tak je. Veškeré příspěvky nezainteresovaných lidí bych viděl jako naprosto zbytečné.
Je pěkné se o někom(či skupině) vyjadřovat že je takový či makový pouze z pár písmenek přečtených v jednom tematu o kterém daná osoba nemá ani páru.
Takže lidi...asi to necháme na nich co?...
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
ok, vem kdyžtak pro Ryana nějakou tu fotku aby byl v poho.redmenn píše:jo, nemám s tím problém.pokud se teda bude bavit normálně a ne jak tadymiras black 4oko píše:zastavíš se za námi na Mimoni ?redmenn píše: souhlasim.nebraním se žádný debatě, ale můžem si povídat na normální úrovni a ne takhle. jak sem psal, klidně se můžem na mimoni sejít a pokecat.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
ok.miras black 4oko píše:ok, vem kdyžtak pro Ryana nějakou tu fotku aby byl v poho.redmenn píše:jo, nemám s tím problém.pokud se teda bude bavit normálně a ne jak tadymiras black 4oko píše: zastavíš se za námi na Mimoni ?
jestli jsi chtěl řešit tuning, tak to jsi zabrousil do špatné sekce. ta se na tomto foru nachazí na jiném místě než v sekci Liberec.Vipouš píše:nj Radku, koukam ze se cesi zase vytahli.. mazu svuj reg.. protoze na zahranicnich webech se sracky neresi, tam jde o tuning.. tak si to tu uzijte..
Jinak se ti hluboce omlouvám, za náš amaterský náhled na tuning a vše kolem něj. A moc mě mrzí, že jsme ti zkazili, či potvrdili tvůj názor na české tunery.
A teď vážně...tohle je fakt zbytečná debata. Všichni víme jen půl pravdy a pořád se tu navážíme jeden do druhého.
Kdyžtak pokecáme na Mimoni, ale už tu prosím nic neřešte...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Vipouš píše:nj Radku, koukam ze se cesi zase vytahli.. mazu svuj reg.. protoze na zahranicnich webech se sracky neresi, tam jde o tuning.. tak si to tu uzijte..
bože.....to je vůůůůůl

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kucí už se na to vyprdněte, zatim to mazat nebudu, až bude clio u ryana tak pak ano
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
tak už máš auto?
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pojedeme na výlet pojedeme na výlet 

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
čoooveče...doufám, že tě alespoň jednou mile překvapí...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
čekám jen už jen na zavolání že je to hotový, zítra zjistim co a jak,fotky co jsem posílal jsou ze soboty.
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
tak aktuálně: auto je v plniči,fotky má ryan:-)
tak to už vypadá dost slibně.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, těšim se na výsledek!
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
ani malinko ochutnat nám nedáš???ryan69 píše:jj, fotky jsem zkoukl, vypadá to good. snad se stihne rozkoš...

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
proč vy v tom Liberci nemáte vubec vkus
ze začátku to vypadalo děsně,ale snad nakonec to docela prokouklo
Dneska si to redmenn odvezl a myslim že s těma černejma Momo kolama to bude sedět,černy světla tomu sednou ty barvě,odstín nepovim radši 

Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
zajimavá schoda náhod.. když to s autem v říjnu 2006 (to ho ještě ani neměl Redman) vypadalo, že se blíží lak, uvažoval jsem s lakem zrovna o tobě.. pak to vzal čas.. a nakonec si to stejně dělal ty..Rudabmw píše:koukam tady je ale husta debata o tom aute,jinak lakoval sem to ja a sem velice rad ze uz je to zamnou protoze to byl des prace.....
btw: ty znáš Redova otce? alespoň mi to Red říkal, že to lakuje "známy jeho otce"..