za dva tejdny se kuci taky stavim.... už všechno funguje jak má a ani už nevařim jen teď neni vůbec čas
ale na příštím mě čekejte

Moderátor: Hasis
tak dělej házej to semgismo píše:zebych dal ty fotky z fotaku?Este sem je nestah do kompa, ale pokud by byl zajem .)
jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš
jaj sjem sehanl za 750,- v pohodě stativ, ...gismo píše:jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš
prosim tě nevim co je to zač,ale měli je právě tenkrát v globusu v nějaký akcigismo píše:jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš