(Hornbach) - Tesco undeground - foto z 20.9.
Moderátor: Hasis
Pozor na TESCO !!!
Vážení, nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů TESCO, ale tohle vám může být užitečné. Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo.
Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v hypermarketu TESCO - Děčín a mohlo by se to stát i vám. Jak podvodnice pracují: Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky s nápisem TESCO.
Kdo by se nepodíval,že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezl k plaveckému bazénu.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku.
Mně ukradly peněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek a naposledy včera večer!!!
Vážení, nevím, zda nakupujete v některém z hypermarketů TESCO, ale tohle vám může být užitečné. Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo.
Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v hypermarketu TESCO - Děčín a mohlo by se to stát i vám. Jak podvodnice pracují: Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k autu, když dáváte nákup do kufru začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky s nápisem TESCO.
Kdo by se nepodíval,že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezl k plaveckému bazénu.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku.
Mně ukradly peněženku minulý týden v úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, pak v pátek a naposledy včera večer!!!
Re: (Hornbach) - Tesco undeground - foto z 20.9.
Ty vole já tam jsem skoro každej den a nikdo mě nepřeblafnul teda

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
zebych dal ty fotky z fotaku?
Este sem je nestah do kompa, ale pokud by byl zajem .)

tak dělej házej to semgismo píše:zebych dal ty fotky z fotaku?Este sem je nestah do kompa, ale pokud by byl zajem .)
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš 

sw20
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš
jaj sjem sehanl za 750,- v pohodě stativ, ...gismo píše:jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
prosim tě nevim co je to zač,ale měli je právě tenkrát v globusu v nějaký akcigismo píše:jj, jsem si toho vedom, kde ze ste koupili ten vas? Jak mi pujcoval sef Velbone, tak vypadal velmi podobne, nebo mate taky velbone?schade.fan píše:to nebude jenom rukama,pořiď si ještě stativ,bez něj pořádnou fotku v garáži prostě neuděláš

sw20