jj pracoval.....zvooky píše:Tak jak pracoval jsi dnes na bejby?![]()
mno az po tobe.....kote uz si mel, tak ted uz i TO zvladnesARV6 píše:hehe vy ptaci jeste ho ukecate
hele vole.......NEMACHRUJzvooky píše:Tak jak jste na tom chlapci, nekdo tehotnej?
si ji mel nalozit do sintryzvooky píše:Tak ne ze jsem na svym vleku vezl osobaky, Ducato max, lešení, dřevo na chatu, ruzny obklady na chatu, zamkovou dlažbu tak dnes pribyla do sbírky motorka, ja jak s nima neumim tak jsem ji nakladal a kurtoval temer hodinu, myslel jsem že ji rozkopu a ty majitele taky....
Sousedovic kočka...ale já v tom prsty nemám,fakt ne...zvooky píše:Tak jak jste na tom chlapci, nekdo tehotnej?
tak je ukaz ne??zvooky píše:btw s planovanym novym motorem do moji GII jsem mu poridil i novy kolecka
jsou to "obyčejny" kola z edice Fire and Ice...V12 píše:tak je ukaz ne??zvooky píše:btw s planovanym novym motorem do moji GII jsem mu poridil i novy kolecka
Super,ale to třeba mě řekne úplný prd...zvooky píše:jsou to "obyčejny" kola z edice Fire and Ice...![]()
Nééé jo?hattori_hanzo píše:Super,ale to třeba mě řekne úplný prd...zvooky píše:jsou to "obyčejny" kola z edice Fire and Ice...![]()
mno tak to nevim jak vypadaj....snad to nejsou naky ty kanaldeklyzvooky píše:jsou to "obyčejny" kola z edice Fire and Ice...V12 píše:tak je ukaz ne??zvooky píše:btw s planovanym novym motorem do moji GII jsem mu poridil i novy kolecka![]()
V12 píše:mno tak to nevim jak vypadaj....snad to nejsou naky ty kanaldeklyzvooky píše:jsou to "obyčejny" kola z edice Fire and Ice...V12 píše: tak je ukaz ne??![]()