taky ale 5, 10, 20, 30 tácu v éčkáchmatt píše:no TOM za kolik si myslis ze se ten cosworthi prodavaj tak za 100 tis je mas na mobile atd.
coupé pod 10 snad ani nejsou
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
taky ale 5, 10, 20, 30 tácu v éčkáchmatt píše:no TOM za kolik si myslis ze se ten cosworthi prodavaj tak za 100 tis je mas na mobile atd.
co tedaq ches, sportáka sekterým se budes bavit, nebo auto se kterým bys "...jel k mořu nebo na hory na silvestra táhl snowboardy 2x televizu playstation a dva kufry...?" ????mc-otka píše:jo?no nevím ale jak z 300zx bych jel k mořu nebo na hory na silvestra táhl snowboardy 2x televizu playstation a dva kufry.ale 300zx jsem vždycky obdivoval jenom jednou v zivotě jsem to viděl a super a ten zvuk a tak :O)
to je to o cemmluvim, to je ry\chlé, živé auto ale žádné RSko odaudi nikdy nebylo a nebude sporták...matt píše:kup si audi rs2 v avantu
řekl jsem neco o spatném auto? jen ze to není sporták...GReddy píše:nevim no ja bych si dovolil takovej zaver udelat az kdybych ve vsech RSkach jel....nerikam ze je to sportovni auto ale spatny auto?
ale mylsím ež o pocity jednotlivcu mu jde,nebo ne ? pokud mu nejde o pocity jednotlivcu at si otevre reklmaní brizurky výrobcu a ne musí se ptát zde..GReddy píše:to jsou pocity jednotlivcu..tobe taky absolutne nesedne celica a ja jsem uplny opak..100 lidi 100 chutitaky jsem netvrdil ze je to sportak
sakra znovu opakuju ze to neni spatné auto ale je to otom co od nej ocekáváš , pokud ho nekdo poasuej do pozice sportáka a budu to posuzovat jako sportáka tak je to totání propadák, pokud to nekdo hodnotí jako hot hatch a bdu to opsuzovat jako hot hatch takej to auto co by se v mém připade dostalo do nejuzsího výberu...matt píše:jo ja te atky nenapadam ale jestli si jel i v ty m3 atd. tak ti veri male zase si nemyslim ze by to blyo zas az tak spatne auto ale mas pravdu s tim luxusem atd. a s tou vahoualekdyz on rika ze chce prostor tak bych sel bud do m5 e34 enbo do ty audi rs2
tata tedka stavi coswortha tak jsem zvedavej jak pojede
400k? Taková tu asi ještě není.. ale brzy budoumc-otka píše:200sx je super auto ten model jak má mračený světla s14 nebo jak má světla z silvie je bomba.u nás je jedna a má okolo 400ps.vždycky slintám a super auto na drifty ale co jsem tak zháněl moc nejsou akorákt starší.a v de nebo v it si to taky furd drží cenu.