poradte sporták do 170tis

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

T-O-M

Re: poradte sporták do 170tis

Příspěvek od T-O-M »

matt píše:no TOM za kolik si myslis ze se ten cosworthi prodavaj tak za 100 tis je mas na mobile atd.
taky ale 5, 10, 20, 30 tácu v éčkách
coupé pod 10 snad ani nejsou

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

tak mám vybráno nemužu se dočkat :O) o výkendu se stím asi pojedu projed a uvidím snad mně to nezklame :O)

matt

Příspěvek od matt »

a co to bude
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

sem tam se dá vidět naprodej nissan 300zx Z32 v NA verzi pojede taky pěkně a je to fakt krasavec po kterém se každý otočí...a do 170 se vejde určitě..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

dneska jsem jezdil v inegře a super zážitek v jednom nejmenovaném bazaru :O) ale byla šíleně předražená nevím no dát o 80tis víc jenom že to auto bylo v rychle a zběsile :O) nic ve zlém na sprinty a na zatáčky super auto jak jsem dneska zjistil :O) jinak 300zx nevím no uplně super auto za málo penez,ale je to asi jak když maserati qvatroporte žeženu za 150tis,myslím že jedna prohlídka v servisu bude dražší než auto :O)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

trojkilo se dá servisovat bez servisu

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

jo?no nevím ale jak z 300zx bych jel k mořu nebo na hory na silvestra táhl snowboardy 2x televizu playstation a dva kufry.ale 300zx jsem vždycky obdivoval jenom jednou v zivotě jsem to viděl a super a ten zvuk a tak :O)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tak je to tu pod názvem poradte sporták do 170 tis.. pokud to máš na tohle ,to si kup octavii v Tdi

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

mc-otka píše:jo?no nevím ale jak z 300zx bych jel k mořu nebo na hory na silvestra táhl snowboardy 2x televizu playstation a dva kufry.ale 300zx jsem vždycky obdivoval jenom jednou v zivotě jsem to viděl a super a ten zvuk a tak :O)
co tedaq ches, sportáka sekterým se budes bavit, nebo auto se kterým bys "...jel k mořu nebo na hory na silvestra táhl snowboardy 2x televizu playstation a dva kufry...?" ????

to jsou dve veci co se neslučují, auto do kterého tohle naložíš nikdy nebude čistej sporták uz kvuli tomu ze ten prostor kam bys to chtel naložit bude neco vážit, prostorove zabírat .. odopor vzduchu, konstrukce atd...

rozvaž co vubec chces, jestli trosku zivejsí hatch co nidk ynebude sporták ( CTR ) nebo luxusní a dravejsí sedan co také nikdy nebude sporták nebo proste hceš spoták, se kterým s ebudes bavit, a s babou a dvema mensími kufry si k tomu moři zajedes?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

matt

Příspěvek od matt »

kup si audi rs2 v avantu
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

matt píše:kup si audi rs2 v avantu
to je to o cemmluvim, to je ry\chlé, živé auto ale žádné RSko odaudi nikdy nebylo a nebude sporták...:( jde spíš o tridu Grand turismo, i když tyhle paskvily bych osobne na nijak GT nehodnotil, mají na to pouze vykonem ale ne jizdnimy vlastnostmi.. :(

Edit :tímmylsím že ve tříde GT se za tu cenu najdou auta s mnohem lepšími podvozky, bohuzel musel by clovek jít do jiné varianty karoserie - hatch nebo kombi nikdynebude mít perfektní rozlození váhy jako coupe, také posez mimo "teziste" udeluje ridici uplen jiné pocity z řízení a je mnohem horší "souhra" s vozem..
Naposledy upravil(a) Idaho dne 30 zář 2007 18:31, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

matt

Příspěvek od matt »

a ty si v ni jel ja teda ne ael taky nic spatneho o ni nerikam a ani ze je to best car aj jsem to sem jenom dal jestli chce misto atd. tak at jde do tohoto
Plzeň 775115675

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nevim no ja bych si dovolil takovej zaver udelat az kdybych ve vsech RSkach jel....nerikam ze je to sportovni auto ale spatny auto?

matt

Příspěvek od matt »

Idaho

schvalne by me zajimal tvuj nazor na bmw a nebo m kove bmw jen tak pro zajimavost ja vim bmw ma zadni nahon atd.
ale jsme zvedavej na souboj nove rs6 a m5

a sry za OT
Plzeň 775115675

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

GReddy píše:nevim no ja bych si dovolil takovej zaver udelat az kdybych ve vsech RSkach jel....nerikam ze je to sportovni auto ale spatny auto?
řekl jsem neco o spatném auto? jen ze to není sporták...

svezl jsem se v rs4, rs6, dvou generacich M3 a rídil jsem i novou M6 ( když jsem u toho co jsem řídil a co jsempocítil za nejlepší "ulovek" povazuju cca 150km za volantem Quadroporte :) )..

ad BMW 3 je super kára a veř ze ta má ke sportáku blíž. sice stále je to "jen" GT ( podle mého názoru se cistokrevné sportákyuž proste nevyrábí - ted chce kazdej sílu a luxus a práve ten luxus zabíjí toho sportovního ducha ).

Každej kousek luxusu znamená nárust váhy a tím pádem "dušení" sportovnho ducha :(

každej nárust váhy v urcité části vozu znamená nárust váhy na dalsích místech aby se zachovalo vyvázení a rovnomerné rozložení te váhy atd...

pro mne uz sporták neznamená výkon a rychlest ale pocit z řízení,odezvy, udržení trakce atd...

ver mi ze s autem co má mnohem mensí výkon ale o 300-500kg méne ( treba i krapet horsí pomer výkon /váha ) zažiješ vice adrenalinu a více sportovního svezení nez v rs4 nebo i té M3..

proste sportovní ho ducha tomu autu víc dá dobrej podvozek, citlivé řízení bez zbytecných udelátek co jen zkreslují reakci atd.. prsote je to něčem jiném..

GReddy

Příspěvek od GReddy »

to jsou pocity jednotlivcu..tobe taky absolutne nesedne celica a ja jsem uplny opak..100 lidi 100 chuti :) taky jsem netvrdil ze je to sportak :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

GReddy píše:to jsou pocity jednotlivcu..tobe taky absolutne nesedne celica a ja jsem uplny opak..100 lidi 100 chuti :) taky jsem netvrdil ze je to sportak :)
ale mylsím ež o pocity jednotlivcu mu jde,nebo ne ? pokud mu nejde o pocity jednotlivcu at si otevre reklmaní brizurky výrobcu a ne musí se ptát zde..

ad celica.. no upřímne nekolik dní po její "ztráte" jsem ji zacal přicházet na chut...

ono z lepsiho do horsího je to vzd yspatnej prechod, ale pokud potom přejdeš do jeste horsího, poznáš v cem bylo to předchozí "spatné" dobré....

matt

Příspěvek od matt »

jo ja te atky nenapadam ale jestli si jel i v ty m3 atd. tak ti veri male zase si nemyslim ze by to blyo zas az tak spatne auto ale mas pravdu s tim luxusem atd. a s tou vahoualekdyz on rika ze chce prostor tak bych sel bud do m5 e34 enbo do ty audi rs2
tata tedka stavi coswortha tak jsem zvedavej jak pojede
Plzeň 775115675

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

matt píše:jo ja te atky nenapadam ale jestli si jel i v ty m3 atd. tak ti veri male zase si nemyslim ze by to blyo zas az tak spatne auto ale mas pravdu s tim luxusem atd. a s tou vahoualekdyz on rika ze chce prostor tak bych sel bud do m5 e34 enbo do ty audi rs2
tata tedka stavi coswortha tak jsem zvedavej jak pojede
sakra znovu opakuju ze to neni spatné auto ale je to otom co od nej ocekáváš , pokud ho nekdo poasuej do pozice sportáka a budu to posuzovat jako sportáka tak je to totání propadák, pokud to nekdo hodnotí jako hot hatch a bdu to opsuzovat jako hot hatch takej to auto co by se v mém připade dostalo do nejuzsího výberu...
Je to celé o terminilogii a pohledu , jakoby nekdo schánel stíhačku a ptal se jestli bude lepsi si poridit b58 nebo Apache :D

matt

Příspěvek od matt »

jo to jo tak treba dobrej treba elise jako sportak ale kdyz potom rikal ze v tom bude vozit telku playsationy snowboardi tak se mi zdala rs2 dobra volba nebo treb taky m5 e34 neni spatna ale jako sportak to ne ja to tky tak nebral je to sice tema spotrtka do 170 tis ale kdyz rika ze v tom bude jezdit proste na hory a na dovcu tak to mui byt velke kupe atd.
Plzeň 775115675

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

souhlasím s idahem..

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

tak se nehádejte :O) asi je to moje vina no když se řekne sporták tak si člověk muže vybavit 360 modena nebo opel tigra :O) něco jak bylo fiat coupé bylo rychly v uvozovkách prostorný boužel náhon na předek,nebo v té třídě mně ještě napadá ta integra něco takovýho velikostně sháním,chtěl bych menší obsah do 2 litru.

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

prostě nemusí to bejt brutální auto na vyhrávaní sprintu spíš svižnější 3 nebo 2 dveřový auto.druhý auto zatím nemám a do 3 let mít nebudu není duvod.ale to je jedno zatím u mně vyhrává fiat coupé a integra

matt

Příspěvek od matt »

jj koncim takze vse OK a sry za OT

tady nekdo rikal neco o roveru tak s etady prodava na foru
viewtopic.php?t=58983
Plzeň 775115675

matt

Příspěvek od matt »

no a co teda 200 sx
Plzeň 775115675

matt

Příspěvek od matt »

a co treba bmw 325 e36 coupe
Plzeň 775115675

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

200sx je super auto ten model jak má mračený světla s14 nebo jak má světla z silvie je bomba.u nás je jedna a má okolo 400ps.vždycky slintám a super auto na drifty ale co jsem tak zháněl moc nejsou akorákt starší.a v de nebo v it si to taky furd drží cenu.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mc-otka píše:200sx je super auto ten model jak má mračený světla s14 nebo jak má světla z silvie je bomba.u nás je jedna a má okolo 400ps.vždycky slintám a super auto na drifty ale co jsem tak zháněl moc nejsou akorákt starší.a v de nebo v it si to taky furd drží cenu.
400k? Taková tu asi ještě není.. ale brzy budou

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

mysím že 395 koní ale dělala se tam kompletní generálka motoru ujela cca 5tis km a zadřela se znovu nebo co.fakt nevím znám to tak od slyšení takže ani nevím co je na tom pravdy ale vím že už zas nejede.prostě drby majitele neznám ani nevým kdo to auto má takže tak.....

Firearms

Příspěvek od Firearms »

Co treba supra 3.0, prelude 2.2 Vtec, misto ty Integry bych sel spis do eclipsa 2g GSX nebo 2.0 N/A ..... :?: :lol:
DSM Team
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“