Sluší se rozloučit

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Shelby
Kontaktovat uživatele:

Sluší se rozloučit

Příspěvek od Shelby »

Vsichni uz to vi, tak jen posledni fotos... mel jsem ji rad, dala mi hodne, ja dal hodne do ni,ale nakonec jsem z vraku udelal neco, co se pri stavbe kazdymu zdalo divny,ale nakonec z toho vyrostlo dle me hezke a "sve" auto, ktere ac vypadalo jako cumel umelo na svetlech roztrhat temer kazdeho a o to mi slo :) takze diky moc vsem co se zucastnili a hlavne diky Tobe Majdo... bylo to fajn

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

wercecko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wercecko »

Jen nevím jestli se s ní budem dál vídat v Ji a okolí nebo poputuje někam daaaaleko... :? :cry:
Calypso Punto aka Pomeranč
Obrázek

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluší se rozloučit

Příspěvek od Shelby »

jezdi po Praze
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

:potlesk: pro Shelbyho a Majdu

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ty vole ty vypadáš jak ten herec liška
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jsem tě ajy vyfotil loňi na finále TC, teda jestli seš to ty :lol: :lol:

Obrázek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Tyvole :D 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: jsem to ja, napravo picusek Full.Eclipse (v te tmave mikce s pruhem), za nim jeho bejvala pritelka s zelenym satkem na hlave a zamnou ma stala slecna v cervenem triku (tmavovlaska, ne bloncka - nesnasim bloncky!) :D
jinac to s tim Liskou mi rika naprosto kazdej kam prijdu,tak uz mi to ani nejak neprijde,dokonce i v Chorvatsku na dovce mi nedali lidi pokoj :D :D :D

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Shelby píše:Tyvole :D 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: jsem to ja, napravo picusek Full.Eclipse (v te tmave mikce s pruhem), za nim jeho bejvala pritelka s zelenym satkem na hlave a zamnou ma stala slecna v cervenem triku (tmavovlaska, ne bloncka - nesnasim bloncky!) :D
jinac to s tim Liskou mi rika naprosto kazdej kam prijdu,tak uz mi to ani nejak neprijde,dokonce i v Chorvatsku na dovce mi nedali lidi pokoj :D :D :D
kdo je ten občan tmavé pleti?? když už jsme u toho obsahu té fotky :lol:

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tak snad ji bude stejne dobre jak u tebe 8) a ze sla do dobrejch rukou aby nedopadla jak treba Duchyho golf a spousta jinejch paradnich aut ktery puvodni majitele prodali ... to by bylo smutny ....ale nechci nic privolavat :wink:

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Karel84 píše:tak snad ji bude stejne dobre jak u tebe 8) a ze sla do dobrejch rukou aby nedopadla jak treba Duchyho golf a spousta jinejch paradnich aut ktery puvodni majitele prodali ... to by bylo smutny ....ale nechci nic privolavat :wink:
to se uvidi, jestli šla do dobrých rukou, ale mám pocit, že ee...uvidíme

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Shelby: ják nesnášíš bloncky ty Liško jeden :x ti s Evkou dáme na budku :lol:

to Libas: a víš, že by mě taky zajímal zrovna ten občan tmavé pleti? :idea:

..jinak Majdule je škoda, no.. :( ..jak už říkal Kája.. snad new majitel není pablb.... :roll:

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

TAk já mám třeba blondýnky mooc rád Shelby potvrdí.. Jináč k tématu,majdy je obrovská škoda bylo to krásný auto s nabušeným motorem který nakopalo prdel nehorázně každýmu takový tady dlouho nebude protože nikdo nejede moc na performance ale spíš na vzhled :lol: škoda a klobouk dolů za odvedenou práci na mazdě Shelbyku :poklona: . Jináč k tomu občanovi tmavé pleti není to náhodou ten hustej gangsta nigga co jezdí v bílím lincolnovi? :?:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

Niggův Lincoln
Přílohy
..
..
lincoln.jpg (2.91 KiB) Zobrazeno 2061 x
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

no tak hlavně ať novej majitel není žádnej ničitel...
VW GOLF III

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Tak dneska rano mi psal new majitel mazdicky, ze ji nejakej zmrd Prazskej vykradl :( Servanej zamek na dverich, radio, display, playsation at atd v prdeli :( :( ach jo... tohle si to auto nezaslouzilo. Ja toho ubozaka chytnout, tak by me z nej sundali az v marnici z hajzla takovyho. Davejte na svy auta pozor a opravdu se vyplati davat mesicne 800 za garaz i kdyz v pze asi nejsou moznosti takove,jako tady v mensim meste. :( :( :(

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já jí zrovna včera viděl a dneska ráno taky. Postává na spořilově u autosalónu mazdy 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

svině zasraný :cry:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

matt

Příspěvek od matt »

a jaky jsou ty fotky ja je nezobrazim
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

jj u toho salonu postava.
fotky nejsou aktualni,ale temer nic se nezmenilo...
Obrázek
Obrázek

Malllory

Příspěvek od Malllory »

taky se mi nezobrazuji fotky na zacatku tema. Ja ci taky videt Liskuuu. Btw: co mas proti blondynkach :twisted:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:Tak dneska rano mi psal new majitel mazdicky, ze ji nejakej zmrd Prazskej vykradl :( Servanej zamek na dverich, radio, display, playsation at atd v prdeli :( :( ach jo... tohle si to auto nezaslouzilo. Ja toho ubozaka chytnout, tak by me z nej sundali az v marnici z hajzla takovyho. Davejte na svy auta pozor a opravdu se vyplati davat mesicne 800 za garaz i kdyz v pze asi nejsou moznosti takove,jako tady v mensim meste. :( :( :(
pro me nic prekvapiveho. co bys cekal s takovym autem bez garaze........

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

on je server ukazto.com down a tudiz fotky uz asi nebudou, nebo je postnu primo sem :)

Malllory

Příspěvek od Malllory »

Shelby píše:on je server ukazto.com down a tudiz fotky uz asi nebudou, nebo je postnu primo sem :)
kdybys byl tak hodnej 8)

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“