kdo je ten občan tmavé pleti?? když už jsme u toho obsahu té fotkyShelby píše:Tyvole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem to ja, napravo picusek Full.Eclipse (v te tmave mikce s pruhem), za nim jeho bejvala pritelka s zelenym satkem na hlave a zamnou ma stala slecna v cervenem triku (tmavovlaska, ne bloncka - nesnasim bloncky!)
jinac to s tim Liskou mi rika naprosto kazdej kam prijdu,tak uz mi to ani nejak neprijde,dokonce i v Chorvatsku na dovce mi nedali lidi pokoj![]()
![]()
to se uvidi, jestli šla do dobrých rukou, ale mám pocit, že ee...uvidímeKarel84 píše:tak snad ji bude stejne dobre jak u tebea ze sla do dobrejch rukou aby nedopadla jak treba Duchyho golf a spousta jinejch paradnich aut ktery puvodni majitele prodali ... to by bylo smutny ....ale nechci nic privolavat
pro me nic prekvapiveho. co bys cekal s takovym autem bez garaze........Shelby píše:Tak dneska rano mi psal new majitel mazdicky, ze ji nejakej zmrd Prazskej vykradlServanej zamek na dverich, radio, display, playsation at atd v prdeli
![]()
ach jo... tohle si to auto nezaslouzilo. Ja toho ubozaka chytnout, tak by me z nej sundali az v marnici z hajzla takovyho. Davejte na svy auta pozor a opravdu se vyplati davat mesicne 800 za garaz i kdyz v pze asi nejsou moznosti takove,jako tady v mensim meste.
![]()
![]()
kdybys byl tak hodnejShelby píše:on je server ukazto.com down a tudiz fotky uz asi nebudou, nebo je postnu primo sem