Bmw v Těšíně+ tuning cars český těšín
Moderátor: Jardafox
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Bmw v Těšíně+ tuning cars český těšín
Naposledy upravil(a) Ilegaltuner dne 16 říj 2007 10:55, celkem upraveno 1 x.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
pekny

Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
Paráda 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pěkný pěkný, to jsi dělal na těch OZ brayton že? a ja si je chtěl koupit
dělam si srandu.
Jen tak dál
Gum je hodně na světě 

Jen tak dál

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC

Naposledy upravil(a) HansE34 dne 07 říj 2007 19:10, celkem upraveno 2 x.
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v trinci u hally STARSchavier píše:jak si gumoval u te STZky v sobotu, tak jsem te slysel az domaa trosku jsem predpokladal ze to budes ty....
jinak pecka![]()
ten druhy plac nepoznavam, kde to je?
illegal :
jinak jak pojedete priste nekam gumovat tak rekni , zadriftil bych nekde, ty gumy co mam stejne pudou do hajzlu tak mi to nevadi

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
však máš auto rozebranéTom_ píše:v trinci u hally STARSchavier píše:jak si gumoval u te STZky v sobotu, tak jsem te slysel az domaa trosku jsem predpokladal ze to budes ty....
jinak pecka![]()
illegal :
jinak jak pojedete priste nekam gumovat tak rekni , zadriftil bych nekde, ty gumy co mam stejne pudou do hajzlu tak mi to nevadi![]()
![]()
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ale o vikendu sem jezdil po tesine,sice jen s jednou sedackou a spz za oknem ale jezdilIlegaltuner píše:však máš auto rozebranéTom_ píše:v trinci u hally STARSchavier píše:jak si gumoval u te STZky v sobotu, tak jsem te slysel az domaa trosku jsem predpokladal ze to budes ty....
jinak pecka![]()
illegal :
jinak jak pojedete priste nekam gumovat tak rekni , zadriftil bych nekde, ty gumy co mam stejne pudou do hajzlu tak mi to nevadi![]()
![]()

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Tet jen tak honem nic nebude, tento týden udělám go brzd a pak koncák a peprv potom se bude zase něco dítTom_ píše:no ale o vikendu sem jezdil po tesine,sice jen s jednou sedackou a spz za oknem ale jezdilIlegaltuner píše:však máš auto rozebranéTom_ píše:v trinci u hally STARS
illegal :
![]()
![]()
![]()

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak pak rekni minimalne bych skocil na cumenduIlegaltuner píše:Tet jen tak honem nic nebude, tento týden udělám go brzd a pak koncák a peprv potom se bude zase něco dítTom_ píše:no ale o vikendu sem jezdil po tesine,sice jen s jednou sedackou a spz za oknem ale jezdilIlegaltuner píše: však máš auto rozebrané![]()
![]()

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bmw v Těšíně+ tuning cars český těšín
luxusní, hlavně ta tříkolka 

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
kameru jsem držel v ruce byl jsem nějak zaháknutý za pás a vykloněný ven....co bych pro záběr neudělalT-O-M píše:Prej family cars - celá Těšínská tuning scéna se týká jenom vaší rodiny očividně![]()
![]()
![]()
Technická otázka - ta kamera zvenku na dveřích - to byla na nějakém magnetickém držáku?

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
mě teda něco takovýhlo napadlo, ale v zápětí jsem tu myšlenku zavrhnul, že asi ne a ono přeceIlegaltuner píše:kameru jsem držel v ruce byl jsem nějak zaháknutý za pás a vykloněný ven....co bych pro záběr neudělalT-O-M píše:Prej family cars - celá Těšínská tuning scéna se týká jenom vaší rodiny očividně![]()
![]()
![]()
Technická otázka - ta kamera zvenku na dveřích - to byla na nějakém magnetickém držáku?![]()

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to je právě ten Šíma.....nechci se rozepisovat o jeho osobě, ale pokud mu tu M3 prodáte, tak ta se má na co těšit....Ilegaltuner píše:ne to byl bratranecViking píše:Neřídil náhodu tu zelenou Kawu, co předjížděla tu M3 mr. Šíma?
Jinak video good....hlavně ta M3 v akci![]()
jo no na m3 se dneska byl dívat jeden fetoš z karviné,do tet jezdil v bílé 740 e38

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prijel tam na masine,nevim co to bylo ale podle barvy(zelena) to byla kawinaIlegaltuner píše:ne to byl bratranecViking píše:Neřídil náhodu tu zelenou Kawu, co předjížděla tu M3 mr. Šíma?
jo no na m3 se dneska byl dívat jeden fetoš z karviné,do tet jezdil v bílé 740 e38
Audi Coupe Quattro
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Víme, známe a je nám to jednoViking píše:Jj, to je právě ten Šíma.....nechci se rozepisovat o jeho osobě, ale pokud mu tu M3 prodáte, tak ta se má na co těšit....Ilegaltuner píše:ne to byl bratranecViking píše:Neřídil náhodu tu zelenou Kawu, co předjížděla tu M3 mr. Šíma?
jo no na m3 se dneska byl dívat jeden fetoš z karviné,do tet jezdil v bílé 740 e38Má taky zelenou Kawu, bez značek, čorka, atd., atd. Takže bacha

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i