Dneska kolem jedne hodiny v prostredni suche u simaly nedal ridic vozidla toyota yaris prednost cyklistovi ktery jel po hlavni, pry ho nevidel. Cyklistka byla moje maminka skoncila s lehkym sokem v nemocnici a nakonec sla dnes vecer na sal na operaci ruky protoze s ni nemohla hybat. Tak ji drzte palecky at to dobre dopadne. Jinak kolo totalka.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
JJ je to naky ucitel alespon byl slusny! Jinak nova info maminka volala ze uz je po operaci a je na pokoji takze snad vse ok zitra uvidim jak za ni pojedu.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Dneska jsem rano mamince vezl nake veci a byla jak najebana pry ji neco pichli tak byla vysmata a chtelo se ji spat tak jsem hneda sel takze ani nevim co ta ruka ale snad ok z toho mala jsem pochopil ze by to melo byt v poho
Hosi mamca je doma dneska ji pustili bude OK. Operace dopadla dobre v loktu mela rozstiplou nakou kost co drzi sval tak ji to museli operativne stahnout a ma to ted v dlaze. Doma bude minimalne do vanoc takze se z ni do te doby asi po...ru.
remix píše:Mezi Orlovou a Petrvaldem Fabie nabrala asi nejakeho skolaka, rozbite predni okno a vedle nekde v pytli je mozne ze se pletu, ale vypadalo to tak...
Taky jsem kolem toho jel myslel jsem taky že je to smťak. Ale ten pytel byl modry a byl docela malý. No doufejme že pod ním nebylo nějake ditě:(
A nebo jsme oba viděli dvě rozdilne nehody protože ja jsem tam videl dva auta v sobě.
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
včera v borku auto (vypadal jako nějaký starší renault, citroen, peugeot) na střeše..nevím, co se stalo, ale byly tam solidní šlajfy do te křípopy, asi ho někdo vytlačil nebo nevím vypadalo to, že se to snad obešlo bez zranění
max3rx píše:včera v borku auto (vypadal jako nějaký starší renault, citroen, peugeot) na střeše..nevím, co se stalo, ale byly tam solidní šlajfy do te křípopy, asi ho někdo vytlačil nebo nevím vypadalo to, že se to snad obešlo bez zranění
ted jsem tam jel... chytil se o betonovy murek... to je videt... ale nic vic
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no, jak jsem projížděl, tak tam bylo hafec lidí a bylo šero, takže nevím, jak to bylo, viděl jsem jen auto na střeše a nějaké šlafy na cestě, tak jsem soudil, že jsou od něj.. těžko říct, co se tam stalo..