Josh píše:Dobra prace Martas
Na kolik ze te vyslo to vyhrivani???
Tu elektriku bych ale nezmakl, s tou se moc nekamaradim .....
dík. vyšlo mě to komplet 2700kč s tím že elektriku jsem si udělal sám.Možna že se dá taky koupit ale cena bude asi kosmická jedině .Nebo z vrakáče ale tam jsem ji taky nesehnal tak že domácí výroba.Samozřejmě bys měl použít předepsaný průměr vodičů
k topeni Webasto.... do prace jedes treba v sest, tak si nastavis na 5:45 at se zapne topenei a prijdes do tepla a mas zahraty motor, navic snih z celeho auta fuč
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
tak nevim teda
meli jsme Galaxynu f dýzlu,a ta mohla stát na místě hodinu a motor se nezahřál a topení vůbec nic,musela se dát do pohybu aby se rozehřál...
Pak napiš jak se ti s tim žije,celkem by mě to zajímalo
Takeshi píše:tak nevim teda
meli jsme Galaxynu f dýzlu,a ta mohla stát na místě hodinu a motor se nezahřál a topení vůbec nic,musela se dát do pohybu aby se rozehřál...
Pak napiš jak se ti s tim žije,celkem by mě to zajímalo
je to tak jak jsem psal, kdysi jsme to meli v Terranu a byla to parada, zadne skrabani skel a cekani nez auto zacne topit
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
Josh píše:skvela vecicka...
Vyjde to komplet asi draho,co?
jj celkem draho. Kdybych to v autě neměl tak bych se tím vůbec nezabýval,protože stejně parkuji v garáži ale skopčák mi to v autě nechal. Sice bez ovladačů ale i tak mi tím udělal velkou radost Můžeš to použít jak psal Danek nebo staří,když do auta přijdeš a aktivuješ topení a pomůže ti to velmi rychle ohřát studený motor třeba i během jízdy,když jezdíš krátké trasy.Tím určitě šetříš životnost motoru a spotřebu.Sám jsem to vyzkoušel a po zapnutí Webasta jsem sledoval za jak dlouho se mi motor ohřeje.Přibližně stačilo pouhých 10minut a měl jsem na teploměru vody 70stupnů.(Sám motor automobilu byl vypnutý a studený aby bylo jasno) V letních měsících jde tato věc použít zase tak,že se ti sám aktivuje ventilátor(klimartoniku) když si navolíš čas na hodinách nebo klidně přes dálkač..Aktivuješ řídicí jednotku webasta a ta ti vyfouká teplý vzduch z kabiny tak že přijdeš do auta a nebudeš tam mít 55stupnů ale třeba pouhých 30jak je okolní teplota.Je to velmi chytrá věcička tady je ceník ......
Tak jsem se rozhodl že prdím na celý orginálni dálkovy ovládač pro webasto. nebudu dávat zbytečně od 3 do 9tis kaček za něco co můžu nahradit levnějším a lepším zařízením za pouhých 350kč Je to sice stavebnice,kterou si sestavím doma a použiju k ní jakýkoliv starý mobil ze simkou.Účel to bude plnit úplně stejný.Dalo by se říc že ještě lepší,protože nebudu omezeny na dosah antény,který byl 600m.Topení s tímto zařízením bude ovladáno GSM modulem a ten dále řídi procesor,který bude spínat relé.Klidně můžu být na druhém konci světa a sepnu si pouhým vytočením čísla topení v autě.Toto samozřejmě dělat nebudu,protože než bych se vrátil domů k autu došla by mi ropa v nádrži
Posledni tyden myslim kazde rano na tvoje vyhrivane sedacky
Ta moje bestyja nechce moc topit. Golf topil po pul minute, toledo nez zacne topit tak jsem v robote
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
luboT4 píše:hmmm a co když ti na to číslo zavolá někdo jinej ?? např. operator, omyl, různé nabídky , kamarádi ze srandy . co potom ?????
taky mě to napadlo ale simka bude nová a číslo nikdo nebude znát kromě mě.Zatím se mi ještě nestalo aby mi volal operátor,mám paušál skoro od narození tak nevím jak je to u Twistu.Můžu to klidně pro jistotu udělat na vypínač a když budu vědět že to nebudu muset používat delší dobu tak to prostě vypnu a šmitec jinak by to byl luxus aby mi například topil OPERÁTOR Při nejhorším samotné topení má bezpečnostní ochranu a po 60minutách se samo vypne.