MarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...

Moderátor: Jardafox
MarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
Jezisi takovy "adrenalinovy" trosky jako jsi ty a na tom videu snad mlatim nejradsi. Neni lepsi veci nez kdyz nekdo vola ze mu takovydle "adrenalinovy crew" cmaraj po zdech. Potom kdyz se vali na zemi s rukama za zatylkem a krvavou drzkou, vzdycky slibujou ze uz to delat nebudou. (Nejsem PCR)DitrTKOZ píše:potom by si tě našla jeho crew a taky byti polámali prsty a nejen to...Eiffel píše:nejdřív bych mu nechal ten vlak umejt do původního stavu, potom zlomit prst, aby nemohl chvíli sprejovatDitrTKOZ píše:já mám třeba kámoše on dělal vlak v holandsku...3dny spal něgdy na vlakovém nádraží zašitý v nějaké díře aby zjistil jak chodí hlídky pak na to 4tou noc naběhnul a nafotil to a jel domů....
hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
myslím, že když veřejně prohlašuješ, že ničení cizýho majetku je krásný tak tě můžu s klidem posouditDitrTKOZ píše:hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
toto sem nikdy neprohlásil..pouze sem řekl že se mi graffiti líbí nic víc...FOG píše:myslím, že když veřejně prohlašuješ, že ničení cizýho majetku je krásný tak tě můžu s klidem posouditDitrTKOZ píše:hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
ty idiote, ty jsi napsal, že se schvaluješ ničení cizího majetku, tak se teď nerozčilujDitrTKOZ píše:toto sem nikdy neprohlásil..pouze sem řekl že se mi graffiti líbí nic víc...FOG píše:myslím, že když veřejně prohlašuješ, že ničení cizýho majetku je krásný tak tě můžu s klidem posouditDitrTKOZ píše: hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš soudit
ty čuráku já nigde nenapsal že to schvaluju ale že se mi to líbí a i gdybych to napsal tak tobě to může být úplně u prdeleEiffel píše:ty idiote, ty jsi napsal, že se schvaluješ ničení cizího majetku, tak se teď nerozčilujDitrTKOZ píše:toto sem nikdy neprohlásil..pouze sem řekl že se mi graffiti líbí nic víc...FOG píše: myslím, že když veřejně prohlašuješ, že ničení cizýho majetku je krásný tak tě můžu s klidem posoudit
pane Eiffel nerozčilujte se a dejte adresu, přijedem udělat čmaryky čmarykyEiffel píše:ty idiote, ty jsi napsal, že se schvaluješ ničení cizího majetku, tak se teď nerozčilujDitrTKOZ píše:toto sem nikdy neprohlásil..pouze sem řekl že se mi graffiti líbí nic víc...FOG píše: myslím, že když veřejně prohlašuješ, že ničení cizýho majetku je krásný tak tě můžu s klidem posoudit
nejdřív bych ty zmrdy celý počmáral aby věděli jak těžký to je sundat a pak bych je ty spreje donutil sežrat - za trest...DitrTKOZ píše:http://www.youtube.com/watch?v=YOqQcdrT ... ed&search= docela sada tento druh adrenalinu
pane boss, ale my jsme omezený, my tomu přece nerozumímeHugo Boss píše:nejdřív bych ty zmrdy celý počmáral aby věděli jak těžký to je sundat a pak bych je ty spreje donutil sežrat - za trest...DitrTKOZ píše:http://www.youtube.com/watch?v=YOqQcdrT ... ed&search= docela sada tento druh adrenalinu
když nakreslejí pěkný obrázek na zdi které jsou hnusný a jsou k tomu určený , je to oukey...
Ale přeběhnout přez celý vlak a jen na to psát nějaký debilní nápisy , to je debilita....
ale je to sada jako prase přece, tento druh adrenalinuRitchma píše:Už sem to tu přestal číst, ale jak sem začal jezdit sockou tak sem si na zastávkách všim takovejch plakátků informativních na kterejch se mimo jiné píše že ročně se na čištění těhle píčovin vyplejtvá 50000litrů čistících prostředků a stojí to 20mega. Na opravu zničenejch zastávek, poškrabanejch skel a ostatník kravin kterýma si vandalové krátí chvílí 50mega
děkujukrulis píše:sadu a nejvic adrenalinu budes mit az te u toho chytnu ...![]()
tohlecto je citat roku..
to je jako bych někomu vlezl do bytu, vysral se mu doprostřed obýváku, prokopnul televizi, vyplavil koupelnu a pochcal prkýnko. Pak mu řekl, to je moje umění pičo, to je můj adrenalyn, Ďy do kundi. A odešel
Ritchma píše:Už sem to tu přestal číst, ale jak sem začal jezdit sockou tak sem si na zastávkách všim takovejch plakátků informativních na kterejch se mimo jiné píše že ročně se na čištění těhle píčovin vyplejtvá 50000litrů čistících prostředků a stojí to 20mega. Na opravu zničenejch zastávek, poškrabanejch skel a ostatník kravin kterýma si vandalové krátí chvílí 50mega
můžu neb mi stačí číst ty hovna co tu píšeš ....DitrTKOZ píše:hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
MarauderZ28 píše:můžu neb mi stačí číst ty hovna co tu píšeš ....DitrTKOZ píše:hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
pro mě je zas super adrenalin vidět jak takovýhlemu kriplíkovi se sprayem v ruce někdo šlape botou do držky
Mirek999 píše:MarauderZ28 píše:můžu neb mi stačí číst ty hovna co tu píšeš ....DitrTKOZ píše: hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš soudit
pro mě je zas super adrenalin vidět jak takovýhlemu kriplíkovi se sprayem v ruce někdo šlape botou do držky![]()
![]()
svata to pravda
![]()
![]()
MarauderZ28 píše:můžu neb mi stačí číst ty hovna co tu píšeš ....DitrTKOZ píše:hmm pozor ze všech a všude nejchytřejší se ozval vůbec mě neznáš tak mě nemůžeš souditMarauderZ28 píše:DitrTKOZ & Flinta - dementi na max co víc o tom říct nic víc ani nejde ...
pro mě je zas super adrenalin vidět jak takovýhlemu kriplíkovi se sprayem v ruce někdo šlape botou do držky