Ta škodula tam ještě pořád je. Asi má předplacené stáníJosh píše:Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....

Moderátor: Dave0401
Ta škodula tam ještě pořád je. Asi má předplacené stáníJosh píše:Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....
TEN TAM JESTE PORAD STOJIMr. Yaris píše:Ta škodula tam ještě pořád je. Asi má předplacené stáníJosh píše:Tak aby toho nebylo malo, tak pri ceste domu jsem na Lutynske potkal skodovku ve skarpe a druhe auto na odtahovce, resi to tam s cajtama......nevim co se stalo....Dneska zase nějaká bouračna na Ostravské mezi Orlovou a Karvinou. Foto ale nemám. Není se čemu divit, lidi jezdí jak prasata.
ty woe ci motorka? kde zas? u odbocky na zbytky?Josh píše:Na Lutynske HAVARKA........byvala motorka od kamose pry vkurila do fely........A ne malo.......tak kdo vi jak to dopadne![]()
![]()
tak tech aut bylo bohuzel v sobe sest,nevite v kolik to bylo?ted sem mluvil s kamosem co dela u hasicu,bydlim tu ale objizdet sem to nemusel,taky mozna ze bydlim v miste kde to bylo uzavrene tak sem si nevsim, fakt nevimDave0401 píše:jj to sedi.. tatik tez to musel objizdet.. taky neco rikal o 4 autech v sobe.. proto se ptam...
ono to je myslim rozdelene podle kw, ale spousta silnejch motorek ma v technicaku umyslne napsan mensi vykon, aby se lepe prodavaly mladym.sotomaior píše:jen dotaz k tomu z Havru, v 19 uz jde mit papiry na 650tku??? sem myslel ze az od 21let?
v 18-ti lze udělat řidičák na jakoukoliv kubatůru, ale s omezením výkonu do 25 kW.Dan píše:ono to je myslim rozdelene podle kw, ale spousta silnejch motorek ma v technicaku umyslne napsan mensi vykon, aby se lepe prodavaly mladym.sotomaior píše:jen dotaz k tomu z Havru, v 19 uz jde mit papiry na 650tku??? sem myslel ze az od 21let?
nemyslím si že veškerá vina byla od té ženské....Dave0401 píše:kuwa.. to je des...
remix: motorkar za nic nemohl, tak spis pi*ka baba za volantem
felda píše:nemyslím si že veškerá vina byla od té ženské....Dave0401 píše:kuwa.. to je des...
remix: motorkar za nic nemohl, tak spis pi*ka baba za volantem