Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody....:(

Příspěvek od Luke_TDI »

V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.
Stejne to je v nemecku a podle toho maji motorky z nemecka z tovarny 25KW. A muzes na to koupit kit kterym to otevres. Nejake prepisovani na magistrate bych asi neresil.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Kurde ted jsem kuknul na ten link a toho kluka jsem docela casto podkaval. :(
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Luke_TDI píše:V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.
Stejne to je v nemecku a podle toho maji motorky z nemecka z tovarny 25KW. A muzes na to koupit kit kterym to otevres. Nejake prepisovani na magistrate bych asi neresil.
jo??? to by me zajimala ktera fabrika to v nemecku dela :lol: BMW urcite nee a dalsiho vyrobce mi prozrad :lol: :lol: :lol: , tak mozna MZ :lol: ale ty stoji majland. proste se to prepisuse pri staveni na cistopis. to vim na 1000% :D . kazdopadne skoda ho kluciny :cry:

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

wesly.TDI píše:
Luke_TDI píše:V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.
jo??? to by me zajimala ktera fabrika to v nemecku dela :lol: BMW urcite nee a dalsiho vyrobce mi prozrad :lol: :lol: :lol: , tak mozna MZ :lol: ale ty stoji majland. proste se to prepisuse pri staveni na cistopis. to vim na 1000% :D . kazdopadne skoda ho kluciny :cry:
Weslo ja vim ze jsi nejvetsi motorkar na TF ale to ze jsou motorky skrcene je uplne normalni !

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

a ty mas skrcene neco jineho :lol:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

By mě zajímalo, co dělala ta Octa na Bludovičáku..... jestli jela domu a někam tam zabočovala k domku,tak by přece nepředjížděla bus v půlce kopce....
(nahoru je jinak zákaz)
das Auto

felda

Příspěvek od felda »

nemam zajem tu řešit život mladého kluka,kterého byla škoda,nechci se nikoho zastavat,motorku jsem sundal taky,a vím co ta ženská asi prožívá....věřím že ten klučina nejel 50sát,kdyby jel 50sát tak je ještě určitě mezi živíma.....
wesly:k tvé reakci na muj příspěvek:jsi normální ocas,uvědom si že ta ženská ho mohla vidět nahoře na kopci a on byl třeba za 5 sek dole pod kopcem.....kkte
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Luke_TDI píše:Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou
normalni mega exra ocas z "HS" :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: 150 ta moje babicka ani nejede a nemuzu za to ze ty mas z fabriky uzskrceny vykon v TP na 66kw :x
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 17 říj 2007 18:24, celkem upraveno 1 x.

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

66kW na motorku je až až....

jinak, stalo se to na té "křižovatce" u Renaultu, takže dole...a motorkáři prý jeli opravdu hodně rychle...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Aladin píše:66kW na motorku je až až....

jinak, stalo se to na té "křižovatce" u Renaultu, takže dole...a motorkáři prý jeli opravdu hodně rychle...
temi 66kw sem myslel ocasovu Koktu :D , nehul uz to sfinstvo :D

jinak mensi prezentace jak vypada na moto "rychle"

toto ANO:http://cafe.loveme.cz/video/yamaha-r1-b ... ka-s-audi/
ad1- vinik motorkar!

toto NE (dle nekterych ANO) http://www.youtube.com/watch?v=7SsAw3we3IE ad2- vinik motorkar! aneb odhad ocasu v plechovce :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 17 říj 2007 18:43, celkem upraveno 2 x.

felda

Příspěvek od felda »

Luke_TDI píše:Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou
Jj vesly umí brzdit i prdelkou :lol:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Nechapu co tu meles weslo. Jak chces porovnavat nejakych 100koni / 200kg a 90koni / 1500g i kdybych tam mel 200 / 1500kg tak neni co srovnavat.

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Luke_TDI píše:Nechapu co tu meles weslo. Jak chces porovnavat nejakych 100koni / 200kg a 90koni / 1500g i kdybych tam mel 200 / 1500kg tak neni co srovnavat.
to neres na tebe moc slozite :D , myslel jsem tim ten tvuj odhad ze sem tam jel 150,mel jsem pred krizovatkou nahore 90 :D a tobe se zdalo ze te mijim 150 :roll:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Už toho nechte. Hádejte se jinde, tady máte dávat fotky a informace a né tu furt mlet voloviny. :(
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

jo moje rec :D

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

felda

Příspěvek od felda »

sotomaior píše:ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....
jj jak jsem řekl nebyla celá vina na té ženské....ale škoda mladého kluka :(
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

felda píše:
sotomaior píše:ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....
jj jak jsem řekl nebyla celá vina na té ženské....ale škoda mladého kluka :(
a mi rekni ze pica nevidela 3 svitici motorkare v protismeru???!!!! :twisted: a kilo je jeste na hranici prehlednosti. zas na druhou stanu kdyby takovy stroj co ma 170kg a 50kw neridil mlady 19ti lety nezkusenec tak se tomu da mozna zabranit :(

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

kdyby videla tak tam asi nevjede...... Bylo tam psano 100+ ne 100km/h
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

A zase. Neserte mě :evil:
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

felda

Příspěvek od felda »

jarys neser se do debaty
wesly ty jsi normalní ocas po druhé...už to nekomentuji,kdyby jel 50sát tak veřím že ještě žije............
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. Spolecnot je PITCHA, jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP! Ja letos na 2strojich najezdil pres 30tkm a vse v pohode, pak krizovek bylo, ale nedavali prednost i ti co jeli na 2kolech :lol: byla by to nekonecna debata tak jako NAFTA/BENZIN. koncim DEBATU!!!!!

felda

Příspěvek od felda »

wesly.TDI píše:kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. , jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP!
jsi uplně mimo co jezdíš na motorce.....neříkám že zrovna u té nehody,ale ty jsi asi nikdy někoho nepřehlédl že????...,a to nemluvím o tom že se ti někdo muže ztratit třeba ve sloupku.....a nedej bože že jede rychle....maš štěstí že tě nemám po ruce bo bych ti asi musel dát par facek :D celou dobu nehažu vinu na toho motorkáře,jen říkam že natom podíl měl taky.........
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

weslo:jak pojedu kolem tvé hospy tak ti vypustím kola,bo ty jsi taky magor,a bylo by tě škoda....
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

felda píše:weslo:jak pojedu kolem tvé hospy tak ti vypustím kola,bo ty jsi taky magor,a bylo by tě škoda....
ja uz mam zazimovano a rozebrano do sroubku :lol: :lol: :lol: , leda ze by ses stavil mi to slozit :D

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

felda píše:
wesly.TDI píše:kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. , jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP!
jsi uplně mimo co jezdíš na motorce.....neříkám že zrovna u té nehody,ale ty jsi asi nikdy někoho nepřehlédl že????...,a to nemluvím o tom že se ti někdo muže ztratit třeba ve sloupku.....a nedej bože že jede rychle....maš štěstí že tě nemám po ruce bo bych ti asi musel dát par facek :D celou dobu nehažu vinu na toho motorkáře,jen říkam že natom podíl měl taky.........

ze ty Romek musis mit vzdy posledni slovo :wink: :D
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

rostaVR6

Příspěvek od rostaVR6 »

to jsou komplexy .... :D

felda

Příspěvek od felda »

kkti :D
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Přestaňte se hádat a valte přezut na zimní, ať mám v robotě klid. :D
Live4Ride Syndicate

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“