Nehody....:(
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nehody....:(
V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.
Stejne to je v nemecku a podle toho maji motorky z nemecka z tovarny 25KW. A muzes na to koupit kit kterym to otevres. Nejake prepisovani na magistrate bych asi neresil.
Stejne to je v nemecku a podle toho maji motorky z nemecka z tovarny 25KW. A muzes na to koupit kit kterym to otevres. Nejake prepisovani na magistrate bych asi neresil.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kurde ted jsem kuknul na ten link a toho kluka jsem docela casto podkaval. 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jo??? to by me zajimala ktera fabrika to v nemecku delaLuke_TDI píše:V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Weslo ja vim ze jsi nejvetsi motorkar na TF ale to ze jsou motorky skrcene je uplne normalni !wesly.TDI píše:jo??? to by me zajimala ktera fabrika to v nemecku delaLuke_TDI píše:V 18 mas ridicak na 25kw nebo 0,16kw/kg a od 21 neomezene.
Stejne to je v nemecku a podle toho maji motorky z nemecka z tovarny 25KW. A muzes na to koupit kit kterym to otevres. Nejake prepisovani na magistrate bych asi neresil.BMW urcite nee a dalsiho vyrobce mi prozrad
![]()
![]()
, tak mozna MZ
ale ty stoji majland. proste se to prepisuse pri staveni na cistopis. to vim na 1000%
. kazdopadne skoda ho kluciny
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a ty mas skrcene neco jineho 

By mě zajímalo, co dělala ta Octa na Bludovičáku..... jestli jela domu a někam tam zabočovala k domku,tak by přece nepředjížděla bus v půlce kopce....
(nahoru je jinak zákaz)
(nahoru je jinak zákaz)
das Auto
nemam zajem tu řešit život mladého kluka,kterého byla škoda,nechci se nikoho zastavat,motorku jsem sundal taky,a vím co ta ženská asi prožívá....věřím že ten klučina nejel 50sát,kdyby jel 50sát tak je ještě určitě mezi živíma.....
wesly:k tvé reakci na muj příspěvek:jsi normální ocas,uvědom si že ta ženská ho mohla vidět nahoře na kopci a on byl třeba za 5 sek dole pod kopcem.....kkte
wesly:k tvé reakci na muj příspěvek:jsi normální ocas,uvědom si že ta ženská ho mohla vidět nahoře na kopci a on byl třeba za 5 sek dole pod kopcem.....kkte
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
normalni mega exra ocas z "HS"Luke_TDI píše:Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou

Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 17 říj 2007 18:24, celkem upraveno 1 x.
66kW na motorku je až až....
jinak, stalo se to na té "křižovatce" u Renaultu, takže dole...a motorkáři prý jeli opravdu hodně rychle...
jinak, stalo se to na té "křižovatce" u Renaultu, takže dole...a motorkáři prý jeli opravdu hodně rychle...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
temi 66kw sem myslel ocasovu KoktuAladin píše:66kW na motorku je až až....

jinak mensi prezentace jak vypada na moto "rychle"
toto ANO:http://cafe.loveme.cz/video/yamaha-r1-b ... ka-s-audi/
ad1- vinik motorkar!
toto NE (dle nekterych ANO) http://www.youtube.com/watch?v=7SsAw3we3IE ad2- vinik motorkar! aneb odhad ocasu v plechovce

Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 17 říj 2007 18:43, celkem upraveno 2 x.
Jj vesly umí brzdit i prdelkouLuke_TDI píše:Romane nech ho vzdyt vis ze mame jezdit pres louky padesat ale on jezdi pres HS 150 a je to v poradku vzdyt wesly ma cit v prave ruce a vi jak brzdit predni brzdou

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Nechapu co tu meles weslo. Jak chces porovnavat nejakych 100koni / 200kg a 90koni / 1500g i kdybych tam mel 200 / 1500kg tak neni co srovnavat.
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to neres na tebe moc sloziteLuke_TDI píše:Nechapu co tu meles weslo. Jak chces porovnavat nejakych 100koni / 200kg a 90koni / 1500g i kdybych tam mel 200 / 1500kg tak neni co srovnavat.

Už toho nechte. Hádejte se jinde, tady máte dávat fotky a informace a né tu furt mlet voloviny. 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jo moje rec 

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
jj jak jsem řekl nebyla celá vina na té ženské....ale škoda mladého klukasotomaior píše:ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a mi rekni ze pica nevidela 3 svitici motorkare v protismeru???!!!!felda píše:jj jak jsem řekl nebyla celá vina na té ženské....ale škoda mladého klukasotomaior píše:ad ten motorkar: jeli tam celkem 3za sebou , podle prvotniho odhadu znalce co byl privolan byla rychlost 100+ , a motorky tech dalsich dvou uz sou naprodej...njn skoda zivota, letos pry nastoupil na VS....

A zase. Neserte mě 

Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. Spolecnot je PITCHA, jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP! Ja letos na 2strojich najezdil pres 30tkm a vse v pohode, pak krizovek bylo, ale nedavali prednost i ti co jeli na 2kolech
byla by to nekonecna debata tak jako NAFTA/BENZIN. koncim DEBATU!!!!!

jsi uplně mimo co jezdíš na motorce.....neříkám že zrovna u té nehody,ale ty jsi asi nikdy někoho nepřehlédl že????...,a to nemluvím o tom že se ti někdo muže ztratit třeba ve sloupku.....a nedej bože že jede rychle....maš štěstí že tě nemám po ruce bo bych ti asi musel dát par facekwesly.TDI píše:kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. , jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP!

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
felda píše:jsi uplně mimo co jezdíš na motorce.....neříkám že zrovna u té nehody,ale ty jsi asi nikdy někoho nepřehlédl že????...,a to nemluvím o tom že se ti někdo muže ztratit třeba ve sloupku.....a nedej bože že jede rychle....maš štěstí že tě nemám po ruce bo bych ti asi musel dát par facekwesly.TDI píše:kurwa jste jak taliani mi chcete rict ze kdyz budete predjizdet autobus nebo neco jineho na ROVINATEM USEKU ze nevidis dopredu? se nad divam jestli tam neco nejede nez zacnu predjizdet a pukud ta baba tam vjela tesne pred tema bikerama tak nemohl nic delat ani kdyby jel 50!!! a kdyz hulakal tak i tak je kuwa musela videt!!! proste to pitka zadupala a ted to svadeji na motorkare. jako vzdy. o nic vic mi nejde. , jak to jezdi na 2kolech tak to je CHUJ!!! tak to proste chodi. nehajim nikoho, jen mi to prijde divne te je nevidela atd.... uz mu zivot nikdo nevrati temadle bylbyma kecama. STOP!celou dobu nehažu vinu na toho motorkáře,jen říkam že natom podíl měl taky.........
ze ty Romek musis mit vzdy posledni slovo

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
to jsou komplexy .... 

Přestaňte se hádat a valte přezut na zimní, ať mám v robotě klid. 

Live4Ride Syndicate